- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #302.961
Menü çok güzel afiyet olsun canm sınav için başarılar dualarımız seninleBugünkü menüm sabah bir kase sütlü yulaf kepeği
Ara yok
Öğlen 1 tabak tavuk döner domates 2 biber 1 kase ayran bir dilim ekmek
Ara bir kase yoğurt 2 ceviz
Akşam zeytinyagli bamya 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek bugün ilk yalnız günüm çocuklarla ya ondan menüyü geç atabildim birde ders çalışmaya çalışıyorum ufaklık hiç uyumuyor ya ne yapacağım bilmiyorum 2 saat uyanık yarim saat uyuyor çok dakik ya dakikası doldumu pat açılıyor gözler tavsiyesi olan var mı büyük oğlum zamanında en az bir saat uyurdu ahhh ahhhh
HarikaBugünkü menüm sabah bir kase sütlü yulaf kepeği
Ara yok
Akşam zeytinyagli bamya 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek bugün ilk yalnız günüm çocuklarla ya ondan menüyü geç atabildim birde ders çalışmaya çalışıyorum ufaklık hiç uyumuyor ya ne yapacağım bilmiyorum 2 saat uyanık yarim saat uyuyor çok dakik ya dakikası doldumu pat açılıyor gözler tavsiyesi olan var mı büyük oğlum zamanında en az bir saat uyurdu ahhh ahhhh
cnm harikasın menüler çok güzel en kısa zamanda ineceksin istediğin kiloyaaaaBugün
Kahvaltı peynirli omlet 8 zeytin domates 2 ceviz 1 portakal
Ara sade türk kahvesi
Akşam 1 tabak karnıbahar yemeği 1 kase yoğurt
2.5 lt su
40 dk dorisle squat
Canım sen geçen hafta çok kaçamak yapmistin ben senin gibi yapsam bu hafta artıydım çok iyi sanırım emzirdiginden bunlar bugünde menü güzelSabqh
1 haşlanmış yumurta,,,4 zeytin,,,1 dilim beyaz peynir
Ara
200 ml sütlü kahve
1 küçük kepekli poğaca
Akşam(dışardaydım)
Döner dürüm,,,, şalgam
Su 3 litre
Inşallah canım sende mankene dönüşeceksin yakında tatlım kilon boyun harikaCnm
cnm harikasın menüler çok güzel en kısa zamanda ineceksin istediğin kiloyaaaa
Cnm afiyet olsun ya var ya senin bu menüleri ben yapsam 1 ayda incecik olurumKahvaltı: 1yumurta,5zeytin,peynir,çay,
1dilim kepek ekmeği
Öğlen: 150ml sütten kahve, 10 fındık
Akşam: mantar sote,1dilim kepek ekmeği
Kızlar 1saat sonra filan tekrar 100ml sütten kahve içmeyi düşünüyorum
Spor: 1saat kondisyon bisikleti : 180puan
@SchonerDuft @tgb1907
Cnm afiyet olsun ya var ya senin bu menüleri ben yapsam 1 ayda incecik olurumKahvaltı: 1yumurta,5zeytin,peynir,çay,
1dilim kepek ekmeği
Öğlen: 150ml sütten kahve, 10 fındık
Akşam: mantar sote,1dilim kepek ekmeği
Kızlar 1saat sonra filan tekrar 100ml sütten kahve içmeyi düşünüyorum
Spor: 1saat kondisyon bisikleti : 180puan
@SchonerDuft @tgb1907
Yaaaaaa çok mutlu oldum bakkkkInşallah canım sende mankene dönüşeceksin yakında tatlım kilon boyun harika
CNm yok ya aslında doğru düzgün emmiyor kızım inan ki bugün sabahtan beri toplam sadece 10 dk emdi....benim biraz metabolizmam hızlı çalışıyor sanırım....yoksa güzel emse benim cadım diyete gerek bile kalmazdıCanım sen geçen hafta çok kaçamak yapmistin ben senin gibi yapsam bu hafta artıydım çok iyi sanırım emzirdiginden bunlar bugünde menü güzel
Sanki olmadınCnm afiyet olsun ya var ya senin bu menüleri ben yapsam 1 ayda incecik olurum
Cnm ben hep zayıf olduğumdan şu halim eşime bile kilolu geliyor... düşün yani bu boyla evlendiğimde 45 kiloydum... ancak 57-58 de güzel zayıf hissediyorum kendimi...şimdi kızı uyuttum biraz bölgesel yapıcam... yürüyüşümü yapmıştım zatenSanki olmadınsen bu boyla şuan ki kilonda bile incecik olmuşsundur canm senin boyundakilerin çoğu senin şuan ki kilonda mezuniyet istiyor sen daha da gidiyorsun tam manken olucan belli maşallah zaten bu metobolizma ve bu hareketliliğin ile çok sürmez yakında mezun ederiz seni
Evet kesin metabolizmadan benim azıcık abartayım hemen artıdayım of ömür boyu diyetCNm yok ya aslında doğru düzgün emmiyor kızım inan ki bugün sabahtan beri toplam sadece 10 dk emdi....benim biraz metabolizmam hızlı çalışıyor sanırım....yoksa güzel emse benim cadım diyete gerek bile kalmazdı
Ahahaha ayyy çay içeyim dedim bogazimda kaldiKız birkere spora çok yüklenip 1 kilo vericem dedim tam 900 gram da kaldmaklıma o geldi şimdi gene 1 kilo yazar 900 gram da kalrm 100gram için ceza alp kanser olurum burda diye korkudan garantiye aldm zorlayınca 900gram veriyorum zatn ama 1kilo yaap risk alımıyım dedimm hahaa neler hesaplar olduk artk
Wooohhhhoooarkadaşlar iyice gaza geldim hazr biride alntıyı karstrpbizi silmiş iken ben hedefimi 1 kiloya çıkardm hayydiii var mı arttıran ?
Afiyet olsun canım cok guzelBugünkü menüm sabah bir kase sütlü yulaf kepeği
Ara yok
Afiyet olsun canımBugün
Kahvaltı peynirli omlet 8 zeytin domates 2 ceviz 1 portakal
Ara sade türk kahvesi
Akşam 1 tabak karnıbahar yemeği 1 kase yoğurt
2.5 lt su
40 dk dorisle squat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?