Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kesinlikle canım benim çocuklar bayıldı pankek yapıyorum sadece 1 kaşık hindistancevizi unu bazen iç ine haşhaş ezmesi koyuyorum super oluyor bayılıyorlar hem sağlıklı birde badem unundan kek yapıyorum efsane kakaolu al sana islak kek

tabi diyetini ne güzel kilo verdiğini düşün alkol çok ödem yapıyomuş canım bari en az hasarla atlat iyi gidiyosun çünkü keşke su sevgililer günü pazartesi falan olsaymış tamda persembeyi buldu
Evt ya cumartesi yada cuma olması lazm tüm özel günülerin hemen tartı sonrası yani

Ya ben sanki veremedim öyle hissediyorum regl olucam bi de onunda şişkinliği var heralde... düz 64 olsam çok iyi oluvak ama sanmıyorum
Bende öyle hissediyorum canım haftaiçi tartıldım vermiştim ama şu an yüzügum dar geliyor kesin ödem oldu regl olucam ondandır heralde

Kızlarrrr hemen yemişken menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta,,, 4 zeytin,,,, 1 dilim beyaz peynir,,,1 küçük kepekli poğaça,,, domates

Öğle
2 kuru dolma

Akşam
Bol yeşillikle 1 tabak patates salatası

Birazdan da sütlü nescafemi içerim....

Su şimdilik 2 litre

Magickk yaaa bizim adamlar da bir gün böyle derler mi sence ıkisinde de o ışığı hiç görmüyorum ama böyle bir mucize olabilirmi diyet ve bizim oburlar ne dersin
Ayyyy benim eşinde böyle canım ya ne zaman diyete girsen sürekli ye ye ye diye ısrar eder... geceleri sürekli tost..paça... şırdan ister illa yiceksin der... hem zayıf ol hem de ye der ... ama bu sefer kararlıyım ya artık gece yemelerim yokkk

Süper canım bende deneyeceğim

Günaydin kızlar tartiya saatler kaldı kimler ekside olduğunu düşünüyor bakalim bu haftaki hedefleriniz kaç Gr yada kilo benimki 61 i bir şekilde görmek inşallah
Senin çok yakında hedefine ulaşacağını hissediyorum canım bi şeyi merak ediyorum sen şu anda doğum kilosu mi veriyorsun yoksa onları verdin üstüne daha mi veriyorsun

Aynen canım evlendiğimizden beri adam 6 senede 30 kilo aldi ben ne zaman diyete girsem hep beni de tahrik etti ama bu sefer kararliyim

Senin çok yakında hedefine ulaşacağını hissediyorum canım bi şeyi merak ediyorum sen şu anda doğum kilosu mi veriyorsun yoksa onları verdin üstüne daha mi veriyorsun

Canım ben hamile iken kilo almadım verdim aslında şu an ben 10 sene önceki kiloma dönmek için ugrasiyorum. Doğum kilosu değil yani ikinci dogumumda zaten 70 ile hamile kalmıştım.

Doğumdan sonra 64 kiloydum ama tabi emzirirken insan kendini tutamiyor 67,7 olunca vermeye karar verdim anlayacağın.

Teşekkür ederim canım benim

Afiyet olsun canım

Bende denicem canım bunu paylaştığın için sagol

Sabah: bir haslanmis yumurta zeytin 15 dal maydanoz iki dilim peynir iki dilim ekmek. Kahvaltıyı geç yaptım bugün.

Ara bir sade türk kahvesi.
Bir yeşil elma.

Akşam: menemen peynir zeytin yogurt iki bardak çay.

3lt su.
Sporumu da birazdan yazicam ufaklık durmuyor.

Harika menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…