- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #30.201
ayşem aynen öyle bebekliğinden beri burnu aksa ödüm kopuyor çünkü çok kötü bir hale gelebiliyor ilaçlarını kullanıyor inşallah en kısa zamanda iyi olur....
kaçıncı olduk acep..
slm kızlar nasılsınız ben çok yorgunum nöbetçiydim öğlen baya güneş vardı çarptı beni gelir gelmez listeyi hazırlandım daha üzerimi bile değiştirmedim. hava bozdu şimdide yağmur yağıyor bence güneşten daha iyi yağmur hava soğuk olmasın ama güneşte olmasın çok rahatsız oluyorum
evet kızlar bu haftaki durumumuz iyi değil malesef bizim bi kendimize gelmemiz lazım diğer takımlar yaz geliyor diye baya işi sıkı tutmuşlar haberiniz olsun
kilo verenler kutluyorum başta fadik ve prensesi tebrik ederim kızlar
biz bu kabak diyetini çarşamba ve perşembe yapalım kesin
hadi canlanın artık 14. takımın çıtırları hadi hoop hopp
kaçıncı olduk şimdi biz
koşu bandında neye göre yürüyosun kalorimi dk mı:26: ben hala burda takılı kaldım dün 45 dk yürüdüm. 280 yakmışımbide o detoks şeysi noldu? bugün ikinci günün diilmiydi:44:
Rosebery nasilsin sekerimben sabah kahvemi iciyorum, 3 saat sonrada ogle yemegimi yicem . sadece online sen gozukuyorsun suan
:26::26:tatlım sen nerde yaşıyorsun yurt dışındamı sabah diyosun kahve diyosun kafam karıştı şimdi:26::26:
Rosebery nasilsin sekerimben sabah kahvemi iciyorum, 3 saat sonrada ogle yemegimi yicem . sadece online sen gozukuyorsun suan
kızlar ben hamilelikte yükse tansiyon problemimden dolayı gram tuz yemedim alıştığım için şu andada tuz ve şeker almıyorum ama ödem oluyor vücudumda kolada içmem nescafeyide azalttım acaba böbreklerimde ki problem yüzünden mi ödem oluyor vücudumda
iyiyim canım genelde pc açık oluyor ama devamlı burda olamıyorum,sanırım baya bir saat farkımız var biz akşam yemeklerimizi yicez sana afiyet olsun..
kızlar ben hamilelikte yükse tansiyon problemimden dolayı gram tuz yemedim alıştığım için şu andada tuz ve şeker almıyorum ama ödem oluyor vücudumda kolada içmem nescafeyide azalttım acaba böbreklerimde ki problem yüzünden mi ödem oluyor vücudumda
evet canim yurtdisi suan burda sabah 11. oyuzden sizin online zamanlarinizda ben olmuyorum. gecewn hafta misafirlerim vardi, yogunluktan cok giremedim. tanistigima memnun oldum
sizede afiyet olsun8 saat fark var canim. sen ogretmenmisin? yas kacti acaba. Inc istedigin kiloyu verirsin sekerim
nazco senin yas ve meslek neydi canim
sizede afiyet olsun8 saat fark var canim. sen ogretmenmisin? yas kacti acaba. Inc istedigin kiloyu verirsin sekerim
nazco senin yas ve meslek neydi canim
böbrek rahatsızlığın varsa ödem problemi oluyor canım arkadaşımdan biliyorum:97:
sanırım bunu bir doktorla görüşmen lazım
canım benim eşim doktor,benim böbreğimin biri diğerinden küçük böbreklerimden çok çektim şu an çok şükür iyiyim düzenli tahlillerimi ve kontrollerimi yaptırıyorum...
niye kimse yok ya yada gözükmüyor mu?
Tesekkur ederim canim. Ins bu haftada iyi gecer herkezin.
Kizlar bende hergun kosu bandinda yuruyus yapiyorum. hizi 3 ile . 60 dk da 800 colari yakiyorum. siz nasil 280 yakiyorsunuz 45 dk anlamadim?? :26: ben 2 aydir , tarih , colari, dk olarak bir kagida liste yaptim, hergun isaretleyip yaziyorum. boylece duzenli bir spor yapmis oluyorum. termal soauna sort ta giydigim icin cok terliyorum ve buda benim icin avantaj oluyor
niye kimse yok ya yada gözükmüyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?