Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünde annem gidiyor akşam tren ile ankaraya dönüyor elim ayağımda resmen tek başıma iki çocukla zorlaniyorum ama ufaklık biraz toparladı yavaş yavaş ek gıdaya da geçiliyor daha iyi olur bende biraz dinleneyim dedi gitme diyemedim seçimlerden sonra gelecek bende ise başlayacağım zaten ozaman
bugün menüm
2 haşlanmış yumurta domates salatalik çay
Ara yoğurt
Öğlen 2 porsiyon ızgara balık salata
Ara yoğurt 2 ceviz
Akşam zeytinyagli taze fasulye bir dilim ekmek

Çok teşekkürler canım benim elimden geldiği kadar katılmaya çalışıyorum bu arada yellow içimizde en çok paylaşım yapan olmuş tebrikler tatlım herşey paylaşınca güzel katılımlarla yol alabiliriz ancak tabi özel durumlar dışında hepimizi çok seviyorum takım arkadaşlarım umarım herkes hedefine ulaşır

Çok geçmiş olsun canım ya toparlayabildin mi biraz ilaç verdi mi dr

günaydın arkadaşlar şükür 2 günde 1.1 kılom gitmiş 63.1 olmuşum vc siz size yakında süprizlerim olacak 63e bile sevinedceğimi bilmezdim ama 64te karnım şişince 63 büyük mutluluk oldu
Harikasin bak gidiyor işte kiloların

Afiyet olsun canım çok guzel

Kaptanim elimden geleni yapmaya çalışacağım her zaman teşekkür ederim. @yellow girl tebrik ederim canım seni

Nasılsın canım inşallah yarın artı çıkmam ben sanki şişkinlik var gibi dünden beri
Ay olabilir canım ya ben pazartesi iyi bir düşüş gördüm şimdi malesef artıdayım ama ptesi ye göre geçen cumaki tartıdan eksideyim bakalım yarın göreceğiz bugün ödem çayı falanmı yapsak tv de diyetisyen tarif vermişti acayip ödem attiriyomus gün boyu icilecekmis 1 lt kaynar suya biraz hibiskus azıcık taze zencefil 5 karanfil 2 cubuk tarçın ben denedim cok guzel istah da kesti

Canım malzemem var öyle yapayım o zaman bende onu düşündüm yapsam mı acaba diye gerçekten dıştan yok gibi şişlik ama ben öyle hissediyorum.

bebek tedavisi uğraşı ve sonrası 7 cm lik bir kist, daha sonrasında beta hastalığı, sonra oğlumun hastalığı, iş yoğunluğu vs derken ihmal ettim doğru kistin patlama ihtimali olduğu için küçülene kadar spor ağır hareket vs yasak, buraya da yazmıştım amadaha aktif olmaya çalışacağım bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…