- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #302.981
Canm bence 50lilerin altına bu boyla inme sağlk lı diil geçen doktor dedi biz hep obezite diyoruz bunu ele alıyoruz oysa obezite biri nekadar sağlasa ise 45 kilo 48 kilo biride okadar sağlasa dedi 50nin altına inmemek gerek diyor sağlasa üstelik bu boyda kötü durur canm zaten ben mankenlerde bile böyle bir kilo duymadım üstelik onlarn çoğunu beğenmem fazla kemik kemik durdukları için ama bir gram eti yokmuş gibi duranların bile gene kiloları 55filan canm yani ondan gene 55e kadar bişey diyemem 60mı 58mi 55mi hanginde mutlu olucaksan onu yap kendini nasl beğeniyorsun hangi kiloda iyi sen bilirsin ama daha altını sağlık için yapma derimCnm ben hep zayıf olduğumdan şu halim eşime bile kilolu geliyor... düşün yani bu boyla evlendiğimde 45 kiloydum... ancak 57-58 de güzel zayıf hissediyorum kendimi...şimdi kızı uyuttum biraz bölgesel yapıcam... yürüyüşümü yapmıştım zaten
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım çok güzel.Kahvaltı: 1yumurta,5zeytin,peynir,çay,
1dilim kepek ekmeği
Öğlen: 150ml sütten kahve, 10 fındık
Akşam: mantar sote,1dilim kepek ekmeği
Kızlar 1saat sonra filan tekrar 100ml sütten kahve içmeyi düşünüyorum
Spor: 1saat kondisyon bisikleti : 180puan
SchonerDuft @tgb1907
Çok güzel gidiyorsun canım bravo
Afiyet olsun kuzumSabqh
1 haşlanmış yumurta,,,4 zeytin,,,1 dilim beyaz peynir
Ara
200 ml sütlü kahve
1 küçük kepekli poğaca
Akşam(dışardaydım)
Döner dürüm,,,, şalgam
Su 3 litre
Tatlım sende öylesin burda en iyilerden birisisinÇok güzel gidiyorsun canım bravo
Biz napsak acaba kendimiCanm bence 50lilerin altına bu boyla inme sağlk lı diil geçen doktor dedi biz hep obezite diyoruz bunu ele alıyoruz oysa obezite biri nekadar sağlasa ise 45 kilo 48 kilo biride okadar sağlasa dedi 50nin altına inmemek gerek diyor sağlasa üstelik bu boyda kötü durur canm zaten ben mankenlerde bile böyle bir kilo duymadım üstelik onlarn çoğunu beğenmem fazla kemik kemik durdukları için ama bir gram eti yokmuş gibi duranların bile gene kiloları 55filan canm yani ondan gene 55e kadar bişey diyemem 60mı 58mi 55mi hanginde mutlu olucaksan onu yap kendini nasl beğeniyorsun hangi kiloda iyi sen bilirsin ama daha altını sağlık için yapma derim
Mersi canimTatlım sende öylesin burda en iyilerden birisisin
Sağol tatlımmmmAfiyet olsun kuzum
Canm onu seviyorum beni yanlış anlamasn ama gerçek şu ki anoreksiya gibi görünmenin bir mana sı yok daha kötü duracaksa niye kilo verelim ben 50kilo bir manken duymadm kii o boyda olsam 55 kilo olan mankenleri de kilosunda olmak istemezdim çünki o çok kemik kemik görüntü çok itici geliyor düşün serenay sarıkaya da 1.75 boyunda 55 kilo ise ve bu mankenler 0beden ise daha onun da 5 hatta 10 kilo altına inmek anoraksiye olur bence şimdi çağla şikel bile resmen tüm kemiklerini görünür vaziyette iken 55 kilo ise bunun 5 kilo altı anoraksiye olmuyor mu??? Bu arada konuyu tam anlayamayanlar olabilir yanlış anlsmadan şunu da belirteyim o boylarda olan kişiler için bu manken örnekleriBiz napsak acaba kendimiKmsl Hnd 'nin yanında yarim dünya gibi hissetmeye başladım düşünsene 50 kiloya düştüğümü ki 55 bile benim için rüya
Yokkk kız istememde zaten inemem çok aşağılara... eğer devam edersem 55 e inmeyi çok isterim inerseöde korumaya alırım.... ama inebilir miyim orası muammaCanm bence 50lilerin altına bu boyla inme sağlk lı diil geçen doktor dedi biz hep obezite diyoruz bunu ele alıyoruz oysa obezite biri nekadar sağlasa ise 45 kilo 48 kilo biride okadar sağlasa dedi 50nin altına inmemek gerek diyor sağlasa üstelik bu boyda kötü durur canm zaten ben mankenlerde bile böyle bir kilo duymadım üstelik onlarn çoğunu beğenmem fazla kemik kemik durdukları için ama bir gram eti yokmuş gibi duranların bile gene kiloları 55filan canm yani ondan gene 55e kadar bişey diyemem 60mı 58mi 55mi hanginde mutlu olucaksan onu yap kendini nasl beğeniyorsun hangi kiloda iyi sen bilirsin ama daha altını sağlık için yapma derim
Ayyy yok kız öyle deme senin de çok bi kilon yok kiBiz napsak acaba kendimiKmsl Hnd 'nin yanında yarim dünya gibi hissetmeye başladım düşünsene 50 kiloya düştüğümü ki 55 bile benim için rüya
Teşekkür ederim canımKardes takımımbirinci olmussunuz bu hafta kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Afiyet olsun canım çok güzel.... kız gergin yeşillik yiyorsun onları tıkamakta üşenmiyor Muş’un... valla ben çok üşeniyorumSabah bir kaynamış yumurta iki dilim peynir bir dilim ekmek roka domates Zeytin bir bardak çay.
Ara bir kare bitter bir sade kahve.
Öğlen 3 parça çiğ köfte iki bardak ayran.
İncir ve kayısı kurusu iki parça ceviz
Akşam bir tabak hamsi bir tabak salata.
3 lt su iki bardak çay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?