Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayşem aynen öyle bebekliğinden beri burnu aksa ödüm kopuyor çünkü çok kötü bir hale gelebiliyor ilaçlarını kullanıyor inşallah en kısa zamanda iyi olur....

kaçıncı olduk acep..

benimde küçüklüğümde beri gelen bronşitim vardı annem küçükken o kadar kollardı tekrarlamasın diye ama nafile öksürmeye başlasam direk bronşite çeviriyo
bu seferde astım bronşit olmuştum hava felan vermişlerdi birde salak gibi sigara içiyorum hala

düzelir inşlh canım stres yapma bazı şeylerin üstüne ne kadar çok düşürsek o kadar kötü oluyo sankim :97:

8 olmuşuzz

Tesekkur ederim canim. Ins bu haftada iyi gecer herkezin.

Kizlar bende hergun kosu bandinda yuruyus yapiyorum. hizi 3 ile . 60 dk da 800 colari yakiyorum. siz nasil 280 yakiyorsunuz 45 dk anlamadim?? :26: ben 2 aydir , tarih , colari, dk olarak bir kagida liste yaptim, hergun isaretleyip yaziyorum. boylece duzenli bir spor yapmis oluyorum. termal soauna sort ta giydigim icin cok terliyorum ve buda benim icin avantaj oluyor

Son düzenleme:
Rosebery nasilsin sekerim ben sabah kahvemi iciyorum, 3 saat sonrada ogle yemegimi yicem . sadece online sen gozukuyorsun suan

Son düzenleme:
Kizlar bu aksam, arkadaslarda cigkofte partisi var .. ben napicam??? diyette cigkofte yok, ama benim cok sevdigim vazgecemedigim bir sey bu yaa nasil dayanirim. acaba aksam yemegini yemesemde cigkoftemi yesem onun yerine ???

bugunku menumu yaziyorum.

Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker

Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates

Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

Son düzenleme:
kızlar ben hamilelikte yükse tansiyon problemimden dolayı gram tuz yemedim alıştığım için şu andada tuz ve şeker almıyorum ama ödem oluyor vücudumda kolada içmem nescafeyide azalttım acaba böbreklerimde ki problem yüzünden mi ödem oluyor vücudumda

:26::26:tatlım sen nerde yaşıyorsun yurt dışındamı sabah diyosun kahve diyosun kafam karıştı şimdi:26::26:

evet canim yurtdisi suan burda sabah 11. oyuzden sizin online zamanlarinizda ben olmuyorum. gecewn hafta misafirlerim vardi, yogunluktan cok giremedim. tanistigima memnun oldum

odem icin lapa pirinc diyeti var. onu yap istersen 2 gun suruyor sadece ve cok hafif hissediyorsun kendini, ustelik ac kalmadan siskinlik gidiyor . lapanin icine baharat koyup yemende lezzetli oluyor. buarada kiloda verdiyor

iyiyim canım genelde pc açık oluyor ama devamlı burda olamıyorum,sanırım baya bir saat farkımız var biz akşam yemeklerimizi yicez sana afiyet olsun..

sizede afiyet olsun 8 saat fark var canim. sen ogretmenmisin? yas kacti acaba. Inc istedigin kiloyu verirsin sekerim

nazco senin yas ve meslek neydi canim

Son düzenleme:

böbrek rahatsızlığın varsa ödem problemi oluyor canım arkadaşımdan biliyorum:97:
sanırım bunu bir doktorla görüşmen lazım

evet canim yurtdisi suan burda sabah 11. oyuzden sizin online zamanlarinizda ben olmuyorum. gecewn hafta misafirlerim vardi, yogunluktan cok giremedim. tanistigima memnun oldum

bende memnun oldum sizin gün yeni başlıyo ne güzel

sizede afiyet olsun 8 saat fark var canim. sen ogretmenmisin? yas kacti acaba. Inc istedigin kiloyu verirsin sekerim

nazco senin yas ve meslek neydi canim

inşallah canım hepimiz istediğimiz kiloyu veririz,ben öğretmen değilim canım ama bir dönem vekil öğretmenlik yapmıştım,34 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var istanbulda yaşıyorum canım...

bende ona şaşırıyorum. bence senin koşu bandında bi sorun var o kadar çok kalori yakmak mümkün değil yahuu
niye kimse yok ya yada gözükmüyor mu?

çoğunluk olunca kalıyorum. arada bi diğer topiklere uğruyorum tekrar geliyorum

canım benim eşim doktor,benim böbreğimin biri diğerinden küçük böbreklerimden çok çektim şu an çok şükür iyiyim düzenli tahlillerimi ve kontrollerimi yaptırıyorum...[/QUOTE]

geçmiş olsun canım eşinin mesleği konusunda şanslısın evde bir doktor olması güzel sağlık problemlerinde herşey daha kolay olur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…