- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #302.481
şuanda tam ideal kilondasınBoyum kısa olunca
Saka bir tarafa 1.58 boyum var memnunum boyumdan sadece kilo sıkıntı :)
Tesekkur ederim canim ❤
çok geçmiş olsun canım ben o ağrıları 15 gün çektim hala da tam geçmiş değilKızlar naslsnz ben çok ağırlaştım ölüyorum ya çok fena boğazım başım göğüslerim hepsi ağrıyor ağzım burnum tıkandı annemi aradım şimdi geldi o çocukla dursun diye bende şimdi hastaneye gidicem dicem bu arada sabah tartıldım kızlar şuan bütün ödemi atmışım cuma günki kiloma dönmüşüm hafta sonu çıkan +1 kilonun tamamı gitmiş şükür cumaya kadarda eksilere geçerim insallh.tugbaFB çok iyi gidiyosun canm sende cumaya 67lere geçersin artk
Tesekkur ederim canim :))şuanda tam ideal kilondasın
ayrıca kısa felanda değilsin
şurda bi tatlı muhabbeti yapmak isterdim seninle ama hem kendim için hem kızlar için vazgeçtimBende ramazanda veremiyorum herkes verir ben alırımhep tatlıyı sevdiğimden yemek yemeden tatlı hayali kuruyorum inşallah ramazana kadar güzel zayıflarım
aaa bende görmek isterimTesekkur ederim canim ❤
Kesinlikle öyle canım gördün zaten fotograflarımı 67 kilo iken ben ben değilim
Boylarımız da yakınmıs zaten bende kısa hissetmiyorum bu boy tam bana göre :)))
çok geçmiş olsun canmKızlar naslsnz ben çok ağırlaştım ölüyorum ya çok fena boğazım başım göğüslerim hepsi ağrıyor ağzım burnum tıkandı annemi aradım şimdi geldi o çocukla dursun diye bende şimdi hastaneye gidicem dicem bu arada sabah tartıldım kızlar şuan bütün ödemi atmışım cuma günki kiloma dönmüşüm hafta sonu çıkan +1 kilonun tamamı gitmiş şükür cumaya kadarda eksilere geçerim insallh.tugbaFB çok iyi gidiyosun canm sende cumaya 67lere geçersin artk
Bak bakalım cook fark etmis miyim :)))aaa bende görmek isterim
diyetisyenlerin bile önceki sonraki fotoları hep cezbetmiştir beni
ben yürüyecem canım ben onu seviyommmincelmek için bölgesel çalış kilon kırılmazsa o zaman yaparsın detoksu bugün dikkat etmeye başladım bakalım ne kadar gidicem ödemlerim çok gaz sıkıntısı wc sıkıntısı var onlar çözülmezse kilo verme şansım olmayacak malesef
yaa inanılmaz bi değişimBak bakalım cook fark etmis miyim :)))
Tesekkur ederim canim darısı sizlere inşallah sen daha önce basarmıssın yine basarabilirsinyaa inanılmaz bi değişim
resmen gençleşmişin
gençliğinşn güzelliğinin tadını doyasıya çıkar canım
Kızlar naslsnz ben çok ağırlaştım ölüyorum ya çok fena boğazım başım göğüslerim hepsi ağrıyor ağzım burnum tıkandı annemi aradım şimdi geldi o çocukla dursun diye bende şimdi hastaneye gidicem dicem bu arada sabah tartıldım kızlar şuan bütün ödemi atmışım cuma günki kiloma dönmüşüm hafta sonu çıkan +1 kilonun tamamı gitmiş şükür cumaya kadarda eksilere geçerim insallh.tugbaFB çok iyi gidiyosun canm sende cumaya 67lere geçersin artk
şu an eski resim arıyorum bendeTesekkur ederim canim darısı sizlere inşallah sen daha önce basarmıssın yine basarabilirsin
Kilo insanı gercekten yaslı gösteriyor canım ben bile bu kadar fark edeceğini düşünmemiştim diyebilirim :))
Tesekkür ederim güzel dileklerin için
Sen ne kadar kilo verdin canım :)şu an eski resim arıyorum bende
kilolu zamanlarımın tek boydan resimleri düğünlerde gelin damat yanında zoraki çekilen resimlermiş meğer
şimdi ise boy boy resimler
ben 82 lerdeydim ama buraya 77 ile başladım 62 ile mezun olmuştum şu an 68 imSen ne kadar kilo verdin canım :)
Bende de cook resim yok bende resim cekilmeyi hiç sevmem :)))
Tebrik ederim canım güzel kilo vermissin yine basarabilirsinben 82 lerdeydim ama buraya 77 ile başladım 62 ile mezun olmuştum şu an 68 im
bu hafta listeye tekrar giriyorum 58-60 hedefim olacakTebrik ederim canım güzel kilo vermissin yine basarabilirsin
Geçmiş olsun canım dikkat et portakal filan yeKızlar naslsnz ben çok ağırlaştım ölüyorum ya çok fena boğazım başım göğüslerim hepsi ağrıyor ağzım burnum tıkandı annemi aradım şimdi geldi o çocukla dursun diye bende şimdi hastaneye gidicem dicem bu arada sabah tartıldım kızlar şuan bütün ödemi atmışım cuma günki kiloma dönmüşüm hafta sonu çıkan +1 kilonun tamamı gitmiş şükür cumaya kadarda eksilere geçerim insallh.tugbaFB çok iyi gidiyosun canm sende cumaya 67lere geçersin artk
Bende sasirmistim iki fotoğrafta farklı iki kişi gibiyaa inanılmaz bi değişim
resmen gençleşmişin
gençliğinşn güzelliğinin tadını doyasıya çıkar canım
evet canım ya maşallahBende sasirmistim iki fotoğrafta farklı iki kişi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?