Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

magickk ödem çayı tarifini aldım bende deneyeceğim

drdotty kucuk bir bebegim var hic durmuyr ozellikle 3 lu asidan sonra . Bide sblasi var onunda kiskancligiyla ugrasiyorun
Sehur disindanda geldik InsaAllah rahat rahat Yazarim
İnşallah canım
Dün sporu yazamadım bütün akşam tren seti ile uğraştık ailece babası kızıma tren almış rayları yapmak için uğraştık aksam
Ay o oyuncaklar benim kâbusum tren setleri araba yarış setleri otopark setleri. Kurması ayrı dert toplayıp kaldırması ayrı dert.
Eğer hızlı tren setiyse rayları tehlikeli olabilir (delici kesici yanları var dikkat)

iç cnm 5 ten sonra yeme full bitki çayı ve su iç atarsın sabaha illa ki etki eder

Yok canım öyle hızlı değil ama köprülü hem alttan geçiş hem yukarı çıkan rayları var butun akşam onlarla ugrastik bir yandan ufaklık durmuyor diğer yandan büyüğü hadi yapalım da yapalım deli oldum

.sorma otoparkı var fırın seti var bulaşıkları var yemek takımı var en son çay seti almış halası şimdi de tren evi toplayana kadar canım cikiyor

Tamam canım dene mutlaka sogusada farketmiyor bu demleyip suzuyisun gün boyu özellikle aciktikca iciyosun harika

20/02/2018 - 26/02/2018 SPOR LİSTESİ

Buki_89 /

yellow girl /

Kmsl Hnd /

sena zeynep/ 580

SchonerDuft/

ELF_LR35 / 150

aurora_z /

mutlurabia / 185

orkide1453 / 310
@SchonerDuft canım sen yoğunsun diye ben yaptım
ELİNE SAĞLIK CANIM GÖRDÜM OLMAZSA HERKES KENDİ EKLESİN

Teşekkür ederim kaptancımm

bende martın 20 sinde en az 64
1 aydan fazla var 4 kilo iyi bi hedef bence
4kilo çok sağlk lı çok güzel bir hedef canm benim hedef de 20Mart 1aya 4kilo verip 64küsür yada 65e inmiş olmak zaten 20 mart kocişimin doğum günü süslenir püslenirim gezeriz kutlarz eğlenceye filan gideriz zaten aayyy çok güzel olur inslh 20Mart a 4 kilo daha verip güzel bir elbise alıcam birlikte yaparız bence

Çok geçmiş olsun canım ya toparlayabildin mi biraz ilaç verdi mi dr
Bir torba ilaç var canm ya çok ağır olmuşsun boğazın intihap dolmuş dedi ve düşün ki ayrı ayrı 4 tane hap ayrıca antibiyotik ayrıca burun spreyi, gargara ve vicks şurup verdi çok kötü tadı ama boğazı rahatlatıyor

bende zaradan bi kot beğendim onu alacam 4 kilo veriyim belki 28 e girerim
şimdi o kadar para verip büyük almayım
ayda 4 bencede çok ideal
bende memlekette kilomu koruduğumu göstermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…