Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kardeş takımın tazecik kaptanı
bizde işte napalım kilolarımızla uğraşıyoruz
senin nasıl gidiyor koruma
Kolay gelsin inşallah hepiniz istediğiniz kilolara gelirsiniz
Benimde güzel gidiyor simdi 52 lerde gidip geliyorum bu ara spor yapmıyorum sadece ama tekrardan baslamayı düşünüyorum :)))

benıde eklermsn cnm

Bende ramazanda veremiyorum herkes verir ben alırım hep tatlıyı sevdiğimden yemek yemeden tatlı hayali kuruyorum inşallah ramazana kadar güzel zayıflarım

Bende ramazanda veremiyorum herkes verir ben alırım hep tatlıyı sevdiğimden yemek yemeden tatlı hayali kuruyorum inşallah ramazana kadar güzel zayıflarım
benim eşim ramazanda istisnasız her gün elinde bi tatlıyla gelir
eee bende o saate kadar kan şekerim düşmüş dengelemem lazım deyip yumuluyorum
neyse çok kilo almamamda iyi tabi

benim eşim ramazanda istisnasız her gün elinde bi tatlıyla gelir
eee bende o saate kadar kan şekerim düşmüş dengelemem lazım deyip yumuluyorum
neyse çok kilo almamamda iyi tabi
Aynen canım ya benimkide öyle hergün tatlı alır gullacdi baklavaydi hadi dayan bakalım

Boyum kısa olunca
Saka bir tarafa 1.58 boyum var memnunum boyumdan sadece kilo sıkıntı :)
Tesekkur ederim canim ❤
Çok iyi duruyorsun bence canım kilo olmadığı sürece boy bişey olmaz kilo alınca sıkıntı oluyor ben de 1.60 im kendimi kısa hissetmem

Çok iyi duruyorsun bence canım kilo olmadığı sürece boy bişey olmaz kilo alınca sıkıntı oluyor ben de 1.60 im kendimi kısa hissetmem
Tesekkur ederim canim ❤

Kesinlikle öyle canım gördün zaten fotograflarımı 67 kilo iken ben ben değilim
Boylarımız da yakınmıs zaten bende kısa hissetmiyorum bu boy tam bana göre :)))

incelmek için bölgesel çalış kilon kırılmazsa o zaman yaparsın detoksu bugün dikkat etmeye başladım bakalım ne kadar gidicem ödemlerim çok gaz sıkıntısı wc sıkıntısı var onlar çözülmezse kilo verme şansım olmayacak malesef

Cnm ciddi anlamda ben de bugün basladim inşallah toparliucam ve hayallerim gerçek olunca başlangıcın 20 subay dicem 55 53 kilo falan olunca

Kızlar naslsnz ben çok ağırlaştım ölüyorum ya çok fena boğazım başım göğüslerim hepsi ağrıyor ağzım burnum tıkandı annemi aradım şimdi geldi o çocukla dursun diye bende şimdi hastaneye gidicem dicem bu arada sabah tartıldım kızlar şuan bütün ödemi atmışım cuma günki kiloma dönmüşüm hafta sonu çıkan +1 kilonun tamamı gitmiş şükür cumaya kadarda eksilere geçerim insallh. tugbaFB çok iyi gidiyosun canm sende cumaya 67lere geçersin artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…