Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy güldürdün beni kız hiç gülesim yoktu dedidigin olur inşallah hepimiz sırayla mezun olup yine burda takılalım ama çünkü korumada kilolar hep alınır dikkat etmek lazım

Kizlar kilom 63 hesapliyamadim birinizyardim edermisiniz internettim cok kotu anca acti sayfayi yoldayim suan
SchonerDuft drdotty
Buki sen profilinde hedef 65 yazmışsın yaa o tabiki daha önceki hedefindir ve 65de mezun olmuşsundur ama mezuniyet sonrası gördgm kadarı ile hedefi daha aşşağı almak istemişsin ki listedesin ve zaten daha aşşağı kiloyada inmişsin peki şimdi hedefi kaç ? birde bir rica profiline bakanca hedef 65 yazdg için kafamız karışyr aslında oraya da güncel kilonu ve hedefinı yazsan bizim için iyi olur bizde kaç kilo olduğnu hedefene nekadrn kaldini filan anlarız msj nı gördüğümüzde yada yorum yapicak olduğumuzda ona göre yapabilirz çünki böyle baknca hedef 65 kilo 63 karışk oluyo

Son düzenleme:
Aynen ya ben daha dune kadar 60 diyodum sen aklıma soktun 58 i sonradan dedim doğru yine eninde sonunda 60 olurum diye ben 170 olsam aman derim 68 yeter yada 70 hiç fazlada gözüm yok bunu verene kadar canım cikiyo zaten
Yaaaa bak görüyomusun 1.70 olsaydık ben bugün mezundum sen de artık 61 düştün için bu boya çok zayıf oldum bende 5kilo falan alsammı derdin bana hihi aayy ne güzel olurdu görüyomusun resmen boydan kaybediyoruz

Ah canım ah hayaller hayatlar böyle minnak boyum olursa sonuç bu ne güzel kız yerdim ha bire boyumda uzun benim arkadaşım var uzun boylu o da hande gibi 62 kilo hiçte almaz devamlı yer çok gıcık oluyorum derim kendisine o da sen ömür boyu diyet yap der off kader keşke lisede basketbolu çok oynasaydım belki faydası olurdu

blonde ambition canım bu videoya bi baksana benim cardio videolarında da buna benzer hareketler var göbeğini de baya acıttı günlük 10 dk yapılabilir ben begendim
1 haftada vücudu özellikle karnı nekadar belirkin şekillenmiş yaa heleki hedef olarak koyduğu beyaz şortlu fotoya bittimmm tam olmak istediğimmm hedefim deki görüntü yaaaaahatta bende geçen demişdim bölgesel vs. Bişiyler artk tekrar eklesemmi diye bugünde iyice düşündüm hatta 68leri gördüm artk sporuma biseyler ekliyim dedim çoook iyi oldu canm çok sağol ben yarın yapıcam bunu bide senin gibi artk cardio videoları da yapym canm iiyice iyileşincede zımba filan da eklerim

Son düzenleme:
Hahaha

Gül gül sen tabiii bende bugün listelere haftaya hedefim 59 yazsaydım bende gülerdim böyle ooohhh senin keyfin yerin de tabiî biz burda her grama göbek atalım hanfendi bide sabah tartıda 60 ı görmüş bizle dalga geçer gibi beğenmeyip surat asıyor istemem yan cebime koy tabii bende bidakine böyle havalı davranım barii 60 a filan gelince aaa tüühhh hayallah tartıda 60 yazıo çok üzüldüm filan diim bari bizde cooll takılmayı bilmiyoz hemn gobek atyrz eksiye düşünce

Günlerdir herşeyi yiyorum, buzdolabının önünde yatıp kalkıyorum, bu sabah 78,6 ile başladım güne 8ay 40 günlük hamile gibiyim. Evden çıkmak istemiyorum.
Depresyondayım kocamışlık sendromuna ek olarak hipopotam sendromuna da girdim tam oldu

Ne zaman katilabiliriz
Canm önce ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen sonrasında kendini tanıt istersen kaç kilosun? Kaç kilo olmak istiyorsun? Kaç yaşndasn? Evli bekar yada bebek var mı? Ve kilo alma öykünü paylasrsan seni tanımış olur menülerine vs ona göre yorum yapabilir iz bu arada grubu muzun kaptanı drdotty ve yardımcılar @tgb1907 ve SchonerDuft

Yaaaaaa drdoty öyle deme kıyamam sakın sakın depresyona filan girmek yok asla hemen girmeden çık lütfen sen çok güçlü ve çok akıllı bir kadınsın senin başaramıyacağın hiçbirşey yok üstelik daha önceler de nasl güzel kilolar verdin gene vereceksin yeterki sen iste kafada bitir herzamankinden bile fit olursun hepimizin böyle hissettiği anlar oluyor dibe vurduğun an en yükseğe zıplayacağım zamandır demişler şimdi hemen toparlanyorsun kendine bir hedef koyup odaklanyorsun o kilolar yerleşmeden hemen baslyrsn ki tuğba gibi hemen kolayca atabilesin

Kuzum ben tubi gibi genç miyim spor yapamayınca gitmiyor ve bu yıl boyunca yürüyüş dışında spor yok bana yüzme için bile 4-5 ay beklemem gerekiyor.
Ve işin en kötü tarafı yediğim hiçbirşeyden tatmin olmuyorum, bir daha yiyorum birdaha yiyorum. Hamileyken bile böyle hırsla yediğim bi dönem olmadı. Bunu hamileyken 40 kilo almış biri olarak söylüyorum bittim ben
Napıcam şimdi bu yeme duygusunu nasıl bastıracağım bilemiyorum.

Canm bununla ilgili vidyolar var terapistlerin izle mutlaka yararı oluyor duygusal açlığı bastırmak için token yiyorsun bunu yenmenin metotlarını anlatıyorlar benim tek kilo alma sebebim budur yoksa sağlk lı beslenme ve spora önem veren biri olarak hayat boyu fit kalırdım mutluyum akşama kadar aç dursam aç olduğumu anlamam ama stres,üzüntü istemediğim bir olay vs. Olduğu zaman kendimi tatlı fast-food aklına ne gelirse sipariş verirken bulurdum neler neler yerdim üst üste ve son derece tok iken habire yerdim sanki yiyince herşey yoluna giricek oysa kendi bedenime eziyet ediyorum ve ben kendimi çok güçlü sanarken benimde de bir zaafım bir bağmlılıgm varmış kendime başa çıkma yöntemi olarak yemek yemeği edinmişim dedim daha bu yıl bunu yendim ondan birdaha kilo almıycagmı düşünüyorüm çünki benim herşeyle yüzleşip başa çıkacak gücüm var yeşillerim in hazzı 10dakika sonra gidicek ve beni daha mutsuz edicek kendime yapay bir mutluluk edinmeye çalışyorum üstelik sadece bir kaç dakika sonra yerini büyük mutsuzluğa bırakıcam yeşillerim bunları her dolaba gittigde söyledim ve yüzleşip ve yendim şimdi yiyeceklere bakanca hiçbir anlam ifade etmiyor resmen bir duygusal bağ kurmuşum ve o bağı kopar atmışım bunu anlyrm

Duygusal açlığın nedenleri?

Köse, duygusal açlığın nedenlerini de şöyle sıraladı:

“Duygusal açlığı tetikleyen sebepler çeşitli. Örneğin, iş değiştirmek, işten atılmak, yeni bir işe başlamak, finansal baskı, para sıkıntısı, çeşitli sağlık problemleri, tükenmişlik sendromu, aşk acısı, ilişki çatışmaları, mobbing gibi durumlar kişileri duygusal açlığa itebiliyor.

-8 adımda duygusal açlığı yenin-

1- Tatlı kriziniz ya da aşırı yeme isteğiniz geldiği zaman, bu stresi yumuşatmanız gerekli. Bunun için kendinize 10 dakika süre tanıyın. Çok çikolata yemek istiyorsanız ‘10 dakika sonra yiyeceğim’ diyerek zaman kazanın. Bu arada dışarı çıkın, hava alın çalışıyorsanız ofisinizde müzik dinleyin. Ev hanımı iseniz mutfaktan çıkın, ortamdan hemen uzaklaşın. Kendinizi 10 dakika sonrası için şartlandırın. Bu süre içinde yeme isteğiniz geçebilir.

2-Yeme günlüğü tutun. Her gün yediklerinizi yazın. Bu ne kadar gereksiz abur-cubur yediğinizi fark etmenizi sağlayacak. Yemek saatleri dışında yedikleriniz duygusal açlığınızı gösterecek.

3-Tok olduğunuz halde duygusal yeme isteğimiz devam ediyorsa çevrenizdekilerin desteğini isteyin. Size ikram yapmamalarını, diyette olduğunuzu söyleyin. Kendinize destek olmalarını isteyin. Eşiniz ya da çocuğunuza bir süre kek börek yapmayacağınızı anlatın ve onların da desteğini alın.

4-Çok canınız çekiyorsa yiyin. Yeme isteğinizi kontrol edemiyorsanız stresiniz daha da artacaktır, o zaman bir miktar yiyebilirsiniz ama mutlaka porsiyonu azaltın.

5 – Pazartesi başlanılan ancak Çarşamba günü bozulan diyet için üzülmeyin. Bir sonraki gün de motivasyonunuzu bozmadan diyetinizi sürdürün. Diyetinizin bozulduğu günün ertesi gününü yeni bir pazartesi günü olarak ilan edin. Tekrar diyete dönün.

6-Diyette yoyo döngüsü dediğimiz kilo alıp verme-tekrar diyete başlama durumu her zaman fazla kilo almanızı sağlar ve vücut yoyo döngüsü sırasında vücut kilo vermeyi daha zorlaştırır. Bu durumdan kurtulmak için diyetisyenden ya da beslenme uzmanından destek alıp diyetinize devam edin.

7-Stres ve duygusal açlık için yoga gibi gevşeme hareketleri stresi azaltır kendinizi iyi hissettiren aktiviteler yapın.

8-Duygusal açlığınızı tadımlık lokma ile yenemezsiniz. 1 dilim tadımlık baklava 250 kaloridir. Tadımlık ikramlardan uzak durun.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…