Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün ki yediklerimide şettiriyim

1] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
[2] siyah zeytin 6 adet (3gr) 48
[3] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[4] dereotu 4 gr 8.8
[5] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[6] Domates 1 ADET 14
Toplam : 165.8 kal.

ara öğün yapmadım daha. birazda geç yapacak gibiyim . annem teyzemin gelinine gidelim diyo hiç istemiyorum yaaa....

canım çok geçmiş olsun ya dikkat et.Alerji de olabilir.Polen testi yaptırın bence.

canım su tüketimin nasıl?belki o az geliyordur.Bir de böbrek sorunu olanlar için limon suyu diyorlar.Limonla aran nasıl?

kızlar bu ara hiç keyfim yok,kendimi yorgun ve sürekli uyku halinde hissediyorum depresyona mı gireceğim anlamadım.

arkadaşım hemen yürüyüş ya da temiz havaya çık.Baharı yaşamadığımız için vücutlar şok yaşıyo sanırım.Hepimiz öleyiz.sakın depresyonu sahiplenme kuzu sonra bi yapışırsa gitmez alımallah

canım onların koşu bantları hayvan gibi bişey oluyo.Belki prensesin kide öledir.Bizim arkda vardı.Temposuna yetşemiyon hiç.en fazla 6 yapıyon.daha yüksek de düşüyodu arkadaşOnda da hafifi hızlı koşmak zorunda kalıyosun üztelik.Belki o yüzden kalorisi o kadar yakıyodur.Bizimkiler daha ağır.Ben bi yerde denemiştim.Koşabilmem için 8.5 falan anca yetti.
ben bu yorumu esranın mesajına yapmıştım öznurun mesajına çıkmış
ya kaptancım herhalde genel bi karışıklık.Bi de bende bazen yorum yapıyorum.sayfayı yeniliyorum.Sonra bikaç dakka sonra mesela araya yeni yorumlar giriyo nasıl oluyosa.Sonra da onları yorumluyom.Sanki parça parça yorumları arka arkaya atmış gibi oluyom.Ama aslında herkesin yorumlarından sonra yazıyorum.Kafam karışıyo o yüzden kusuruma bakmayın

olsun olsun gitsin kaloriler.Keşke biz de oynayabilsek

canım hayırlı olsun düğününüz.Bence de git.Eşimn ayrılacağı için duygusal davranıyor.Fakat bu her sene olan bir olay dil ki üzerinde düşünesin.Nasip olursa abinin başına hayatta bir kere gelecek birşey.Eşine bunu açıkla bence.Eşler nedense ailelerin yanına gidince döndüklerinde sevgimiz azalacağını düşünüyolar sanki.Bi de gurbet olunca döndüğünde seni üzgün görmek ona ağır gelir belki ondan istemiyordur.Bence eşine keşke sende gelsen,sensiz bi tarafım hep yarım kalacak.Fakat bu da her zaman olacak,tekrarı oalcak bi olay değil o yüzden ailem ve benim için önemli.Bi 15 gün katlanalım diyip ikna et.Seni çok özledim ama buraya gelmem de ii oldu.Kardeşlik vazifemi yapamadığım için bütün hayatım boyunca vicdan azabı çekeceğime 15 gün hasret kalırız,bi ay az harcarız olmaz mı hayatım yoksa senin ben de yerin çok falan diyebilirsin.Sanırım eşin çok duygusal belki de balık burcu.Duygusak erkeklere bu tür cümleler ii geliyo.inş işe yarara.Ama bu önemli anne-babanın dediği gibi.Çünkü hayatta bir kere yaşanacak.Bunda da beraber olunmayacaksa aile olarak birlik beraberlik zor sağlanıyo.

kız sende de gelen giden eksik olmuyo.Marifetlisin herhalde ki hepsinin altından kalkabiliyosun.Annen geldi diye kaynana kıskanıp gelmek istemiş olmasın kısss

günaydınnn takımımmmmm
günaaayyydıınnnn

fadikim günaydın.Sana ailenle ii eğlenceler.Ben cumartesileri burada oluyorum.sadece pazar günleri giremiyorum malefes.o da internette virüs varmış evin hattında.Onu düzeltemedier bi türlü o yüzden hala yok internet.Zaten benden başka kimsede kullanmıyodu.Sanırım sorun aynen devam eder.

bu saattede olsa günaydınnnn geç kalkmadım bi arkadaşımla uğraşıyodum en sonunda sıkıntı bastı ay aman ne halin varsa gör didim

günaydın canım.Ya bu arada alıntı yapiyim derken her zamanki gibi abartıyorum ben bu işi kusuruma bakmayın kızlar
bu arada bu sabah kahvaltı programı vardı.Hak getire oldu açıkcası.Bundan sonra sadece salata yiycem.Bi de bu sabah yürüyüşe gittim bu beni çok mutlu etti.İnş her gün gidebilirim bundan sonra.çok ii geliyomuş ya dışarda sabah yürüyüş yapmak.

ya 7 mesaj dordurmak istiyom ama kimseler yok.Çatlak kemik de off görünüyo..Kimle konuşucam kine((neyse biraz bekliyim kimse girmezse yapcak bişey yok.buralardayım ben.

selam kızçeler

annem gitti
ev boş kaldı ama en geç bir ay sonra gidicez eşimle kendimi böyle teselli ediyorum artık

moral bozukluğuyla kendimi temizliğe verdim yatak odamın yolluklarını giriş yolluklarını halıcıya vericem radım...

sabah menüm (11.30)

1 dilim çavdar ekmeği
yarım kk peynir
1 yumurta
2 zeytin
bir çay kaşığı bal
yeşil çay

dahada bişi yemedim geç yedim diye

erik yerim herhalde birazdan

oalbilir canım nede olsa yabancı ülke
benimkindede 6 da koşmaya başlıyosun işte..

yok kız kaynanamlar biz gidemiyoruz diye geliyolar ee bir sene oldu oğullarını görmediler
ama zaten kaynatam gelmiyo küçük kaynım ve kaynanam sadece :97:

misafiri çok seviyorum ben ama şu diyet işi olmasa dahada sevicem
sağolsunlar onlarda seviyoki geliyolar demi ama :80:

evet yürümek çok güzel. arada bi kendimi süzüyorum accıkın kalmış sabret diyip teselli ediyorum
ya 7 mesaj dordurmak istiyom ama kimseler yok.Çatlak kemik de off görünüyo..Kimle konuşucam kine((neyse biraz bekliyim kimse girmezse yapcak bişey yok.buralardayım ben.

yettimm gariiii çoğu zaman doldurmak için .içimde kileri pöykürüyorum iyi oluyo

neysem ben kalkam artık devam edem temizliğe
üff evde sütte yok bide markete çıkıcam :95::95: eşiminde midesi ağrıyo yatıyo

görüşmek üzree:79:

ayy kıyamam ya Allah kavuştursun.İnsan buruk geçiriyo işte ama ne yapacaksın hayat...
Bu arada senin gibi gelini bulana.Ne güzel kız.Onların yanında rahat olman ve onların senin yanında rahat hissetmeleri.Evet zaten yemek içmek olayı insanı çok geriyo yoksa gerisi bi şekilde halloluyo.Allah bozmasın bu geçiminizi.

neysem ben kalkam artık devam edem temizliğe
üff evde sütte yok bide markete çıkıcam :95::95: eşiminde midesi ağrıyo yatıyo

görüşmek üzree:79:

nedir bu temizlik hastalığı yaaareppppiimmmm :)bayram temizliğini düşünemiyorum aman Allahım

evet acayip burukluk çöktü ağladım arkalarındna bakarken zaten
allah sağlık versin dedim sonra ne ağlıyon herkes yerinde iyi olsun yeter

ay sağol canım
yanında rahat olmadığım tek insna vardır o da eltimin biridir çünkü çok yapmacık onun hareketlerini gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyo resmen

amin canım rabibm kimsenin huzurunu bozmasın

ah canım benim ya gönül hüzünlenince göz yaşarır işte ne yapıcan.Neyse dediğin gibi herkes yerinde ii olsun.Yapmacık insana ben de gıcık kapıyorum.Hele de karşıdakini salak yerine koyup kendini akıllı sanan yapmacıklara.neyse canım sevindim adına.Ah be accık sana bakıp gaza gelsem nasıl sevinicem.Eve girişmek istiyorum fakat hep başka gün diyip atıyorum ertei güne.Bu akşam bizimki dışarda olacak.İnş adam gibi oturup temizliğimi yaparım.Yoksa ev artık cidden göçüyo

kızçeler ben kaçıyorum.Zaten kimse de yok anca 7 mesajı tamamlayabildim.Ya fadik be nirdesin yavrimmmmm(bu parça benden sana gelsin.
şimdi nerde kimlesin
hangi yaban eldesin:))))
Çatlak kemik ya sayfada sorun var ya da denk düşemiyoruz.genelde off gözüküyosun ama arada cevapların görünüyo.Benim de kafam karıştı çok öptüm kendinizi malum yarın yokum.hepinize ii hafat sonları

zayıfladığımda giyeceğim kıyafeti seçiyorum. hani şimdiye kadar hiç elbise giymemiştim ya:78:

topikten topiğe zıpladığım için pek gözükmüyorum aşağıda ama sık sık uğruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…