- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #302.521
Kesinlikle haklısın canımDİKKAT DİKKATKızlar hepinizi ilgilendiren bir konu ile geldim. Bi süredir farklı telaşlar içindeyim burayı ihmal ettim ama hepiniz kuralları biliyorsunuz, çoğunluk bu kurallara uyuyorda. Teşekkür ederim.
KAPTANINIZ DRDOTTY
KONUŞUYOR
@SchonerDuft ve
@tgb1907 gerekenleri yapıyor fazlasıyla ama içinizde kurallara uymayan, kafasına göre bir görünüp bir kaybolan üyeler var. Ben bu üyelerin takımda bulunmasından yana değilim. Listelerde bizi zorda bırakan, bildirimi eksik kimseleri takımdan diskalifiye etmeyi uygun gördüm.
Bu akşam diskalifiye olacak üyeleri açıklayacağım. İsterlerse başka takımla devam edebilirler. Bizim takım zaten şimdilik dolu.
Takımın en gayretli üyesini
@yellow girl tebrik ederim.
Geçmiş olsun canım bu ara hepimiz aynı durumdayızKızlar benim de feci başım ağrıyor of bitmedi gitti ya baş ağrısı ya grip bırakmadı şu yakamı
Ben aklımdaki kişiyi söylemiştim cnımBu konuda fikri olan gözümden kaçanları paylaşmak isteyen olursa bekliyorum
akşamı merakla bekliyor olacağım o zmaanBen aklımdaki kişiyi söylemiştim cnım
bizde ortak yeniyor canım ayırmıyoruz yemekleri amcam getiriyor genelde ya da dışardan .istisna olarak biz yapyoruz.belin kalın mı diyorsun sen bana
yaparım kız yaparım şaka yaptım ben
iş yerinde diyet yapan biri tadından yenmez
buzdolabı yok mu iş yerinde ben p.tesi 4 lü paket yoğurt alıyorum üşenmiyorum tekrar markete gitmekten
bu arada dün itibari ile kendimede ev yoğurdu getireceğim (kıza zaten yapıyordum) minik kavanozlarım var onlarda yapıcam
hakkın olduğunu düşünüyorum sonuçta motive olmak için giriliyor birlikte zayıflamak için bireysel olacaksa burda ne işimiz var ben listede değilim deBu konuda fikri olan gözümden kaçanları paylaşmak isteyen olursa bekliyorum
tabiki neden olmasınbizde ortak yeniyor canım ayırmıyoruz yemekleri amcam getiriyor genelde ya da dışardan .istisna olarak biz yapyoruz.
yok belin zayıf ama niye daha zayıf olmasııınnn demmiii
Sorma canım herkes hasta bu havalar mahvediyor insanıGeçmiş olsun canım bu ara hepimiz aynı durumdayız
Yaaaa bayıldım çokkkk güzel makyaj malzemeli olan süper süper ellerine sağlık canımSlm kizlar Hafta sonu yaptigim pastalari yükledim bahsetmistimya size
Cok güzel olmus buki sen yapardin zatenSlm kizlar Hafta sonu yaptigim pastalari yükledim bahsetmistimya size
DİKKAT DİKKATKızlar hepinizi ilgilendiren bir konu ile geldim. Bi süredir farklı telaşlar içindeyim burayı ihmal ettim ama hepiniz kuralları biliyorsunuz, çoğunluk bu kurallara uyuyorda. Teşekkür ederim.
KAPTANINIZ DRDOTTY
KONUŞUYOR
@SchonerDuft ve
@tgb1907 gerekenleri yapıyor fazlasıyla ama içinizde kurallara uymayan, kafasına göre bir görünüp bir kaybolan üyeler var. Ben bu üyelerin takımda bulunmasından yana değilim. Listelerde bizi zorda bırakan, bildirimi eksik kimseleri takımdan diskalifiye etmeyi uygun gördüm.
Bu akşam diskalifiye olacak üyeleri açıklayacağım. İsterlerse başka takımla devam edebilirler. Bizim takım zaten şimdilik dolu.
Kaptanım çok teşekkür ederimDİKKAT DİKKATKızlar hepinizi ilgilendiren bir konu ile geldim. Bi süredir farklı telaşlar içindeyim burayı ihmal ettim ama hepiniz kuralları biliyorsunuz, çoğunluk bu kurallara uyuyorda. Teşekkür ederim.
KAPTANINIZ DRDOTTY
KONUŞUYOR
@SchonerDuft ve
Çok güzel olmuşlar özellikle makyaj malzemeleri olana bayıldım tam benlikSlm kizlar Hafta sonu yaptigim pastalari yükledim bahsetmistimya size
Harika bunlarSlm kizlar Hafta sonu yaptigim pastalari yükledim bahsetmistimya size
cok sagol canimYaaaa bayıldım çokkkk güzel makyaj malzemeli olan süper süper ellerine sağlık canım
Cok güzel olmus buki sen yapardin zaten
Bende ikinci yaptigini kizimin kresi icin yapmayi düsünüyorum benimde elim yatkindir aslinda ama insallah yapabilirim
Çok güzel olmuşlar özellikle makyaj malzemeleri olana bayıldım tam benlikellerine sağlık canm harikalar
sagol canim bende kendimden bukadarini beklemiodum:)Harika bunlar
Bende uğraşırım kendimce hiç bu kadar güzel bişey yapamadım
Tebrik ederim
Sen nasıl oldun canım.Kaptanım çok teşekkür ederimmotive olalım pes etmeyelim diye hem arkadaşlarım hem kendim için elimden geleni yapmaya çalışıyorum hepimizin birbirine çok katkısı oluyor ben de sizlere teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?