Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hiç ekmek yemiyomusun canım 1 dilimde olsa bu arada tatlı sevmeyen çok nadirdir sen onlardansin şanslısın yinede

Çok güzel canm keto tariflerinde de var hep hindistan cevizi unlu kurabiye falan oluyor görmüştüm canm sen nerden aldın hindistan cevizi unu nu bende alayım
Migrostan aldım canım biliyosun glutensiz olması ve çok tok tutması benim için önemli ve çok sıvı çekiyor normalde 5 yemek kaşığı una 1 yemek kaşığı hindistancevizi unu eş değer bu da süper

Çok güzel afiyet olsun

Bozmadın dimi canım. Evde spor yapaydın ya da bugün dinlenme günün olaydı.
Mantar çorbasını kremasız nasıl yaptın bugün biraz daha rahatmış menün.
Ben ekmeksiz yapamazdım yediklerini midem asla almaz ama hafta sonu 2 gün denesem mi diyorum yine de

Canm sen çok mu ekmek yiyorsun ki aslında burda çoğu kişi yemiyor ekmek olan menü çok az görüyorum onlarda tek öğün oluyor genelde zaten akşam yemeğinde kimse ekmek yemiyor burda yada ben hiç görmedim dikkat atmadım bilmiyorum ama bende yıllardır yemeklerle ekmek yemem zaten normalde de kahvaltı tarzı şeylerle ekmek yiyorum bir tek ben öbür diyette de tek kahvaltıda ekmek yiyordum yoksa her yemek de ekmek yesem 100gram bile veremem ki zaten alışırsın aslnda burda etin yanında ekmek yiyen yok bence zaten sende en azından kahvaltı dışında yeme bence canm emzirenlerin menüsünde bile öğlen ve akşam yemeklerin de ekmek olmuyor ben inceliyorum çünki ondan da hala kendimi az yiyor gibi görmüyorum hala kızlardan çok yiyorum sanki

bekle yazıcaktım cnm hani kılo verme başlar biraz öyle devam eder ya o ritmi tuttur diye dedim listeye girdikten sonra veremezsen stres olursun
Anladım canm canm bilmiyorum ki valla yavaş yavaş bir şekilde gidiyor şuan giden tekrar 4kilo oldu şükür izin sonrası yaz tatillerin de toplam 4kilo almıştım ve aldığım 4kilonun tamamı gitti sonunda

yok kuzum bende ekmek çok tüketmem yemeklerle yemem ama sürekli protein alacaksam özellikle yumurta varsa omlet tarzı ve ekmek ile olmalı yoksa yiyemem . jambon mesela ekmeksiz asla yiyemem midemi kaldırıyor onun dışında sadece bir diyet listemde ekmek vardı onu yaparsam günde 5 dilim ekmek yiyorum mecburen o da . zaten ben herşey yiyemem bana alışırsın menüleri yazmıyorum aslında yazsam benim için iyi olacak .
senin menülerin dolu dolu ama çok yiyorsun diyemem sonuçta sağlam spor yapıyorsun . ve uyguladığın bir diyet var .

Sabah
Yogurtlu yuşaf
1yumurta sarisu

Oglen
Kek
Aksam
Biberli yumurta
1dilim ekmek
Suyu sayamadim ama az ictim gibu

Canım sen az daha menüye birşeyler ekle yoğurt ne bileyim süt gibi meyve falanda çünkü daha bebeğin çok küçük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…