- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #30.241
aranızda kahve falından anlayan var mı? fotolarını çekicemmm
aranızda kahve falından anlayan var mı? fotolarını çekicemmm
bencede profosyoneller içindir. ama şöyle bişi var ablamla annem hayatta 6.0 da yürüyemiyolar ama beni etkilemiyo bile. yokuş şeysini falan ayarlıyorum ama onlarda bana basit geliyo anlamadım ki
ben ilk zamanlar 2 seviyeden baslamistim, 3-4 ay 2 seviye yurudum, simdi 3 seviye gectim. Ve cok tempolu yururuyorum .
şimdi baktım 10 a kadar ayarı var
kızlar ben uyumuş kalmışım şuan başım çatlıyor çok yorgun hissediyorum kendimi üstümde bilmediğim bir ağırlık var
geçmiş olsun kaptanceyzimmm
canım aynı şey bende de var çok yorgunum halsizim acaba havalar kötü idi birden sıcak oldu o mu etkiledi bizi baharı yaşamadık yavaş yavaş havalar ısınmadı vücut alışmadı ondan olabilir mi
ben geldim , bir bakayim dedim. kizlar, ailemle konustum ,basim sisti valla cok agriyor...
hoşgeldin canım ailenle konuştuğun için mi başın ağrıdı ben anlamadım :26:
evet ailemle konustugum icin, temmuzda abimin dugunu var, baba ve annem illa israr ediyor dugune katilmam konusunda, e bende yurtdisinda olunca, esim seni gonderirim ama ben gelmicem diyor, maddi yonden dolayi biletler cok fazla hemde islerim var diyor, sen gitmek istersen git diyor, bir yandanda gitmezsem cok daha mutlu olacak.... cunki olmaz beraber gidelim ben yanliz gitmek istemiyorum deyince cok mutlu oldu, ama ailemle gorustum bugun, gelmemden yanalar... esim ve ailem arasinda kaldim,,,,, karar veremiyorum. morelim cok bozuk. babam benden bir sey istedigini gormedim hic, ama aile baglarinin kuvvetlenmesi icin gelmeni istiyorum diyor.. 4 yillik evliyiz,oyle isteeee.
yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar, kafam cok karisik, esime gideyim karar verdim desem, cani sikilcak, guya izin veriyorum gonderirim modunda ama genede karari bana birakiyor. napmaliyim sizce. ??? tecrubeli arkadaslar ??
canım ben evli değilim tabi evlilik başka bişey ama ben olsam giderim eşin neye karşı maddi durumdan dolayı mı yoksa senin gitmeni istemiyor mu 2. nedenden dolayı ise biraz bencillik yapıyor o zaman bak annen ve baban senden bişey istemişler bence onları kırma bu mutlu günlerinde yanlarında olmanı istiyorlar bencede haklılar
evli degilmisin ? anladim canim. hem isi var hem maddi yonden cok kulfetli bilet oyuzden gitmiyor, seni gonderirim ama diyor. sen ver kararini diyor... dogru diyorsun ailem mutlu olacak, bababm dediki, senin ilerde abinin yaninda olmasi istiyorsun, aile baglarinin kuvvetli olmasi gerekiyor, ve bu dugune katilmani istiyorum dedi, annemde tabi daha duygusal davranip hemen tavir aldi ..
canım evet eşini bırakıp gitmek zor oluyo ama ailede başka bişey
ne kadar kalacaksın gidersen
eşin gelemiyo olsa bile abinin düğünü bence gitmen en mantıklısı olur
eşinde özler seni böylelkikle
valla düşününce bu konudada kendimi pek bi rahat buldum
bende ay da bir annemlerin yanına giderim hatta biraz geçsin eşim der hadi git özlemişsindir değişiklik olur diye tabi bizim mesafe pek uzak olmadığı için 4 5 gün kalır gelirim
gidersem 15 gunlugune gidecegim canim. sagol yorumun icin. Malesef gurbet bu.dediginde haklisin, ozler beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?