Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
2 haşlanmış yumurta,,,3 zeytin,,, 1 dilim kaşar peynir,,,domates,,, salatalık,,,,biber

Öğle
2 ızgara köfte,,,1 bardak ayran

Ara
1 elma

Akşam
4 küçük kuru dolma,,, salata,,,, yoğurt

Ara
Sütlü kahve

Su 3 litre

regl ikimizin çakışmıştı geçen ay aynı gün olmuştuk galiba sende de tatlı isteği varmı canım
Evet canım aynı gün olmuştuk.. benim pek bi tatlıyla aram YÖK arada çikolata kek filan yerim... o yüzden canım tatlı istemiyor...ama 60 kilo olayım canım aşırı derecede ekmek istiyor valla kendime ödül olarak 1 ekmek vericem...

İyi ki doğdun kuzum de dogum günün kutlu olsun

Afiyet şeker olsun canım

Valla bravo canımmmm

Afiyet olsun canm bayılırım kuru dolmaya en sevdiğim yemek sarma ve dolma

Sabah bi r haşlanmış yumurta bir bardak çay.

Öğlen tavuk döner bir büyük ayran.

Akşam 2 dilim yumurtalı ekmek biraz peynir zeytin bir bardak çay. 2,5 lt su yatana kadar 3 olur.
Bugün yemek yapamadım.

Sabah bi r haşlanmış yumurta bir bardak çay.

Öğlen tavuk döner bir büyük ayran.

Akşam 2 dilim yumurtalı ekmek biraz peynir zeytin bir bardak çay. 2,5 lt su yatana kadar 3 olur.
Bugün yemek yapamadım.
Canım hiç bir şey yememışsın nasl doydun kahvaltıda şok oldum tüm gün doğru düzgün kalori almamışsın o dönerde lavaş veya ekmek olmadan sade yendiysen eğer şok edici bir menü olmuş özellikle emziren bir anne için çok çok az aralarda meyve ve fındık,fıstık vs. Yeseydin keşke

Aynen çok katılıyorum sana... ama. Normalde M MissHayaLet in menüleri çok güzel olur demek ki. Bugün yetişememiş

Aynen çok katılıyorum sana... ama. Normalde M MissHayaLet in menüleri çok güzel olur demek ki. Bugün yetişememiş
Aynen canm bende normal de onun menülerini çok beğeniyorum hatta örnek alıyorum emzirenler bunlarla duruyosa sen daha az yiyerek durmalısın diyorum kendime size baktıkça

Bugün öyle geçti canım yaa valla akşam yiyince çok bile geldi

Evet canım bugün yemek yapamadim. Yarın yapicam eşim çok yemek seçiyor onunla beraber yemeyince de kızıyor :) bende bazen ona ayak uyduruyorum. blonde ambition canım evet öyle bir porsiyon yedim tavuk doner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…