- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.001
Canm dedim gibi 55 e kadar sen bilirsin daha altına zorlama sakın biliyorsun böyle bir hastalıkta var bu bir gerçek daha irem derici yaşayası bile çok olmadı 17kilo verdiği halde durmayp devam etti goruntusude sagligida mafolmustu hastaneye yattı bir süre tedavi gördü filan biliyorsun yani bu diyet işini gerektiği yerde kesemeyip artk bir deri bir kemik kalsa bile kendini kilolu gibi sanıp diyeti bırakmayanlar oluyor Allah korusun yani dikkat et sen uzun boylusun arkadaşım fazlalığının kalmadık dan sonra devam etmeYokkk kız istememde zaten inemem çok aşağılara... eğer devam edersem 55 e inmeyi çok isterim inerseöde korumaya alırım.... ama inebilir miyim orası muamma
Yok canım sadece olmak istediğim kilo 55 ama benim iradem çok yok 3 ay sıkar kilo veririm sonra devamı gelmez yani istesem de veremem o kadar yani...Canm dedim gibi 55 e kadar sen bilirsin daha altına zorlama sakın biliyorsun böyle bir hastalıkta var bu bir gerçek daha irem derici yaşayası bile çok olmadı 17kilo verdiği halde durmayp devam etti goruntusude sagligida mafolmustu hastaneye yattı bir süre tedavi gördü filan biliyorsun yani bu diyet işini gerektiği yerde kesemeyip artk bir deri bir kemik kalsa bile kendini kilolu gibi sanıp diyeti bırakmayanlar oluyor Allah korusun yani dikkat et sen uzun boylusun arkadaşım fazlalığının kalmadık dan sonra devam etme
Bence sana 60 çok güzel olur ben olsam daha altına inmek zaten 1.72 ye 62 ideal iken sen 1.72 ye 60 ile tam manken olucan zaten ben ce gerek yok ama karar senin 60 gelince tekrar düşünürsün artk duruma göreYok canım sadece olmak istediğim kilo 55 ama benim iradem çok yok 3 ay sıkar kilo veririm sonra devamı gelmez yani istesem de veremem o kadar yani...
Afiyet olsun kuzumSabah bir kaynamış yumurta iki dilim peynir bir dilim ekmek roka domates Zeytin bir bardak çay.
Ara bir kare bitter bir sade kahve.
Öğlen 3 parça çiğ köfte iki bardak ayran.
İncir ve kayısı kurusu iki parça ceviz
Akşam bir tabak hamsi bir tabak salata.
3 lt su iki bardak çay.
Aynen canım bi 60 ineyim sonra düşünürüzzzzzBence sana 60 çok güzel olur ben olsam daha altına inmek zaten 1.72 ye 62 ideal iken sen 1.72 ye 60 ile tam manken olucan zaten ben ce gerek yok ama karar senin 60 gelince tekrar düşünürsün artk duruma göre
Bencede canımBence sana 60 çok güzel olur ben olsam daha altına inmek zaten 1.72 ye 62 ideal iken sen 1.72 ye 60 ile tam manken olucan zaten ben ce gerek yok ama karar senin 60 gelince tekrar düşünürsün artk duruma göre
Sağol cnm inşallah inerim 60 aBencede canımKmsl Hnd sana 60 iyi yakında mezun ederiz seni ne kaldı tabi yinede kendisi bilir
Canım cuma günleri öğleye kadar kilo bildiriminde bulunamayacaksan lütfen kendi isteğinle ayrıl canım aksi takdirde biz diskalifiye etmek zorunda kalacağız sonra hiçbir takımda yarışamazsın. Ya izne ayıralım yada kendi isteğinle ayrıl internet sorunun düzelince devam edersinCumalar ben internet bulamıyorum,
Yıne sabıt cıkdım
Kızz magic biz bile senle 60 ın altına inmeye gerek gormuyoduk bu boylaBencede canımKmsl Hnd sana 60 iyi yakında mezun ederiz seni ne kaldı tabi yinede kendisi bilir
Bir arkadaş 50li kilolarda olduğu halde 1.900 vermişti yaaa o olabilir bence nick ini hatrlayamadm ama sabah şok olup tebrik etmişti hepimiz 51 kiloydu galiba hattaKızlar tebrikler çok sevindim ya keşke benim de katkım olsaydı bireysel birincisi kim acaba
Söyle bi goz attım takım sonuçlarına bireysel de bizde gibi nidsali ileBir arkadaş 50li kilolarda olduğu halde 1.900 vermişti yaaa o olabilir bence nick ini hatrlayamadm ama sabah şok olup tebrik etmişti hepimiz 51 kiloydu galiba hatta
Hıııhhhh işte o arkadaşı diyorum bencede nidsali de zaten haftaya da böyle verirse direk mezun olurSöyle bi goz attım takım sonuçlarına bireysel de bizde gibi nidsali ile
Ne zaman katilabilirizMetabolizma Hızlandıran Mucize Yiyecekler
Bazı kişiler kalorili yiyecekler tükettikleri halde kilo almazlar.. Peki sizce bunu nasıl başarıyorlar? Bir kadının sabir metabolizma hızı 1200 - 1600 kkalori arasında değişiyor. Erkeklerinki ise 1400 - 2400 arasında değişir. Kadınların kas yapısı erkeklerin üçte ikisi kadardır ve ne kadar kaslıysanız metabolizmanız o kadar hızlı çalışıyordur. Aslında metabolizmanızı hızlandırmanın yolu çok basit.. Yapmanız gereken sadece metabolizmanızı hızlandırıcı yiyecekler tüketmek..
Susuz kalmak metabolizmanızı yavaşlatır bu yüzden günde en az 8 bardak su içmeyi alışkanlık edinin.
İçeceklerinizi vücudun ısınmak için daha çok kalori yakması için buzlu içmeniz öneriliyor.
Acı kırmızı biber ve hardal tohumu vücudun çok kalori yakmasını sağlar. 1 çay kaşığı hardal ve bir çay kaşığı acı sos tüketen kişilerin metabolizması yüzde 25 daha hızlı çalışıyor.
30'lu yaşlardaysanız günde 3 dakika fazladan yoğun bir tempoda çalışabilirsiniz.
Kollarınızı aşağı yukarı kaldırarak zıplamak, bacaklarınızı sağa sola açıp kapayarak zıplayın.
Çay, yeşil çay veya kahve için.
B vitaminleri metabolizmanızı hızlandırır. Nohut, hindi, dana eti, somon balığı, pirinç, tavuk, ton balığı, tahıllı gıdalar, mercimek, bamya, ıspanak metabolizma çalıştıran gıdalar..
Günde 5 kere 300 - 500 kalorilik beslenin.
Sabahları kalkar kalkmaz kahvaltı edin.
alintidir
Inşallah darısı basimizaHıııhhhh işte o arkadaşı diyorum bencede nidsali de zaten haftaya da böyle verirse direk mezun olur
Aynen ya ben daha dune kadar 60 diyodum sen aklıma soktun 58 i sonradan dedim doğru yine eninde sonunda 60 olurum diye ben 170 olsam aman derim 68 yeter yada 70Kızz magic biz bile senle 60 ın altına inmeye gerek gormuyoduk bu boyla58 e bile sonradan karar verdik hatta insan zaten normal beslenmeye geçince diyet birakinlinca 2 kilo fazla cikiyo kilo öyle sabitle niye ondan 58 görelim ki diyeti bırak ca 60 da sabit kalan kilo dedik demekki boyumuz 1.70 1.75 filan olsa şimdi mezuniyet isterdik bizz
Çok tatlısın canım inşallah canım başarısız hep birlikte ramazana zayıf gircezTakımımıza şöyle bir bakıyorum daaa...
hafta ya da bir sonraki haftaya kesin
N Nidsalii ve G gokyuzundekiturna direk mezun olacaklar
Arkasndn @sena zeynep i kesin mezun edriz
Onun arkasındanKmsl Hnd ve magickk mezun olurlar
Yakn tarihde mezuniyeti garanti gibi olan baya arkads var liste çok iyi gidiyor size nazar değmesinarkanızdan biz takipdeyiz
Şimdi şu yukardaki 5li ganyan yarışın da
orkide1453 sen süpriz li atsın son anda sol kulvardan bir atak yapıp arap atı gibi arkadan gelip herkesi geçer mezuniyeti önce kapabilirsin bu kuponda sana oynayan büyük kazanr benden sölemesi
orkide1453 olurda jübile nı yapamazsan merak etme arkadan @tgb1907 ve ben geliyoruz seni de alır hedefe öyle varırız
Bizide diğerleri takip edecek artkçoook geçe kalmak istemeyen az yesin çok koşsun ve tüm dengeleri bozsun hadi bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?