Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla ben dün akşamkızıma tulumunu giydirdim battaniyeye sardım bi cesaret soğukta yürüyüşe çıktım çok iyi oldu

Evet canım bakalım başladı diyete sonunu getirebilecek mi :)

sabah kahvaltım
1 yumurta,5 zeytin,1dilim peynr,domates ,salatalık,yeşil çay
ara öğünüm
yeşil çayı+2 hurma
öğle yemeği
susuz bamya yemeği , 2 kaşık yoğurt
ara öğünüm
yeşil çayı+2 hurma
kahve
akşam yemeğim
fırında tavuk ,lahana salatası
ara
kefir

Evet canım bakalım başladı diyete sonunu getirebilecek mi :)
Getirme ihtimali var bence senin zayıfladığını görüp heves etmiştir
yok kuzum öğlen sebze akşam et yada tam tersi
bencede gir mecbur sorumluluk hissediyosun burda oda yemeni etkiliyor doğal olarak
Yaa ben çok duzensizlestim.kahvaltı yok öğlen saçma ara öğün yok meyve yok
Keşke ananas yerine.kabak yapsaydim kabakla verdiğim kalıcı oluyordu.

bu hafta sonu dene bari kabağı
senle ben aldık başımızı gidiyoruz
islerin ne zamana kadar böyle devam edecek

Inşallah o biraz abarttı yemegi:) ondan birde ekmeği cok seviyor iki gündür kesmiş iki dilim yiyormuş. Bende çorbanın yanina salata ye yoğurt ye 3 kasık ye iş yerinde diye söyledim.

bu hafta sonu dene bari kabağı
senle ben aldık başımızı gidiyoruz
islerin ne zamana kadar böyle devam edecek
deneme niyetim var açıkçası .
valla gidiyoruz. sürekli yiyorum akşamları gündüz düzen olmayınca doymuyorum.
kız burda olduğu sürece düzenim olmayacak gibi işte gelsin öğrensin deniyor ama öğretecek kişiye sorulmuyor çok işim sarktı valla .
Inşallah o biraz abarttı yemegi:) ondan birde ekmeği cok seviyor iki gündür kesmiş iki dilim yiyormuş. Bende çorbanın yanina salata ye yoğurt ye 3 kasık ye iş yerinde diye söyledim.
ekmeği kararında yedin mi yarar abarttın mı zarar işte erkekler hemen veriyor kiloyu

menu cok guzel canim umarım istediğin kiloya kadar düşersin.

O kadına gıcık oluyorum ya saçma sapan yerlerde resim atıyor duruyordu
Kilosunu da sadece bilinç altıyla vermemiştir bence ne yaptıysa saklıyor ama verdiği kilo inanılmaz önceki hali sanki 100 kilo felan dimi canm baya şişmandı çok çünki ama şimdi 50li kilolarda gibi o değişime şokdayım

Ara da olur canm öyle sen zaten çok güzel kilo verdin biraz da sana ödül olsun ama ipin ucunu bırakmamak lazm ondan bir iki güne geri başla toparlardın sen rahatlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…