Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tubis çok güzel canım afiyet olsun ben çok begendim

Ooo menü süper canm afiyet olsun

Herkese merhababu hafta çok koşturmacalı geçti hiç zaman ayıramadım kusuruma bakmayınstaj işleri dosya sunum derken uyumaya anca zaman buldumbana tek artısı fazla yürüyorum ve az yiyorum baya gidiyoruzun süre bu kadar hareket etmediğim için tabi vücut buna alışık diil yarında ekstra spora başlıyorumbu hafta hedefe baya yaklaşırım diye düşünüyorumzamanım oldukça geleceğim pek konuşan yok ama benle ben yine geleceğim sizleri seviyorum bol sağlıklı eksili günleriniz olsun

Sen gel canm konuşuruz tabi

Gel canım sen verirken ben pek yoktum güzel zayıflamışsın sen de bize destek olursun hem

Yine gel canım bekleriz

Aynen detoks yapip versem bu kadar umutlu olmazdim ama klasik diyetisyen menusuyle gayet iyi gidiyorum bence
Aynen canm detoks sonrası verilen hemen geri gelebiliyor çoğu zaman detoksdan normal diyete geçince + oluyor ama bu tarz diyetle verilince kalıcı sağlam oluyor güzel gidiyorsun maşallah

vur du gol oldu bu çoook iyiydi
Ahaha
Benim enerjim çok yüksektir nazar ım değer dur ben edeyim ozaman
Yağlarına dey kız yazık hevesi kalmasın kursağında

Cok dikkat ediyorum ama l

Son diyelim cicim
Hadi bakalım
Bak bak sen duyanda rakip takim sanir sana verecem verdiklerimi SchonerDuft

Iyk yine tavuk haşlama yemiş
Kuzum hiç görünmüyorsun . Sağlığın nasıl oldu.
Dersler nasıl gidiyor

Aynen canm detoks sonrası verilen hemen geri gelebiliyor çoğu zaman detoksdan normal diyete geçince + oluyor ama bu tarz diyetle verilince kalıcı sağlam oluyor güzel gidiyorsun maşallah

Ahaha

Yağlarına dey kız yazık hevesi kalmasın kursağında

Hadi bakalım

Iyk yine tavuk haşlama yemiş

Kuzum hiç görünmüyorsun . Sağlığın nasıl oldu.
Dersler nasıl gidiyor
şapşik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…