Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canm bence 50lilerin altına bu boyla inme sağlk lı diil geçen doktor dedi biz hep obezite diyoruz bunu ele alıyoruz oysa obezite biri nekadar sağlasa ise 45 kilo 48 kilo biride okadar sağlasa dedi 50nin altına inmemek gerek diyor sağlasa üstelik bu boyda kötü durur canm zaten ben mankenlerde bile böyle bir kilo duymadım üstelik onlarn çoğunu beğenmem fazla kemik kemik durdukları için ama bir gram eti yokmuş gibi duranların bile gene kiloları 55filan canm yani ondan gene 55e kadar bişey diyemem 60mı 58mi 55mi hanginde mutlu olucaksan onu yap kendini nasl beğeniyorsun hangi kiloda iyi sen bilirsin ama daha altını sağlık için yapma derim

Afiyet olsun canım çok güzel.

Biz napsak acaba kendimi Kmsl Hnd 'nin yanında yarim dünya gibi hissetmeye başladım düşünsene 50 kiloya düştüğümü ki 55 bile benim için rüya

Sabah bir kaynamış yumurta iki dilim peynir bir dilim ekmek roka domates Zeytin bir bardak çay.

Ara bir kare bitter bir sade kahve.

Öğlen 3 parça çiğ köfte iki bardak ayran.

İncir ve kayısı kurusu iki parça ceviz

Akşam bir tabak hamsi bir tabak salata.

3 lt su iki bardak çay.

Biz napsak acaba kendimi Kmsl Hnd 'nin yanında yarim dünya gibi hissetmeye başladım düşünsene 50 kiloya düştüğümü ki 55 bile benim için rüya
Canm onu seviyorum beni yanlış anlamasn ama gerçek şu ki anoreksiya gibi görünmenin bir mana sı yok daha kötü duracaksa niye kilo verelim ben 50kilo bir manken duymadm kii o boyda olsam 55 kilo olan mankenleri de kilosunda olmak istemezdim çünki o çok kemik kemik görüntü çok itici geliyor düşün serenay sarıkaya da 1.75 boyunda 55 kilo ise ve bu mankenler 0beden ise daha onun da 5 hatta 10 kilo altına inmek anoraksiye olur bence şimdi çağla şikel bile resmen tüm kemiklerini görünür vaziyette iken 55 kilo ise bunun 5 kilo altı anoraksiye olmuyor mu??? Bu arada konuyu tam anlayamayanlar olabilir yanlış anlsmadan şunu da belirteyim o boylarda olan kişiler için bu manken örnekleri yoksa bizim gibi 60lı boylarda olanlar 50li rakamlarda anca ideal kilolarına varıyorlar tabi ben 1.70ler ve üzeri boyu olanlar için söylüyorum

Yokkk kız istememde zaten inemem çok aşağılara... eğer devam edersem 55 e inmeyi çok isterim inerseöde korumaya alırım.... ama inebilir miyim orası muamma

Afiyet olsun canım çok güzel.... kız gergin yeşillik yiyorsun onları tıkamakta üşenmiyor Muş’un... valla ben çok üşeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…