- 8 Eylül 2016
- 103.357
- 438.259
- 898
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #302.461
Kolay gelsin inşallah hepiniz istediğiniz kilolara gelirsinizgünaydın kardeş takımın tazecik kaptanı
bizde işte napalım kilolarımızla uğraşıyoruz
senin nasıl gidiyor koruma
benıde eklermsn cnm13/02/2018 - 19/02/2018 SPOR LİSTESİ
Buki_89 / 390+360 > 750
yellow girl /230+255+165+180+255 > 1085
Kmsl Hnd /150+75> 225
sena zeynep/760+490+ > 1250
SchonerDuft/10+60+20+20 > 110
ELF_LR35 /300+40 > 340
aurora_z /75+110+ > 185
mutlurabia235 / 270+175+332 > 777
günaydın kızlar
dün sabah kahavltım
1 yumurta 2 dilim peynir,5 zeytin,domates ,salatalık,tere
ara:yeşil çayı+2 hurma
öğlen 6 köfte +1 kepçe mercimek çorbası
ara:1 bardak süt ,1 mandalina
akşam: peynirli lahana salatası
son ara : kefir
10.000adım:150 puan
200 ipsiz ip atlama:25 puan
TOPLAM :175 PUANSchonerDuft
Bende ramazanda veremiyorum herkes verir ben alırımramazanda ben kilo veremeyenlerdenim malesefo nedenle o zamana halletmem lazım
ben de martın son haftası memlekete gidicem son gittiğimde 65 dim şimdide o civarlarda olursam daha iyi kilo almışın demelerini istemiyorum
tartı resmi al öyle daha motive oluyor
Allahım 52 miKolay gelsin inşallah hepiniz istediğiniz kilolara gelirsiniz
Benimde güzel gidiyor simdi 52 lerde gidip geliyorum bu ara spor yapmıyorum sadece ama tekrardan baslamayı düşünüyorum :)))
benim eşim ramazanda istisnasız her gün elinde bi tatlıyla gelirBende ramazanda veremiyorum herkes verir ben alırımhep tatlıyı sevdiğimden yemek yemeden tatlı hayali kuruyorum inşallah ramazana kadar güzel zayıflarım
Boyum kısa oluncaAllahım 52 mimaşallah maşallah
çook teşekkürler
Aynen canım ya benimkide öyle hergün tatlı alır gullacdi baklavaydi hadi dayan bakalımbenim eşim ramazanda istisnasız her gün elinde bi tatlıyla gelir
eee bende o saate kadar kan şekerim düşmüş dengelemem lazım deyip yumuluyorum
neyse çok kilo almamamda iyi tabi
Cnm bug un tartıldın miBende ramazanda veremiyorum herkes verir ben alırımhep tatlıyı sevdiğimden yemek yemeden tatlı hayali kuruyorum inşallah ramazana kadargüzel zayıflarım
Çok iyi duruyorsun bence canım kilo olmadığı sürece boy bişey olmaz kilo alınca sıkıntı oluyor ben de 1.60 im kendimi kısa hissetmemBoyum kısa olunca
Saka bir tarafa 1.58 boyum var memnunum boyumdan sadece kilo sıkıntı :)
Tesekkur ederim canim ❤
Tesekkur ederim canim ❤Çok iyi duruyorsun bence canım kilo olmadığı sürece boy bişey olmaz kilo alınca sıkıntı oluyor ben de 1.60 im kendimi kısa hissetmem
Tartıldım 100 gr düşmüşümCnm bug un tartıldın mi
Demi canım artı da olabilirdi100 Gr 100 gramdır canım olsun
Demi canım artı da olabilirdi
incelmek için bölgesel çalış kilon kırılmazsa o zaman yaparsın detoksu bugün dikkat etmeye başladım bakalım ne kadar gidicem ödemlerim çok gaz sıkıntısı wc sıkıntısı var onlar çözülmezse kilo verme şansım olmayacak malesefİNŞALLAH CANIM HEPİMİZ İDEAL KİLOMUZA BİR AN ÖNCE KAVUŞURUZ
En azından kabakla bi 70 barajını kırsan sonra şekersiz beslenmeyle inersin
bende 3 hafta hiç bi şekilde detoks yapmayı düşünmüyorum belki memlekete gitmeden son hafta kabak yapabilirim birazcık daha incelmek için
Cnm ciddi anlamda ben de bugün basladim inşallah toparliucam ve hayallerim gerçek olunca başlangıcın 20 subay dicem 55 53 kilo falan oluncaincelmek için bölgesel çalış kilon kırılmazsa o zaman yaparsın detoksu bugün dikkat etmeye başladım bakalım ne kadar gidicem ödemlerim çok gaz sıkıntısı wc sıkıntısı var onlar çözülmezse kilo verme şansım olmayacak malesef
Dimi ama100 Gr 100 gramdır canım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?