- 7 Ocak 2018
- 27.556
- 80.004
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #301.701
Hadi bakalım canım İnan ki kendimden daha çok istiyorum bu hafta senin vermeniYok canm yok asla bırakmam sağolsadece zorlaniyorum ama bırakmak aklımın ucundan bile geçmiyor çok azmettim cumaya o tartı da 68 ler yazacak
Sağol kuzumHadi bakalım canım İnan ki kendimden daha çok istiyorum bu hafta senin vermeni
Yaaaaaaa iyi hadi bakalım inşallah listeye girersin bu hafta kapışırız kızzzzzzSağol kuzumbu arada biliyormusun benim şuan listeye girmeme sadece 200 gram kaldı şuan izne ayrıldığım kilodan sadece 100 gram fazlayım
Aynen kuzum son iki gün fazla şu içememiştim ondan bugün bol bol su içiyorum bide bisikletteyim şimdi canm sanırım yarına 100 - 200 gram daha atarım hertürlüYaaaaaaa iyi hadi bakalım inşallah listeye girersin bu hafta kapışırız kızzzzzz
inslh canm ben listeye girersem verdiğim kilo etkiler mi bilmiyorum çünkü haftalık verdiğim mi hesaplanacak izinden girişim mi hesaplanacak yüzde de onu bilemiyorum nasl oluyor acabaOku oku sayfayı bitiremedim maşallah kızlar çok güzel gidiyoruzblonde ambition masal3487 Kmsl Hnd tebrik ederim kızlar ismini yazamadigim bir çok arkadaşım hadi takım olarak verelim öne geçelim bu hafta
inslh canm ben listeye girersem verdiğim kilo etkiler mi bilmiyorum çünkü haftalık verdiğim mi hesaplanacak izinden girişim mi hesaplanacak yüzde de onu bilemiyorum nasl oluyor acaba
İzinden dönenler nasıl oluyor hiç bilmiyorum acikcasi. İlk defa katılıyorum bu yarışmalara.
Istersen bir haftabdaha benle listeye girmek içinCuma günü görürüz bakalım nasıl hesaplanıcak
Niye canım anlamadm?Istersen bir haftabdaha benle listeye girmek için
iyiki doğdun canm mutlu yıllarKızlar oku oku bitiremedim sayfayı bugün giremedim pek seyyybugün ben doğdum da diyetim güzel gidiyor şuan sıkıntım yok pasta alıp gelmişler ama diyetteyim canım hediyeleri alayim dedim bugün malumunuz spor yapamadım yaşlandım artık ben
Evet canım o sayfadan bahsediyorum genel olarak karatay tarzı beslendigim için bana uyuyor meyve karatayda biliyosun kilo verme süresince yok aslında ben yiyiyorum ama 1 hafta uygulanabilir senin gibi bakmam lazım keşke beraber başlasaydık iyi olurmuş bakıcam artıkEvt kuzum sen de benim gibi 1 haftalık yapabilirsin ve sen rahatlıkla benden daha rahat yaparsn zaten sen ketojenik ağırlık da besleniyorsun o sayfayı bende takip ediyorum hatta o ketojeniğe başlayanlar vejetaryan dimi o sayfadan bağsediyorsun canm zaten karatay kahvaltısı herşeyiyle tam bir ketojenik kahvaltı canm zaten ara öğün de yapmıyorsun sen ama bunda arada fındk fıstk vs. Atabilirsin ağzına yani akşam yemeğine kadar bir farklılık yok senin diyetinde sadece akşam kuru bakliyat ve köklü sebze yemiyceksin okadar onun dışında karataydan farkı yok zaten arad bir hafta dene bence canm et yerine mantar,ıspanak,brokoli,karnıbaharda bazı sebzeler var zaten tüketebilirsin bak vejetaryanlar bile yapabiliyor zaten etin fazlası önerilmiyor ben kaç akşam et yemiştim ondan bu akşam mantar sote yapıcam mesela
regl ikimizin çakışmıştı geçen ay aynı gün olmuştuk galiba sende de tatlı isteği varmı canımEvet canım bu hafta biraz spor yapabildim
Aslında kızım dursa daha çok yapıcam da durmuyor cadı
Bi de ben bayağı bi süre 64 lerde kalmıştım vücut takılır diye de korkuyorum regl de olucam bi kaç güne kadar o yüzden daha çok spor yapma. Lazım bakalım artık.... ayrıca bu hafta çok güzel gidiyorsun
Doğum günün kutlu olsun canım nice senelereKızlar oku oku bitiremedim sayfayı bugün giremedim pek seyyybugün ben doğdum da diyetim güzel gidiyor şuan sıkıntım yok pasta alıp gelmişler ama diyetteyim canım hediyeleri alayim dedim bugün malumunuz spor yapamadım yaşlandım artık ben
Harikasin tatlımKetojenik diyet 5.gün
Kahvaltı :
tereyağlı kaşarlı omlet
Çeyrek avokado
100gram beyaz peynir
10 adet badem
100ml sütten kahve
Öğlen
1 kase Kremalı mantar çorbası
Ketoya uygun hazırlandı yani hazır krema yok onun yerine içinde süt ve tereyağı var
Ara: 10fıstık
Akşam: 2ceviz
yarm tabak mantar sote
2.5 litre su içtim kızlar birazdan da limonlu yeşil çay içiçem
Spor= 160zıplama:20puan
70dakika kondisyon bisikleti:210puan
Toplam bugün : 230puanSchonerDuft
Evt yaa ama ben ara verdikten sonra önümüzdeki haftalar tekrar yapıcam canm ozaman beraber yapalım olur muEvet canım o sayfadan bahsediyorum genel olarak karatay tarzı beslendigim için bana uyuyor meyve karatayda biliyosun kilo verme süresince yok aslında ben yiyiyorum ama 1 hafta uygulanabilir senin gibi bakmam lazım keşke beraber başlasaydık iyi olurmuş bakıcam artık
Çok güzel canm keto tariflerinde de var hep hindistan cevizi unlu kurabiye falan oluyor görmüştüm canm sen nerden aldın hindistan cevizi unu nu bende alayımBugün
Kahvaltı hindistancevizi unlu krep 6 zeytin az peynir domates salatalık
Ara yarım elma yarim portakal
Akşam yarim tabak kurufasulye iki parça et kavurma havuç salatasi yoğurt
40 dk bölgesel
2.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?