- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #302.421
Cekirdegini yadaKızlar ortalık iyice kizisti
Sağol canimÇok güzel tatlım afiyet olsun
Tubis çok güzel canım afiyet olsun ben çok begendimGelmisken bi menümü paylaşıyım
Sabah:
Yulaf ezmesi+süt+muz+tarçın+keten tohumu karisimi
Ara:
1 beyazçay
Öglen:
Pırasa yemeği
Yogurt
1 dilim ekmek
Ara:
10 badem
1 bardak kefir
Aksam:
2 tavuk but (haslama)
Yogurt
Salata
Ara:
Form cayi
Su: 2.5 lt civarıdır
Cay kahve yok
Bugün
Kahvaltı hc unlu pankek az peynir domates salatalık 6 zeytin
Ara 1 elma
Akşam 1 tabak et sote bol salata az yoğurt
45 dk leslie
Saol kuzumTubis çok güzel canım afiyet olsun ben çok begendim
Tuba vücudun hemen tepki vermiş süper 1 aya sen yine 62 olursun cnm bırakma mademSaol kuzum
Ooo menü süper canm afiyet olsunGelmisken bi menümü paylaşıyım
Sabah:
Ara:
1 beyazçay
Öglen:
Pırasa yemeği
Yogurt
1 dilim ekmek
Ara:
10 badem
1 bardak kefir
Aksam:
2 tavuk but (haslama)
Yogurt
Salata
Ara:
Form cayi
Cay kahve yok
Sen gel canm konuşuruz tabiHerkese merhababu hafta çok koşturmacalı geçti hiç zaman ayıramadım kusuruma bakmayın staj işleri dosya sunum derken uyumaya anca zaman buldum bana tek artısı fazla yürüyorum ve az yiyorum baya gidiyor uzun süre bu kadar hareket etmediğim için tabi vücut buna alışık diil yarında ekstra spora başlıyorum bu hafta hedefe baya yaklaşırım diye düşünüyorum zamanım oldukça geleceğim pek konuşan yok ama benle ben yine geleceğim sizleri seviyorum bol sağlıklı eksili günleriniz olsun
Gel canım sen verirken ben pek yoktum güzel zayıflamışsın sen de bize destek olursun hemHerkese merhababu hafta çok koşturmacalı geçti hiç zaman ayıramadım kusuruma bakmayın staj işleri dosya sunum derken uyumaya anca zaman buldum bana tek artısı fazla yürüyorum ve az yiyorum baya gidiyor uzun süre bu kadar hareket etmediğim için tabi vücut buna alışık diil yarında ekstra spora başlıyorum bu hafta hedefe baya yaklaşırım diye düşünüyorum zamanım oldukça geleceğim pek konuşan yok ama benle ben yine geleceğim sizleri seviyorum bol sağlıklı eksili günleriniz olsun
Herkese merhababu hafta çok koşturmacalı geçti hiç zaman ayıramadım kusuruma bakmayın staj işleri dosya sunum derken uyumaya anca zaman buldum bana tek artısı fazla yürüyorum ve az yiyorum baya gidiyor uzun süre bu kadar hareket etmediğim için tabi vücut buna alışık diil yarında ekstra spora başlıyorum bu hafta hedefe baya yaklaşırım diye düşünüyorum zamanım oldukça geleceğim pek konuşan yok ama benle ben yine geleceğim sizleri seviyorum bol sağlıklı eksili günleriniz olsun
Aynen detoks yapip versem bu kadar umutlu olmazdim ama klasik diyetisyen menusuyle gayet iyi gidiyorum benceTuba vücudun hemen tepki vermiş süper 1 aya sen yine 62 olursun cnm bırakma madem
Aynen canm detoks sonrası verilen hemen geri gelebiliyor çoğu zaman detoksdan normal diyete geçince + oluyor ama bu tarz diyetle verilince kalıcı sağlam oluyor güzel gidiyorsun maşallahAynen detoks yapip versem bu kadar umutlu olmazdim ama klasik diyetisyen menusuyle gayet iyi gidiyorum bence
Ahahavur du gol oldu bu çoook iyiydi
Yağlarına dey kız yazık hevesi kalmasın kursağındaBenim enerjim çok yüksektir nazar ım değer dur ben edeyim ozaman
Hadi bakalım
Cok dikkat ediyorum amal
Son diyelim cicim
Iyk yine tavuk haşlama yemişGelmisken bi menümü paylaşıyım
Sabah:
Ara:
1 beyazçay
Öglen:
Pırasa yemeği
Yogurt
1 dilim ekmek
Ara:
10 badem
1 bardak kefir
Aksam:
2 tavuk but (haslama)
Yogurt
Salata
Ara:
Form cayi
Cay kahve yok
Kuzum hiç görünmüyorsun . Sağlığın nasıl oldu.Herkese merhababu hafta çok koşturmacalı geçti hiç zaman ayıramadım kusuruma bakmayın staj işleri dosya sunum derken uyumaya anca zaman buldum bana tek artısı fazla yürüyorum ve az yiyorum baya gidiyor uzun süre bu kadar hareket etmediğim için tabi vücut buna alışık diil yarında ekstra spora başlıyorum bu hafta hedefe baya yaklaşırım diye düşünüyorum zamanım oldukça geleceğim pek konuşan yok ama benle ben yine geleceğim sizleri seviyorum bol sağlıklı eksili günleriniz olsun
Maşallahhhhh gelsin eksilerrrrr
Süper tatlm
Çok teşekkürler kızlarAfiyet olsun canım.
Yok canım ben emziremiyorum almıyor ne yazikkiCanım sen emzirmiyor Muş’un sütün de sıkıntı olmasın
Aynen canm detoks sonrası verilen hemen geri gelebiliyor çoğu zaman detoksdan normal diyete geçince + oluyor ama bu tarz diyetle verilince kalıcı sağlam oluyor güzel gidiyorsun maşallah
şapşikAhaha
Yağlarına dey kız yazık hevesi kalmasın kursağında
Hadi bakalım
Iyk yine tavuk haşlama yemiş
Kuzum hiç görünmüyorsun . Sağlığın nasıl oldu.
Dersler nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?