Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok geçmiş olsun canım ben o ağrıları 15 gün çektim hala da tam geçmiş değil
doktora muhakkak git yoksa geçmiyor
2 günde dikkat et ne versen kar
Aynen canm geçmez çünki iki gündür hafifdim spor bile yapıyordum ama bugün çok ağırlaştım ilaç şart oldu canm şimdi geldim şimdi sıramı bekliyorum zaten iştah filan gitti canm boğazlarım çok fena şimdi 69.2 cktm cuma ya ben 68lere sende 67lere gecersin sanırım

Geçmiş olsun canım

önce sağlık canım dikkat et
ben gerçi akşam nohut yiyecem ama şişirmezse yarına 67 lere geçerim diye düşünüyorum

benimkide fazla küçük canım ya
cuma günü bakımlı halini gösterecem size
Canımsın kış geldi geleli bakım yok benim ayaklarda (başta yokki ayakta olsun) o yüzden tartı fotosuda atamıyorum. Hadi bu cuma ojeli pedikürlü misss ayak bekliyoruz senden
Ayak birincisini seçeceğim bu hafta

ben yürüyecem canım ben onu seviyommm
herkes sevdiği şeyi yapsın
birden inmesi lazım seninde dikkat ettiğinde
evdeki diyetisyen listelerinden mi uygulasan acaba
kabızlık içinde ilaç felan
BÖLGESEL BELİNİ İNCELTİRDİ ASLINDA BURDAKİ KIZLA DİYETE BAŞLDIK BUGÜN ŞEKERLİ ŞEYLER YEMİCEZ.
ONLARA GÖRE AYARLIYORUM PORSİYONLARIMI AMA BAZEN YA YOĞURT YA SALTA EKSİK OLUYOR .
BUGÜN FİBROMİYALJ İLACIMI İÇERİM BELKİ

DİKKAT DİKKAT
KAPTANINIZ DRDOTTY
KONUŞUYOR
Kızlar hepinizi ilgilendiren bir konu ile geldim. Bi süredir farklı telaşlar içindeyim burayı ihmal ettim ama hepiniz kuralları biliyorsunuz, çoğunluk bu kurallara uyuyorda. Teşekkür ederim.
@SchonerDuft ve
@tgb1907 gerekenleri yapıyor fazlasıyla ama içinizde kurallara uymayan, kafasına göre bir görünüp bir kaybolan üyeler var. Ben bu üyelerin takımda bulunmasından yana değilim. Listelerde bizi zorda bırakan, bildirimi eksik kimseleri takımdan diskalifiye etmeyi uygun gördüm.
Bu akşam diskalifiye olacak üyeleri açıklayacağım. İsterlerse başka takımla devam edebilirler. Bizim takım zaten şimdilik dolu.
Takımın en gayretli üyesini
@yellow girl tebrik ederim.

Canımsın kış geldi geleli bakım yok benim ayaklarda (başta yokki ayakta olsun) o yüzden tartı fotosuda atamıyorum. Hadi bu cuma ojeli pedikürlü misss ayak bekliyoruz senden
Ayak birincisini seçeceğim bu hafta
ahahaha
duydunuz mu 14. takımın güzel ve fit hatunları
kaptan ne derse o
cuma günü tartı resimleri gelsin herbirinizden

Bu konuda fikri olan gözümden kaçanları paylaşmak isteyen olursa bekliyorum

belin kalın mı diyorsun sen bana
yaparım kız yaparım şaka yaptım ben
iş yerinde diyet yapan biri tadından yenmez
buzdolabı yok mu iş yerinde ben p.tesi 4 lü paket yoğurt alıyorum üşenmiyorum tekrar markete gitmekten
bu arada dün itibari ile kendimede ev yoğurdu getireceğim (kıza zaten yapıyordum) minik kavanozlarım var onlarda yapıcam

Sağol canm ya bu seneki salgın çok ağır diyorlardı doğruymuş ayakta duramıyorum tek isteğim biran önce eve gidip yatmak
Öyle canım gerçekten biliyosun bende yeni atlattım ağır geçirdim dinlen başka türlü geçmiyor sakın kendini yorma tatlım

noktasına kadar katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…