- 11 Mayıs 2015
- 675
- 1.278
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #302.241
valla ben dün akşamkızıma tulumunu giydirdim battaniyeye sardım bi cesaret soğukta yürüyüşe çıktım çok iyi olduGünaydın kızlar nasılsınız herkese bereketli huzurlu bir gün diliyorum.
Sabah bir cesaret tartılayım dedim 71.60 çıktım sanırım mayıs gibi böyle düzensiz ver al yaparsam diyetisyene başlayacam. Bıktım 7lerden.... hava biraz daha ısınsa yürüyüşe başlamak istiyorum akşamları
geçtin mi kuzum evineGereksiz yere ban yedim ama bigün hakkını vere vere yiyeceğim banımı
Havalimanındayım şimdi kahvaltıda Evimde olacağım
çocouk hasta olmasın hava çok dengesizvalla ben dün akşamkızıma tulumunu giydirdim battaniyeye sardım bi cesaret soğukta yürüyüşe çıktım çok iyi oldu
@orkide1453 spor nasıl gidiyor canım .
@Kmsl Hnd sen nasılsın göremedim seni mesajlarda herşey yolunda mı ?
@drdotty sen nasıl ban yedin anlamadım ben ya
M MissHayaLet eşinde diyete başlamış bundan sonrası daha kolay olur senin için .
@magickk senin diyet nasıl gidiyor.
@alone34 kriz dönemleri yaşıyorsan hergün akşam 20,30 gibi 200 ml süte tarçın ekleyip iç . regli döneminde bitter çikolata tüketebilirsin minik kare şeklinde bir tane damağına yapıştır orda kalsın krizi hafifletir ve geçirir.
tugbaFB canım listeye girmek istiyorsan bu hafta alalım seni
yok kuzum öğlen sebze akşam et yada tam tersiBenim sürem dolduğunda bende girmek istiyorum olmuyor böyle.
Protein ağırlıklı gideceksin sanırım
Ya başta bende korktum ama çıkmış bulundum inşallah biran önce havalar düzelirrçocouk hasta olmasın hava çok dengesiz
Getirme ihtimali var bence senin zayıfladığını görüp heves etmiştirEvet canım bakalım başladı diyete sonunu getirebilecek mi :)
Yaa ben çok duzensizlestim.kahvaltı yok öğlen saçma ara öğün yok meyve yokyok kuzum öğlen sebze akşam et yada tam tersi
bencede gir mecbur sorumluluk hissediyosun burda oda yemeni etkiliyor doğal olarak
bu hafta sonu dene bari kabağıGetirme ihtimali var bence senin zayıfladığını görüp heves etmiştir
Yaa ben çok duzensizlestim.kahvaltı yok öğlen saçma ara öğün yok meyve yok
Keşke ananas yerine.kabak yapsaydim kabakla verdiğim kalıcı oluyordu.
Getirme ihtimali var bence senin zayıfladığını görüp heves etmiştir
Yaa ben çok duzensizlestim.kahvaltı yok öğlen saçma ara öğün yok meyve yok
Keşke ananas yerine.kabak yapsaydim kabakla verdiğim kalıcı oluyordu.
deneme niyetim var açıkçası .bu hafta sonu dene bari kabağı
senle ben aldık başımızı gidiyoruz
islerin ne zamana kadar böyle devam edecek
ekmeği kararında yedin mi yarar abarttın mı zarar işte erkekler hemen veriyor kiloyuInşallah o biraz abarttı yemegi:) ondan birde ekmeği cok seviyor iki gündür kesmiş iki dilim yiyormuş. Bende çorbanın yanina salata ye yoğurt ye 3 kasık ye iş yerinde diye söyledim.
sabah kahvaltım
1 yumurta,5 zeytin,1dilim peynr,domates ,salatalık,yeşil çay
ara öğünüm
yeşil çayı+2 hurma
öğle yemeği
susuz bamya yemeği , 2 kaşık yoğurt
ara öğünüm
yeşil çayı+2 hurma
kahve
akşam yemeğim
fırında tavuk ,lahana salatası
ara
kefir
valla inşallah 69 kalayım bir süre yeter banablonde ambition tugbaFB ve SchonerDuft bence de cok guzel olur birbirinize destek olunca daha çabuk verirsiniz. Hadi kızlar basarabilirsiniz
Kilosunu da sadece bilinç altıyla vermemiştir bence ne yaptıysa saklıyor ama verdiği kilo inanılmaz önceki hali sanki 100 kilo felan dimi canm baya şişmandı çok çünki ama şimdi 50li kilolarda gibi o değişime şokdayımO kadına gıcık oluyorum ya saçma sapan yerlerde resim atıyor duruyordu
valla inşallah 69 kalayım bir süre yeter bana
senin tuzun kuru tabiblonde ambition tugbaFB ve SchonerDuft bence de cok guzel olur birbirinize destek olunca daha çabuk verirsiniz. Hadi kızlar basarabilirsiniz
Cnm ya bu hafta doğumgünü gezme filan derken hiç dikkat edemedim buraya da yazıp motive düşürmek istemedim ama bugünden sonra dikkat edicem inşallah... Cuma’ya da artı çıkmam inşallah ya çünkü çok abarttım yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?