Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

harbi bak gizli gizli yapıyormuş ne yaptığını bizde de sölemiyor
memnun kalırsan bizde deneriz yaptığından

harbi bak gizli gizli yapıyormuş ne yaptığını bizde de sölemiyor
memnun kalırsan bizde deneriz yaptığından
kız ne gizlisi ben burda cok kılo vercem motveyim sunu bunu yapıyorum dedim olmadı ya söylesem ciddiye alınmam gibi geliyor yanı ben olsam ben de beni ciddiye almam yani ama size 60 oldum dersem o zaman güvenirsiniz

benim ekleyeceğim bişey yok canım
herşeyi söylemişin zaten
takımın hakkaniyeti açısından bu uyarı çok yerinde ve zamanında oldu
bundan sonra hepimiz ''takım'' olmanın verdiği sorumlulukları yerine getirebiliriz umarım

kız ne gizlisi ben burda cok kılo vercem motveyim sunu bunu yapıyorum dedim olmadı ya söylesem ciddiye alınmam gibi geliyor yanı ben olsam ben de beni ciddiye almam yani ama size 60 oldum dersem o zaman güvenirsiniz
aaa aşk olsun
seninle kilo alma pahasına bulgurlu,nohutlu,yoğurtlu karışımı yapmadımmı
seni ciddiye almasam yaparmıyım hiç
(beni detokstan soğuttun bu arada 1.5 kilo aldım yaa o detokstan )

aaa aşk olsun
seninle kilo alma pahasına bulgurlu,nohutlu,yoğurtlu karışımı yapmadımmı
seni ciddiye almasam yaparmıyım hiç
(beni detokstan soğuttun bu arada 1.5 kilo aldım yaa o detokstan )
sen nasıl aldın anlamadım ki ben bir gün yaptım 500 gr verdim bnm arkadaş 800 900 nverdi bi günde bana dün de dedi o çok iyi oldu diye ben onu yazın yapabilirim yine aralarda ananas detoksu yeşilçay detoksu yapıcam ben yine önce iştahım azalsın da

afiyet olsun canım menün çok güzel bence

Kahvaltı : 1bardak tarçınlı süt,1muz,3ceviz

Ara: 2dilim armut

Öğlen: turp otu salatası

Akşam: 1parça tavuk, 2kaşık yoğurt
2 kaşık karnıbahar
afiyet olsun canım harikasın ayrıyetten çaban ve katılımın motivasyonun için bende sana çok teşekkür ederimm

teşekkür ederim canım amin inşaallah hepimiz çok mutlu olalım bebeğim 16 aylık çalışıyorum ben ön muhasebeede haklısın daha aktif olucam artık

günaydın kızlar
Sabah
1 yumurta,5 zeytin,2 dilim peynir , yeşil çay,tere
Ara
yeşil çay,2 hurma
Öğlen
nohut yemği,2 kaşık bulgur pilavı
Ara
1 salatalık,yeşil çay
Akşam
yoğurt,yulaf,nar,badem,fındık karışımı bölgesel incelme için
misafirliğe gittiğim için malesef 2 küçük tuzlu kurabiye yedim

iş yerinden arkadaşlarım dalga geçti bunla anca şişersin diye olumsuz etki yaptılar üzerimde oda tartıya yansıdı
herkesin bünyesine göre diyet olurya benim bünyeme uymadı o detoks hiç
nilah keçecinin detoksları mesela tam bana göre
onun ayva detoksunuda denemek lazım çok memnun yapanlar

cnm şimdi mesela 60a inene lkada bozmayı düşünmüyorum 60a ini,ce bigün serbset yaptım dielim ertesi gün detoks planlıyorum ayva detoksu tok tututcu mu

bide bu fotoda hep sigara içiyomusssun gibi görüyorum sonra seçiyorum resmin doğrusunu

cnm şimdi mesela 60a inene lkada bozmayı düşünmüyorum 60a ini,ce bigün serbset yaptım dielim ertesi gün detoks planlıyorum ayva detoksu tok tututcu mu
sabah protein 2 yumurta peynir felan
öğlen sebze yemeği
ara öğün 1 dilim ekmek + peynir
akşam : ayvalı yoğurt

bence 1 gün yapılabilir

bence 5. ile başlayan haneyi görmeden serbest gün yapma
bi insen 59 lara daha çok motive olursun
bide bu fotoda hep sigara içiyomusssun gibi görüyorum sonra seçiyorum resmin doğrusunu
no smoke yes kiss

inş cnm martın 10una kadar 59 u görcem hissediyorum

Dün giremedim özür dilerim büyük oğlum evdeydi tablet ı elinden alabilmek adına telefonları kaldırdık havada güzel olunca attık kendimizi sokağa beraber yürüyüş yaptım benim diyet yapıyor olmam onunda hoşuna gidiyor yaşına göre iri bir çocuk anne beraber spor yapalimmi dedi baya yürüdüm 10000 adım atmışız ama bütün bucayi yuruduk hipodromda spor yapılabiliyormuş havaların güzel olduğu günler orada çocukları da alıp yürüyüş e giderim dünkü menüm
2 haşlanmış yumurta domates salatalik bir bardak açık çay
Ara öğünde bir kase yoğurt 2 ceviz
Öğlen yemeğinde 3 büyük parca tavuk göğüsü az yağlı salata ayran bir dilim ekmek
Ara bir kase yogurt yarim elma
Akşam yemeği zeytinyagli taze fasulye yoğurt bir dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…