- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.021
Takımımıza şöyle bir bakıyorum daaa...
hafta ya da bir sonraki haftaya kesin
N Nidsalii ve @gokyuzundekiturna direk mezun olacaklar
Arkasndn M MissHayaLet i kesin mezun edriz
Onun arkasından @Kmsl Hnd vemagickk mezun olurlar
Yakn tarihde mezuniyeti garanti gibi olan baya arkads var liste çok iyi gidiyor size nazar değmesinarkanızdan biz takipdeyiz
Şimdi şu yukardaki 5li ganyan yarışın da
orkide1453 sen süpriz li atsın son anda sol kulvardan bir atak yapıp arap atı gibi arkadan gelip herkesi geçer mezuniyeti önce kapabilirsin bu kuponda sana oynayan büyük kazanr benden sölemesi
orkide1453 olurda jübile nı yapamazsan merak etme arkadan @tgb1907 ve ben geliyoruz seni de alır hedefe öyle varırız
Bizide diğerleri takip edecek artkçoook geçe kalmak istemeyen az yesin çok koşsun ve tüm dengeleri bozsun hadi bakalm
50 li kilolarda mi ben şok nerdeyse 2 kilo bravoBir arkadaş 50li kilolarda olduğu halde 1.900 vermişti yaaa o olabilir bence nick ini hatrlayamadm ama sabah şok olup tebrik etmişti hepimiz 51 kiloydu galiba hatta
Buki sen profilinde hedef 65 yazmışsın yaa o tabiki daha önceki hedefindir ve 65de mezun olmuşsundur ama mezuniyet sonrası gördgm kadarı ile hedefi daha aşşağı almak istemişsin ki listedesin ve zaten daha aşşağı kiloyada inmişsin peki şimdi hedefi kaç ? birde bir rica profiline bakanca hedef 65 yazdg için kafamız karışyrKizlar kilom 63 hesapliyamadim birinizyardim edermisiniz internettim cok kotu anca acti sayfayi yoldayim suan
SchonerDuft drdotty
Yaaaa bak görüyomusun 1.70 olsaydık ben bugün mezundumAynen ya ben daha dune kadar 60 diyodum sen aklıma soktun 58 i sonradan dedim doğru yine eninde sonunda 60 olurum diye ben 170 olsam aman derim 68 yeter yada 70hiç fazlada gözüm yok bunu verene kadar canım cikiyo zaten
Afiyet olsun canım çok güzel.... kız gergin yeşillik yiyorsun onları tıkamakta üşenmiyor Muş’un... valla ben çok üşeniyorum
Kardes takımımbirinci olmussunuz bu hafta kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Ah canım ah hayaller hayatlar böyle minnak boyum olursa sonuç bu ne güzel kız yerdim ha bire boyumda uzun benim arkadaşım var uzun boylu o da hande gibi 62 kilo hiçte almaz devamlı yer çok gıcık oluyorum derim kendisine o da sen ömür boyu diyet yap der offYaaaa bak görüyomusun 1.70 olsaydık ben bugün mezundumsen de artık 61 düştün için bu boya çok zayıf oldum bende 5kilo falan alsammı derdin bana hihi aayy ne güzel olurdu görüyomusun resmen boydan kaybediyoruz
blonde ambition canım bu videoya bi baksana benim cardio videolarında da buna benzer hareketler var göbeğini de baya acıttı günlük 10 dk yapılabilir ben begendim
HahahaTakımımıza şöyle bir bakıyorum daaa...
hafta ya da bir sonraki haftaya kesin
N Nidsalii ve @gokyuzundekiturna direk mezun olacaklar
Arkasndn M MissHayaLet i kesin mezun edriz
Onun arkasından @Kmsl Hnd vemagickk mezun olurlar
Yakn tarihde mezuniyeti garanti gibi olan baya arkads var liste çok iyi gidiyor size nazar değmesinarkanızdan biz takipdeyiz
Şimdi şu yukardaki 5li ganyan yarışın da
orkide1453 sen süpriz li atsın son anda sol kulvardan bir atak yapıp arap atı gibi arkadan gelip herkesi geçer mezuniyeti önce kapabilirsin bu kuponda sana oynayan büyük kazanr benden sölemesi
orkide1453 olurda jübile nı yapamazsan merak etme arkadan @tgb1907 ve ben geliyoruz seni de alır hedefe öyle varırız
Bizide diğerleri takip edecek artkçoook geçe kalmak istemeyen az yesin çok koşsun ve tüm dengeleri bozsun hadi bakalm
Gül gül sen tabiii bende bugün listelere haftaya hedefim 59 yazsaydım bende gülerdim böyleHahaha
Canm önce ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen sonrasında kendini tanıt istersen kaç kilosun? Kaç kilo olmak istiyorsun? Kaç yaşndasn? Evli bekar yada bebek var mı? Ve kilo alma öykünü paylasrsan seni tanımış olur menülerine vs ona göre yorum yapabilir iz bu arada grubu muzun kaptanıNe zaman katilabiliriz
Yaaaaaa drdoty
Günlerdir herşeyi yiyorum, buzdolabının önünde yatıp kalkıyorum, bu sabah 78,6 ile başladım güne 8ay 40 günlük hamile gibiyim. Evden çıkmak istemiyorum.
Depresyondayım kocamışlık sendromuna ek olarak hipopotam sendromuna da girdim tam oldu
Yaaaaaa drdotyöyle deme kıyamam sakın sakın depresyona filan girmek yok asla hemen girmeden çık lütfen sen çok güçlü ve çok akıllı bir kadınsın senin başaramıyacağın hiçbirşey yok üstelik daha önceler de nasl güzel kilolar verdin gene vereceksin yeterki sen iste kafada bitir herzamankinden bile fit olursun hepimizin böyle hissettiği anlar oluyor dibe vurduğun an en yükseğe zıplayacağım zamandır demişler şimdi hemen toparlanyorsun kendine bir hedef koyup odaklanyorsun o kilolar yerleşmeden hemen baslyrsn ki tuğba gibi hemen kolayca atabilesin
Canm bununla ilgili vidyolar var terapistlerin izle mutlaka yararı oluyor duygusal açlığı bastırmak için token yiyorsun bunu yenmenin metotlarını anlatıyorlar benim tek kilo alma sebebim budur yoksa sağlk lı beslenme ve spora önem veren biri olarak hayat boyu fit kalırdım mutluyum akşama kadar aç dursam aç olduğumu anlamam ama stres,üzüntü istemediğim bir olay vs. Olduğu zaman kendimi tatlı fast-food aklına ne gelirse sipariş verirken bulurdum neler neler yerdim üst üste ve son derece tok iken habire yerdim sanki yiyince herşey yoluna giricek oysa kendi bedenime eziyet ediyorum ve ben kendimi çok güçlü sanarken benimde de bir zaafım bir bağmlılıgm varmış kendime başa çıkma yöntemi olarak yemek yemeği edinmişim dedim daha bu yıl bunu yendim ondan birdaha kilo almıycagmı düşünüyorüm çünki benim herşeyle yüzleşip başa çıkacak gücüm var yeşillerim in hazzı 10dakika sonra gidicek ve beni daha mutsuz edicek kendime yapay bir mutluluk edinmeye çalışyorum üstelik sadece bir kaç dakika sonra yerini büyük mutsuzluğa bırakıcam yeşillerim bunları her dolaba gittigde söyledim ve yüzleşip ve yendim şimdi yiyeceklere bakanca hiçbir anlam ifade etmiyor resmen bir duygusal bağ kurmuşum ve o bağı kopar atmışım bunu anlyrm
Kuzum ben tubi gibi genç miyim spor yapamayınca gitmiyor ve bu yıl boyunca yürüyüş dışında spor yok bana yüzme için bile 4-5 ay beklemem gerekiyor.
Ve işin en kötü tarafı yediğim hiçbirşeyden tatmin olmuyorum, bir daha yiyorum birdaha yiyorum. Hamileyken bile böyle hırsla yediğim bi dönem olmadı. Bunu hamileyken 40 kilo almış biri olarak söylüyorumbittim ben
Napıcam şimdi bu yeme duygusunu nasıl bastıracağım bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?