- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #302.621
İnşallah canımdrdotty kucuk bir bebegim var hic durmuyr ozellikle 3 lu asidan sonra . Bide sblasi var onunda kiskancligiyla ugrasiyorun
Sehur disindanda geldik InsaAllah rahat rahat Yazarim
Ay o oyuncaklar benim kâbusum tren setleri araba yarış setleri otopark setleri. Kurması ayrı dert toplayıp kaldırması ayrı dert.Dün sporu yazamadım bütün akşam tren seti ile uğraştık ailecebabası kızıma tren almış rayları yapmak için uğraştık aksam
iç cnm 5 ten sonra yeme full bitki çayı ve su iç atarsın sabaha illa ki etki ederAy olabilir canım ya ben pazartesi iyi bir düşüş gördüm şimdi malesef artıdayım ama ptesi ye göre geçen cumaki tartıdan eksideyim bakalım yarın göreceğiz bugün ödem çayı falanmı yapsak tv de diyetisyen tarif vermişti acayip ödem attiriyomus gün boyu icilecekmis 1 lt kaynar suya biraz hibiskus azıcık taze zencefil 5 karanfil 2 cubuk tarçın ben denedim cok guzel istah da kesti
magickk ödem çayı tarifini aldım bende deneyeceğim
İnşallah canım
Ay o oyuncaklar benim kâbusum tren setleri araba yarış setleri otopark setleri. Kurması ayrı dert toplayıp kaldırması ayrı dert.
Eğer hızlı tren setiyse rayları tehlikeli olabilir (delici kesici yanları var dikkat)
magickk ödem çayı tarifini aldım bende deneyeceğim
İnşallah canım
Ay o oyuncaklar benim kâbusum tren setleri araba yarış setleri otopark setleri. Kurması ayrı dert toplayıp kaldırması ayrı dert.
Eğer hızlı tren setiyse rayları tehlikeli olabilir (delici kesici yanları var dikkat)
kafam bi milyon girdim okudum bir şey yazamadım . bana mailden cvb verecek bir kadın doğumcu arıyorum önceden veriyorlrdıSchonerDuft nerelerdesin kuzum göremedim sanki
Bakalım canım inşallah öyle oluriç cnm 5 ten sonra yeme full bitki çayı ve su iç atarsın sabaha illa ki etki eder
Tamam canım dene mutlaka sogusada farketmiyor bu demleyip suzuyisun gün boyu özellikle aciktikca iciyosun harikamagickk ödem çayı tarifini aldım bende deneyeceğim
İnşallah canım
Bende sisligimi yüzükle farkediyorum yine daraldı bugün iner inşallahCanım malzemem var öyle yapayım o zaman bende onu düşündüm yapsam mı acaba diye gerçekten dıştan yok gibi şişlik ama ben öyle hissediyorum.
ELİNE SAĞLIK CANIM GÖRDÜM OLMAZSA HERKES KENDİ EKLESİN20/02/2018 - 26/02/2018 SPOR LİSTESİ
Buki_89 /
yellow girl /
Kmsl Hnd /
sena zeynep/ 580
SchonerDuft/
ELF_LR35 / 150
aurora_z /
mutlurabia / 185
orkide1453 / 310
@SchonerDuft canım sen yoğunsun diye ben yaptım
yok canım senin yoğunluğun bitene kadar ben hallederimELİNE SAĞLIK CANIM GÖRDÜM OLMAZSA HERKES KENDİ EKLESİN
Ben yaptım canım çayı dolaba attım gün boyu içerim bakalım farkını görürsem arada yaparım.Bende sisligimi yüzükle farkediyorum yine daraldı bugün iner inşallah
Bu hafta bende pek spor yapamadım baş ağrısı tuttu yine bugün yapicam inşallahSpor yapicam şimdi bu hafta iki gün tam anlamıyla yapamadım ufaklık hazır uyumusken spor zamani
Teşekkür ederim kaptancımmTÜM TAKIM ÜYELERİNİN DİKKATİNE!!!
Alıntılar çıkmamış duyanlar duymayanlara iletsin canlarım
@Buki_89 Canım takıma biraz daha aktif katılmalısın sen deneyimli üyesin günlük zorunlu mesaj sayısını haftada ancak tamamlıyorsun. Oysa isteyince çok güzel kilo veriyorsun günlük olarak yaptıklarını paylaşırsan hepimize fikir olursunDRDOTTY KONUŞUYOR
@kmsl Hnd güzel anne seni tebrik ederim hem çok güzel kilo veriyorsun azimlisin hemde bebeğe rağmen buraya zaman ayırıp sorumluluklarını yerine getiriyorsun Bu hafta yaklaşık 60 mesaj paylaşmışsın maşallah
@gokyuzundekiturna Canım Turnam, kilo verme başarınla takımın yüz aklarından birisinama katılımın çok zayıf. Biraz daha aktif paylaşımlar bekliyorum. Günlük yeme içme spor düzenini bilmediğimiz gibi takım arkadaşlarına da yorumda öneride bulunmuyorsun. Bildirimlerin çok geç kalıyor.
(Mezun olma isteğini biliyorum ama mezun olana kadar takıma uygun ve destekleyici olmanı rica ediyorum)
@Milana firuze Senin katılımında çok değişken canım, biraz daha aktif olabilirsin
@ELF_LR35 Kuzum sen emzirmiyorsun diye anımsadım. Kilo vermek için biraz daha gayret.Başlarda çok direnç göstermez vücut ama senin yüzden çok düşük. Mezun üyelerin başarı öykülerini okumanı öneririm.
@sena zeynep teşekkür ederim sende Hande gibi bebekle bize zaman ayırıyorsun ve yarışta bizi mahcup etmiyorsun.Bu hafta 90 civarı mesajın var takımda
@Nidsalii bebeğim izinden döndün daha aktif olmalısın
@magickk seninde katılımın çok iyi 80 mesajla katılmışsın teşekkür ederim
@yellow girl160 mesajla katılmışsın son 7 gündür maşallah sana. sporunu yapıyorsun, diyetini yapıyorsun ve bizim için paylaşıyorsun hepimize destek oldun spor konusunda teşekkür ederim
@Ocean takım içi diskalifiye olmaya adaysın.(düzenli bildirim yapmıyorsun canım, başlarken 1. Sayfadaki kuralları kabul ettiğini beyan etmiştin ancak uygulamada göremedim. ) Asıl listede olmamak takımı hafife alma nedeni olamaz. Düzenli katılım ve bildirim zamanı en önemli kuralımızdır. Dilersen başka bir takımda devam edebilirsin yada bir mazeretin varsa bunu bize bildirmelisin.
@aurora_z canım takıma başladığın ilk hafta aktif olmuşsun ama sonrasında günlük 5 mesaj kuralına hiç uymamışsın.Bu hafta şehir dışında olduğunu bildirmişsin seni idare edeceğiz ama bu haftadan sonra aktif katılımını bekliyorum. Günlük 5 mesaj kuralına uymak zorunludur
@mutlurabia canım ne mutlu ismin var Allah daha çok versin sana da bize de. Bebeğin küçük olduğu İçin sanırım katılımın çok düzensiz, biraz daha özen göstermeni rica edicem
@buzmavileylak
DİSKALİFİYE! canım senin durumuna bakıyorum da uyarılara rağmen düzenli bildirim yapmamışsın kafana göre gelip gitmişsin. Bu şartlarda listede olsan takımı çok olumsuz etkilersin 2. Haftadan sonrada diskalifiye edilirsin ve bir daha hiçbir takımda yarışamazsın. Bu duruma gelmemek için (hem takımın düzeni için hemde senin için) takımdan diskalifiyeni uygun gördüm. İstersen başka bir takımda devam edebilirsin.Kilo verme yolunda başarılar diliyorum.
@tgb1907
SchonerDuft
Sevgili kaptanlarım atladığım özel bir durum var mı? Cuma günü listeler hazırlanırken buzmavileylak liste dışı olacak
Sevgiler
4kilo çok sağlk lı çok güzel bir hedef canm benim hedef de 20Mart 1aya 4kilo verip 64küsür yada 65e inmiş olmakbende martın 20 sinde en az 64
1 aydan fazla var 4 kilo iyi bi hedef bence
Bir torba ilaç var canm ya çok ağır olmuşsun boğazın intihap dolmuş dedi ve düşün ki ayrı ayrı 4 tane hap ayrıca antibiyotik ayrıca burun spreyi, gargara ve vicks şurup verdi çok kötü tadı ama boğazı rahatlatıyorÇok geçmiş olsun canım ya toparlayabildin mi biraz ilaç verdi mi dr
bende zaradan bi kot beğendim onu alacam 4 kilo veriyim belki 28 e girerim4kilo çok sağlk lı çok güzel bir hedef canm benim hedef de 20Mart 1aya 4kilo verip 64küsür yada 65e inmiş olmakzaten 20 mart kocişimin doğum günü süslenir püslenirim gezeriz kutlarz eğlenceye filan gideriz zaten aayyy çok güzel olur inslh 20Mart a 4 kilo daha verip güzel bir elbise alıcam birlikte yaparız bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?