- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #30.221
aranızda kahve falından anlayan var mı? fotolarını çekicemmm
bende ona şaşırıyorum. bence senin koşu bandında bi sorun var o kadar çok kalori yakmak mümkün değil yahuu
çoğunluk olunca kalıyorum. arada bi diğer topiklere uğruyorum tekrar geliyorum
bir sorun oldugunu dusunmuyorum, ama burdakilerle turkiyedeki kosu bantlari farkli sanirim,annem turkiyede annemde 5seviyede yuruyorum diyor, ama benim kosu bandimda 3 , 4 bile kosuyorsun resmen, yeni oldugu icin kosu bandim , bir sorun yok gayet normal yani. ilk oncelri bende 60 dk da 280, 290, colari harciyordum, ama artik 3 seviye gectim ve tempolu bir sekilde kosuyorum. belki ondan fazla colari harciyorumdur.
allaa allaaaa
bzimkide yeni bnm hız şeysi sürekli 6.0
hatta dünkini yazmıştım
hız:6.0 (en son )
mesafe:4.48
dk:45
kalori:280:44::44::44:
selamın hellloooooo
yeni arkadaşlar gellmiiişş hoşgeldiniiiz
hergün muhakkak kahve yapılıyo :S yarın gopüklü gopüklü yaparım fotosunu çekerimmalesef be güzelim öyle yeteneğim yok ama bize kahve yokmu bari kahvenin fotosunu gönder
bencede profosyoneller içindir. ama şöyle bişi var ablamla annem hayatta 6.0 da yürüyemiyolar ama beni etkilemiyo bile. yokuş şeysini falan ayarlıyorum ama onlarda bana basit geliyo anlamadım kiCanim benim ,hiz 6 yaparsam sadece 5 dk soluk soluga kosabilirim. . benim kosu bandi profesyonel kosucular icin sanirim. Ayrica yokus seviyeside var. yokus seviyesi ni yukselttikce, daha cok colari harciyorsun. mesela ben 4 .seviyede yapiyorum yokus seviyesini. ve hizida 3 yapiyorum.
mesela ornek olarak yaptigim listeden bir kac tarihi yazayim.
mayis 3 cuma: 60 dk - 903 colori
haziran 3sali : 40 dk - 341 colori
haziran 4 : 50 dk - 558 colori
haziran 5 : 57 dk -611 colori
haziran 6 : 40 dk 456 colori
selamın hellloooooo
yeni arkadaşlar gellmiiişş hoşgeldiniiiz
canım benim eşim doktor,benim böbreğimin biri diğerinden küçük böbreklerimden çok çektim şu an çok şükür iyiyim düzenli tahlillerimi ve kontrollerimi yaptırıyorum...
bencede profosyoneller içindir. ama şöyle bişi var ablamla annem hayatta 6.0 da yürüyemiyolar ama beni etkilemiyo bile. yokuş şeysini falan ayarlıyorum ama onlarda bana basit geliyo anlamadım ki
ben ilk zamanlar 2 seviyeden baslamistim, 3-4 ay 2 seviye yurudum, simdi 3 seviye gectim. Ve cok tempolu yururuyorum .
ya benim salak koşu bandım niye öyle rakamlar veriyor 5 km yol 1 saat a70 kalori yaktırıyor 6 km benim ki niye böyle dynamıc diye bir marka
ayyyy 8. olmuşuz niyen böyle olar artık havalarda ısındı vucüt metomuz durdu sanırım olsun ne yapalım anca berber kanca beraber....
öznurum sağol canım,sen kloya çok takma slının faceinden baktım çok normal kilon ve çok güzel bir kızsın ....
kızlar benim oğliş hastalandı,yavru kuşum sürekli beni istiyor bugün doktora götürdüm öksürüğü var burnu çeşme gibi akıyor gözleri kıpkırmızı bende astım var ondada astıma benzer bişey var çok korkuyorum hasta olduğu zaman.....
dün giremedim çünkü dediğim gibi yusuf çok mızır mızır açamadım pc yi,akşam düğüne gittik bin pişman oldum hiç durmadı yusuf ....
az önce akşam yemeğimi yedim 5 tane serçe parmağım kadar yaprak sarma ve tavuk haşlama yoğurt...
ay aynı benimkide öle mızır mızır sürekli ağlıyo,napcam bilmiyom biraz ön ce bende ağladım sinirden....
kimseler yok ayşen seni altta gördüm kıs en çok senin artı çıkmana şaşırdım kuzu o kadanda uğraştın....
canım ben annemler geldi geleli acayip dengesiz beslendim o yüzden oldu zannımca bilemiyorum :44:
ayyyy 8. olmuşuz niyen böyle olar artık havalarda ısındı vucüt metomuz durdu sanırım olsun ne yapalım anca berber kanca beraber....
Kizlar bu aksam, arkadaslarda cigkofte partisi var .. ben napicam??? diyette cigkofte yok, ama benim cok sevdigim vazgecemedigim bir sey bu yaanasil dayanirim. acaba aksam yemegini yemesemde cigkoftemi yesem onun yerine ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?