Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menü çok güzel afiyet olsun canm sınav için başarılar dualarımız seninle

Harika

Cnm
Bugün
Kahvaltı peynirli omlet 8 zeytin domates 2 ceviz 1 portakal
Ara sade türk kahvesi
Akşam 1 tabak karnıbahar yemeği 1 kase yoğurt
2.5 lt su
40 dk dorisle squat
cnm harikasın menüler çok güzel en kısa zamanda ineceksin istediğin kiloyaaaa

Sabqh
1 haşlanmış yumurta,,,4 zeytin,,,1 dilim beyaz peynir

Ara
200 ml sütlü kahve
1 küçük kepekli poğaca

Akşam(dışardaydım)
Döner dürüm,,,, şalgam

Su 3 litre
Canım sen geçen hafta çok kaçamak yapmistin ben senin gibi yapsam bu hafta artıydım çok iyi sanırım emzirdiginden bunlar bugünde menü güzel

Cnm afiyet olsun ya var ya senin bu menüleri ben yapsam 1 ayda incecik olurum

Canım sen geçen hafta çok kaçamak yapmistin ben senin gibi yapsam bu hafta artıydım çok iyi sanırım emzirdiginden bunlar bugünde menü güzel
CNm yok ya aslında doğru düzgün emmiyor kızım inan ki bugün sabahtan beri toplam sadece 10 dk emdi....benim biraz metabolizmam hızlı çalışıyor sanırım....yoksa güzel emse benim cadım diyete gerek bile kalmazdı

Sanki olmadın sen bu boyla şuan ki kilonda bile incecik olmuşsundur canm senin boyundakilerin çoğu senin şuan ki kilonda mezuniyet istiyor sen daha da gidiyorsun tam manken olucan belli maşallah zaten bu metobolizma ve bu hareketliliğin ile çok sürmez yakında mezun ederiz seni

Cnm ben hep zayıf olduğumdan şu halim eşime bile kilolu geliyor... düşün yani bu boyla evlendiğimde 45 kiloydum... ancak 57-58 de güzel zayıf hissediyorum kendimi...şimdi kızı uyuttum biraz bölgesel yapıcam... yürüyüşümü yapmıştım zaten

Evet kesin metabolizmadan benim azıcık abartayım hemen artıdayım of ömür boyu diyet

Ahahaha ayyy çay içeyim dedim bogazimda kaldi

Afiyet olsun canım cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…