- 11 Mayıs 2011
- 7.164
- 3.965
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #30.261
öznurum sağol canım,sen kloya çok takma slının faceinden baktım çok normal kilon ve çok güzel bir kızsın ....
kızlar benim oğliş hastalandı,yavru kuşum sürekli beni istiyor bugün doktora götürdüm öksürüğü var burnu çeşme gibi akıyor gözleri kıpkırmızı bende astım var ondada astıma benzer bişey var çok korkuyorum hasta olduğu zaman.....
dün giremedim çünkü dediğim gibi yusuf çok mızır mızır açamadım pc yi,akşam düğüne gittik bin pişman oldum hiç durmadı yusuf ....
az önce akşam yemeğimi yedim 5 tane serçe parmağım kadar yaprak sarma ve tavuk haşlama yoğurt...
canım su tüketimin nasıl?belki o az geliyordur.Bir de böbrek sorunu olanlar için limon suyu diyorlar.Limonla aran nasıl?kızlar ben hamilelikte yükse tansiyon problemimden dolayı gram tuz yemedim alıştığım için şu andada tuz ve şeker almıyorum ama ödem oluyor vücudumda kolada içmem nescafeyide azalttım acaba böbreklerimde ki problem yüzünden mi ödem oluyor vücudumda
kızlar bu ara hiç keyfim yok,kendimi yorgun ve sürekli uyku halinde hissediyorum depresyona mı gireceğim anlamadım.
prenses gerçekten bir saatte 600 kalori imkansız gibi bişi yawww :44::44:
bende 5.5 6 arası yürüyorum bi saatte 320 340 kalori arası yakıyorum geberiyorum resmen
ayrıca benim 7 hızda koşmaya başlıyosun 12 ye kadar ayarı var
ya kaptancım herhalde genel bi karışıklık.Bi de bende bazen yorum yapıyorum.sayfayı yeniliyorum.Sonra bikaç dakka sonra mesela araya yeni yorumlar giriyo nasıl oluyosa.Sonra da onları yorumluyom.Sanki parça parça yorumları arka arkaya atmış gibi oluyom.Ama aslında herkesin yorumlarından sonra yazıyorum.Kafam karışıyo o yüzden kusuruma bakmayınben bu yorumu esranın mesajına yapmıştım öznurun mesajına çıkmış
ben geldimm.görmeyeli nasılsınız?kına yeni bitti.yarın nikah var.ama gelin almada fln da buluncağım için öğlen gidicem.Yarın da gelebileceğimi pek zannetmiyorum kızlar.ama sonra sizleyim..ben yine arada yazarım.şu an çok yorgunum yatarım birazdan.çok oynadık :))
evet ailemle konustugum icin, temmuzda abimin dugunu var, baba ve annem illa israr ediyor dugune katilmam konusunda, e bende yurtdisinda olunca, esim seni gonderirim ama ben gelmicem diyor, maddi yonden dolayi biletler cok fazla hemde islerim var diyor, sen gitmek istersen git diyor, bir yandanda gitmezsem cok daha mutlu olacak.... cunki olmaz beraber gidelim ben yanliz gitmek istemiyorum deyince cok mutlu oldu, ama ailemle gorustum bugun, gelmemden yanalar... esim ve ailem arasinda kaldim,,,,, karar veremiyorum. morelim cok bozuk. babam benden bir sey istedigini gormedim hic, ama aile baglarinin kuvvetlenmesi icin gelmeni istiyorum diyor.. 4 yillik evliyiz,oyle isteeee.
yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar, kafam cok karisik, esime gideyim karar verdim desem, cani sikilcak, guya izin veriyorum gonderirim modunda ama genede karari bana birakiyor. napmaliyim sizce. ??? tecrubeli arkadaslar ??
canım hayırlı olsun düğününüz.Bence de git.Eşimn ayrılacağı için duygusal davranıyor.Fakat bu her sene olan bir olay dil ki üzerinde düşünesin.Nasip olursa abinin başına hayatta bir kere gelecek birşey.Eşine bunu açıkla bence.Eşler nedense ailelerin yanına gidince döndüklerinde sevgimiz azalacağını düşünüyolar sanki.Bi de gurbet olunca döndüğünde seni üzgün görmek ona ağır gelir belki ondan istemiyordur.Bence eşine keşke sende gelsen,sensiz bi tarafım hep yarım kalacak.Fakat bu da her zaman olacak,tekrarı oalcak bi olay değil o yüzden ailem ve benim için önemli.Bi 15 gün katlanalım diyip ikna et.Seni çok özledim ama buraya gelmem de ii oldu.Kardeşlik vazifemi yapamadığım için bütün hayatım boyunca vicdan azabı çekeceğime 15 gün hasret kalırız,bi ay az harcarız olmaz mı hayatım yoksa senin ben de yerin çok falan diyebilirsin.Sanırım eşin çok duygusal belki de balık burcu.Duygusak erkeklere bu tür cümleler ii geliyo.inş işe yarara.Ama bu önemli anne-babanın dediği gibi.Çünkü hayatta bir kere yaşanacak.Bunda da beraber olunmayacaksa aile olarak birlik beraberlik zor sağlanıyo.evli degilmisin ? anladim canim. hem isi var hem maddi yonden cok kulfetli bilet oyuzden gitmiyor, seni gonderirim ama diyor. sen ver kararini diyor... dogru diyorsun ailem mutlu olacak, bababm dediki, senin ilerde abinin yaninda olmasi istiyorsun, aile baglarinin kuvvetli olmasi gerekiyor, ve bu dugune katilmani istiyorum dedi, annemde tabi daha duygusal davranip hemen tavir aldi ..
iyi geceler goncalarım
buzdolabını temizledim her rafını çıkardım yıkadım
annemler yarın gidiyo
hafta içi dip köşe temizliğe giricem hazırlık yaptım eccik
zaten diğer pzrtside kaynanamlar gelecek ayy çok yoğunumm
günaaayyydıınnnngünaydınnn takımımmmmm
fadikim günaydın.Sana ailenle ii eğlenceler.Ben cumartesileri burada oluyorum.sadece pazar günleri giremiyorum malefes.o da internette virüs varmış evin hattında.Onu düzeltemedier bi türlü o yüzden hala yok internet.Zaten benden başka kimsede kullanmıyodu.Sanırım sorun aynen devam eder.günaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92::92::92:
kahvaltı yaptık kahve içiyoruz bi bakim dedim napıyosunuz die ama kimsecikler yok:52
öpüyorum hepinizi canım takımım:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
bu saattede olsa günaydınnnngeç kalkmadım bi arkadaşımla uğraşıyodum en sonunda sıkıntı bastı ay aman ne halin varsa gör didim
canım çok geçmiş olsun ya dikkat et.Alerji de olabilir.Polen testi yaptırın bence.
canım su tüketimin nasıl?belki o az geliyordur.Bir de böbrek sorunu olanlar için limon suyu diyorlar.Limonla aran nasıl?
arkadaşım hemen yürüyüş ya da temiz havaya çık.Baharı yaşamadığımız için vücutlar şok yaşıyo sanırım.Hepimiz öleyiz.sakın depresyonu sahiplenme kuzu sonra bi yapışırsa gitmez alımallah
canım onların koşu bantları hayvan gibi bişey oluyo.Belki prensesin kide öledir.Bizim arkda vardı.Temposuna yetşemiyon hiç.en fazla 6 yapıyon.daha yüksek de düşüyodu arkadaşOnda da hafifi hızlı koşmak zorunda kalıyosun üztelik.Belki o yüzden kalorisi o kadar yakıyodur.Bizimkiler daha ağır.Ben bi yerde denemiştim.Koşabilmem için 8.5 falan anca yetti.
ya kaptancım herhalde genel bi karışıklık.Bi de bende bazen yorum yapıyorum.sayfayı yeniliyorum.Sonra bikaç dakka sonra mesela araya yeni yorumlar giriyo nasıl oluyosa.Sonra da onları yorumluyom.Sanki parça parça yorumları arka arkaya atmış gibi oluyom.Ama aslında herkesin yorumlarından sonra yazıyorum.Kafam karışıyo o yüzden kusuruma bakmayın
olsun olsun gitsin kaloriler.Keşke biz de oynayabilsek
canım hayırlı olsun düğününüz.Bence de git.Eşimn ayrılacağı için duygusal davranıyor.Fakat bu her sene olan bir olay dil ki üzerinde düşünesin.Nasip olursa abinin başına hayatta bir kere gelecek birşey.Eşine bunu açıkla bence.Eşler nedense ailelerin yanına gidince döndüklerinde sevgimiz azalacağını düşünüyolar sanki.Bi de gurbet olunca döndüğünde seni üzgün görmek ona ağır gelir belki ondan istemiyordur.Bence eşine keşke sende gelsen,sensiz bi tarafım hep yarım kalacak.Fakat bu da her zaman olacak,tekrarı oalcak bi olay değil o yüzden ailem ve benim için önemli.Bi 15 gün katlanalım diyip ikna et.Seni çok özledim ama buraya gelmem de ii oldu.Kardeşlik vazifemi yapamadığım için bütün hayatım boyunca vicdan azabı çekeceğime 15 gün hasret kalırız,bi ay az harcarız olmaz mı hayatım yoksa senin ben de yerin çok falan diyebilirsin.Sanırım eşin çok duygusal belki de balık burcu.Duygusak erkeklere bu tür cümleler ii geliyo.inş işe yarara.Ama bu önemli anne-babanın dediği gibi.Çünkü hayatta bir kere yaşanacak.Bunda da beraber olunmayacaksa aile olarak birlik beraberlik zor sağlanıyo.
kızsende de gelen giden eksik olmuyo.Marifetlisin herhalde ki hepsinin altından kalkabiliyosun.Annen geldi diye kaynana kıskanıp gelmek istemiş olmasın kısss
günaaayyydıınnnn
fadikim günaydın.Sana ailenle ii eğlenceler.Ben cumartesileri burada oluyorum.sadece pazar günleri giremiyorum malefes.o da internette virüs varmış evin hattında.Onu düzeltemedier bi türlü o yüzden hala yok internet.Zaten benden başka kimsede kullanmıyodu.Sanırım sorun aynen devam eder.
evet yürümek çok güzel. arada bi kendimi süzüyorum accıkın kalmış sabret diyip teselli ediyorumgünaydın canım.Ya bu arada alıntı yapiyim derken her zamanki gibi abartıyorum ben bu işi kusuruma bakmayın kızlar
bu arada bu sabah kahvaltı programı vardı.Hak getire oldu açıkcası.Bundan sonra sadece salata yiycem.Bi de bu sabah yürüyüşe gittim bu beni çok mutlu etti.İnş her gün gidebilirim bundan sonra.çok ii geliyomuş ya dışarda sabah yürüyüş yapmak.
ya 7 mesaj dordurmak istiyom ama kimseler yok.Çatlak kemik de off görünüyo..Kimle konuşucam kine((neyse biraz bekliyim kimse girmezse yapcak bişey yok.buralardayım ben.
selam kızçeler
annem gitti
ev boş kaldı ama en geç bir ay sonra gidicez eşimle kendimi böyle teselli ediyorum artık
moral bozukluğuyla kendimi temizliğe verdim yatak odamın yolluklarını giriş yolluklarını halıcıya vericem radım...
oalbilir canım nede olsa yabancı ülke
benimkindede 6 da koşmaya başlıyosun işte..
yok kız kaynanamlar biz gidemiyoruz diye geliyolar ee bir sene oldu oğullarını görmediler
ama zaten kaynatam gelmiyo küçük kaynım ve kaynanam sadece :97:
misafiri çok seviyorum ben ama şu diyet işi olmasa dahada sevicem
sağolsunlar onlarda seviyoki geliyolar demi ama :80:
neysem ben kalkam artık devam edem temizliğe
üff evde sütte yok bide markete çıkıcam :95::95: eşiminde midesi ağrıyo yatıyo
görüşmek üzree:79:
ayy kıyamam ya Allah kavuştursun.İnsan buruk geçiriyo işte ama ne yapacaksın hayat...
Bu aradasenin gibi gelini bulana.Ne güzel kız.Onların yanında rahat olman ve onların senin yanında rahat hissetmeleri.Evet zaten yemek içmek olayı insanı çok geriyo yoksa gerisi bi şekilde halloluyo.Allah bozmasın bu geçiminizi.
nedir bu temizlik hastalığı yaaareppppiimmmm :)bayram temizliğini düşünemiyorum aman Allahım
evet acayip burukluk çöktü ağladım arkalarındna bakarken zaten
allah sağlık versin dedim sonra ne ağlıyon herkes yerinde iyi olsun yeter
ay sağol canım
yanında rahat olmadığım tek insna vardır o da eltimin biridir çünkü çok yapmacık onun hareketlerini gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyo resmen
amin canım rabibm kimsenin huzurunu bozmasın
kızçeler ben kaçıyorum.Zaten kimse de yok anca 7 mesajı tamamlayabildim.Ya fadik be nirdesin yavrimmmmm(bu parça benden sana gelsin.
şimdi nerde kimlesin
hangi yaban eldesin:))))
Çatlak kemik ya sayfada sorun var ya da denk düşemiyoruz.genelde off gözüküyosun ama arada cevapların görünüyo.Benim de kafam karıştıçok öptüm kendinizi malum yarın yokum.hepinize ii hafat sonları
kız benim bayram temizliğim olmaz ki
deliye her gün bayram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?