- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #302.681
Menünün en alta ara öğünlerde hurma ve bisküvi yazmış cmcanm altta die gömmemizsindir ama sabah zaten 2dilim ekmek öğlen pilav ara öğünler bisküvi sırf karbonhidrat ağırlıklı olmuş A aurora_z duy bunları en az karbonhidrat tüketmeliyizPilavı az yemistir diye düsündümde
Bisküviyi görmemişim ben ya
Kesinlikle haklisin
Menünü cokkk begendimKahvaltı : 1 hsl yumurta, 1kaln dilim peynir, 5zeytin,1çeri domates,1dilim ekmek
Ara: yarım armut
Öğlen: 100ml sütten yapmış kahve, 1ceviz
Akşam: 1küçük parça kaşarlı tavuk ,3kaşık salata,2kaşık yoğurt
2lt suyu bitirdim yatana kadr daha içerim
spor: 50 dakika koşu bandı
Çok yüksek tempo ve aralarda en az 10dakikasını direk koşu alarak yaptm terden sırılsıklam olup duşa öyle girdim çok iyi geldi
SchonerDuft : 125puan
Ben suyla yapıyorum cnm şimdi yapsam mi ki yaBen latteyle zayifladim biliyomusun
Diyetisyenim neyden vazgecmezsin dedi bende meshur markanin lattesi dedim oda ögleden sonraki ara ögünde yagsiz sütten kücük boy icebilirsin demisti ve ictimde
Eve yeni döndü düzenini tam oturtmadıgı içindir umarım dimi ondan bugün oldu A aurora_z
Dogru dedin dikkate alucam
Kahvaltıda tarcın zencefil ve zerdeçal ekledigim süt içmiştim içsem mi şimdi bilemedim öğlen de malesef yemekte makarna cıktı listede fasulye vardi ama çıkmadı malesefNescafeden se kaliteli markaların çözünen kahvesini alp latte tarzı yapmak daha faydalı canm zaten diyet te süt içiyorsun litrede 100ml i filan süt oluyor bende hergün yazdm ya 100ml süt ile yaptm kahve diye o şekil yaptm internette videoları var hazırlaması çok kolay evde olanlar için tabi dışardakiler markanın kendinden içebilir ligt sütlere yapyrlar kalori iyice düşüyor kahvede metobolizmayı hızlandryor ve süt ile birlikte çok tokluk veriyor
Yok canim yapma hazir olanlar kalorili ben filtre kahveli ve sütten olani iciyorumBen suyla yapıyorum cnm şimdi yapsam mi ki ya
Sabah
Peynir zeytin 2 dilim ekmek
Ogle bulgur pilavi
Aksam
Corba
Aralarda
Hurma az buskivi
Sabah yapamadm mutfaga gttikce zeytin peynir attim agzima dundende Allahtan pulavim vardi :) buskivi olmasaydu iyiydiCok az geldi bana
Filtre kahveyi sabah spordan önce içiyorum onu sütle karıştırınca başka ne koyuyorsunYok canim yapma hazir olanlar kalorili ben filtre kahveli ve sütten olani iciyorum
Anca bukadar yiyebiliyorum dunden yemehim kaldiysa daha rahat ediyirum yanliz bulgur cok susirdi yaCanım sen emziriyorsun çok fazla kısma yediklerini.
İniallah hedeflerimizi tuttururuzinsalah olursun kuzumbende nisan sonları 60 olup mayıs da 50li rakamları görmeyi planlıyorum 1haziran da hedef kilona var yeni bedenime göre alışverişimi yapıp tatile öyle çıkıcam
Evet 1 tabakti pilav cok buskivide cok yedim yarin pazar var gidebilirsem daha iyu seyler yiyebilirum :/
Hayir evde bisey yok
Aynen canm bazen bende dahil böyle farketmeden yanlış gıdalara yönelebiliyoruzDogru dedin dikkate alucamEvde de bisey yok market pazar alisverisi yaparsam daha iyi seyler uiyebilirum
Afiyet olsun canımKahvaltı : 1 hsl yumurta, 1kaln dilim peynir, 5zeytin,1çeri domates,1dilim ekmek
Ara: yarım armut
Öğlen: 100ml sütten yapmış kahve, 1ceviz
Akşam: 1küçük parça kaşarlı tavuk ,3kaşık salata,2kaşık yoğurt
2lt suyu bitirdim yatana kadr daha içerim
spor: 50 dakika koşu bandı
Çok yüksek tempo ve aralarda en az 10dakikasını direk koşu alarak yaptm terden sırılsıklam olup duşa öyle girdim çok iyi geldi
SchonerDuft : 125puan
Acıktnmı ki kuzum aç isen iç ben aç ken tok tutsun diye yapyorum iki gündür öğle yemeği yerine onu içiyorum önceleride ara öğün yerine içiyordum ama sen aç diilsen bu saatten sonra sadece su içmek en iyisiKahvaltıda tarcın zencefil ve zerdeçal ekledigim süt içmiştim içsem mi şimdi bilemedim öğlen de malesef yemekte makarna cıktı listede fasulye vardi ama çıkmadı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?