- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #301.781
Kesinlikle canım benim çocuklar bayıldı pankek yapıyorum sadece 1 kaşık hindistancevizi unu bazen iç ine haşhaş ezmesi koyuyorum super oluyor bayılıyorlar hem sağlıklı birde badem unundan kek yapıyorum efsane kakaolu al sana islak kekMerhaba kızlar dün hindistan cevizi unundan söz etmişsiniz. Bilmiyordum, görmemiştim. Netten baktım benim evimde mutlaka olmalı dedim. Benim oğlanlar bunun kekine bayılacaklareminim. Paylaşan arkadaşıma teşekkürler
Evt ya cumartesi yada cuma olması lazm tüm özel günülerin hemen tartı sonrası yanitabi diyetini ne güzel kilo verdiğini düşün alkol çok ödem yapıyomuş canım bari en az hasarla atlat iyi gidiyosun çünkü keşke su sevgililer günü pazartesi falan olsaymış tamda persembeyi buldu
Dimi amaEvt ya cumartesi yada cuma olması lazm tüm özel günülerin hemen tartı sonrası yani
Harika o zamanKızlar akşam için kahvaltı hazırlicam eşim de diyet yapacakmışbana destek ol diyor aparatif yicez simdilik
Bende öyle hissediyorum canım haftaiçi tartıldım vermiştim ama şu an yüzügum dar geliyor kesin ödem oldu regl olucam ondandır heraldeYa ben sanki veremedim öyle hissediyorum regl olucam bi de onunda şişkinliği var heralde... düz 64 olsam çok iyi oluvak ama sanmıyorum
Yarın belli olur canımBende öyle hissediyorum canım haftaiçi tartıldım vermiştim ama şu an yüzügum dar geliyor kesin ödem oldu regl olucam ondandır heralde
Magickk yaaa bizim adamlar da bir gün böyle derler mi senceHarika o zaman
Ayyyy benim eşinde böyle canım ya ne zaman diyete girsen sürekli ye ye ye diye ısrar eder... geceleri sürekli tost..paça... şırdan ister illa yiceksin der... hem zayıf ol hem de ye der ... ama bu sefer kararlıyım ya artık gece yemelerim yokkkMagickk yaaa bizim adamlar da bir gün böyle derler mi senceıkisinde de o ışığı hiç görmüyorum ama böyle bir mucize olabilirmi diyet ve bizim oburlar ne dersin
Süper canım bende deneyeceğimKesinlikle canım benim çocuklar bayıldı pankek yapıyorum sadece 1 kaşık hindistancevizi unu bazen iç ine haşhaş ezmesi koyuyorum super oluyor bayılıyorlar hem sağlıklı birde badem unundan kek yapıyorum efsane kakaolu al sana islak kek
Senin çok yakında hedefine ulaşacağını hissediyorum canım bi şeyi merak ediyorum sen şu anda doğum kilosu mi veriyorsun yoksa onları verdin üstüne daha mi veriyorsunGünaydin kızlar tartiya saatler kaldı kimler ekside olduğunu düşünüyor bakalimbu haftaki hedefleriniz kaç Gr yada kilo benimki 61 i bir şekilde görmek inşallah
Ayyyy benim eşinde böyle canım ya ne zaman diyete girsen sürekli ye ye ye diye ısrar eder... geceleri sürekli tost..paça... şırdan ister illa yiceksin der... hem zayıf ol hem de ye der ... ama bu sefer kararlıyım ya artık gece yemelerim yokkk
Senin çok yakında hedefine ulaşacağını hissediyorum canım bi şeyi merak ediyorum sen şu anda doğum kilosu mi veriyorsun yoksa onları verdin üstüne daha mi veriyorsun
Teşekkür ederim canım benimGüle güle kullan canmbenim ki çok çiçek alır normal de bile arada alır büyük buketler arjmanlar yaptrır hep çiçeksiz bırakmaz beni süpriz yapar hediyeler konusunda da çok zevklidir takı genelde alır akşam da canlı müzik bireye gidelim dedi bakalım normalde ben çok severim ama yarında erkek kardeşimin doğum günü onuda dışarda gene clup de sürpriz parti yapıcaz iki gün üst üste olmuş olucak şimdi
Afiyet olsun canımKızlarrrr hemen yemişken menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta,,, 4 zeytin,,,, 1 dilim beyaz peynir,,,1 küçük kepekli poğaça,,, domates
Öğle
2 kuru dolma
Akşam
Bol yeşillikle 1 tabak patates salatası
Birazdan da sütlü nescafemi içerim....
Su şimdilik 2 litre
Kesinlikle canım benim çocuklar bayıldı pankek yapıyorum sadece 1 kaşık hindistancevizi unu bazen iç ine haşhaş ezmesi koyuyorum super oluyor bayılıyorlar hem sağlıklı birde badem unundan kek yapıyorum efsane kakaolu al sana islak kek
Magickk yaaa bizim adamlar da bir gün böyle derler mi senceıkisinde de o ışığı hiç görmüyorum ama böyle bir mucize olabilirmi diyet ve bizim oburlar ne dersin
Rica ederim canımBende denicem canım bunu paylaştığın için sagol
Harika menüSabah: bir haslanmis yumurta zeytin 15 dal maydanoz iki dilim peynir iki dilim ekmek. Kahvaltıyı geç yaptım bugün.
Ara bir sade türk kahvesi.
Bir yeşil elma.
Akşam: menemen peynir zeytin yogurt iki bardak çay.
3lt su.
Sporumu da birazdan yazicam ufaklık durmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?