Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Güzel canm Akşam sadece yoğurt yemişsin tebrik ederim sabaha etki eder

Yok cnm dayanırım şu içicem artık bu sefer cidden istiyorum eşimle 6 da kalkıp cardio yapıyoruz ardından düş kahvaltı süper oluyor hayal ediyorum da göbeğim dümdüz off çok güzel bi duygu

İniallah hedeflerimizi tuttururuz
inslh kuzum yanlış yazmışım gene telden inslh 1hazirana hedef kilona var diye yazılmış oysa ben inslh 1hazirana hedef kiloma varırım diye yazacaktm canm yoksa sen zaten çooookkk daha önce hedefe varmış olacaksın

Yok cnm dayanırım şu içicem artık bu sefer cidden istiyorum eşimle 6 da kalkıp cardio yapıyoruz ardından düş kahvaltı süper oluyor hayal ediyorum da göbeğim dümdüz off çok güzel bi duygu
Kesinlikle benimde motive kaynağım o dümdüz bir göbekinslh inslh bu yaz dümdüz bir karnımız olucak ne istersek giyicez

İnşallah kız Nisa’n ortalarında 58 olmak istiyorum......sende Haziran’da olursun yaza fitttt girerizz

Kesinlikle benimde motive kaynağım o dümdüz bir göbekinslh inslh bu yaz dümdüz bir karnımız olucak ne istersek giyicez
Boy boy fotolarımızı koyarız sayfaya başardık diye başarı hikayelerinde bakmaya bayılıyorum fotolara

İnşallah kız Nisa’n ortalarında 58 olmak istiyorum......sende Haziran’da olursun yaza fitttt girerizz
inslh kuzum aslında bende ayda 4-5 kilo vermeyi başarabilsem nisan sonu yada mayıs gibi 58 olurum bende öyle bir şey başarabilirsem hedefi daha aşşağı çekip gene hazirana girene kadar devam edicem canm

Maşallah sana tatlım

Akşam tek yoğurt ve çikolatamı olmamış canım ya keşke öğleyle akşamın yeri degisseymis emziriyosun ya ondan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…