- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.241
Canım kayınvalide m gelmişti valla dedim anne sarma yap sağolsun yaptı içini ben hazırladım ....kereviz salatasını çok severimbenim de yapasım var sarma ama üşeniyorum .
kereviz salatasınıda yapmayı hiç beceremedim afiyet olsun.
maydonoz suyu kimyon suyu ve limonlu su içiyorum
şimdiden afiyet olsun canım .
bulgur menümde her zman var pirinçte öyle tedavime destek ama şekerli şeyler hiç olmadı
Maşallah canımBenim yiğenim yani ablamın kızı tam tarif ettiğin gibi canm oda seninkinden ama benim kıza nazar değmesin maşallahmeyveler gibi sebzelere de bayılıyor yemediği sebze yok canm düşün kereviz ,pırasa vs. filan bayıla bayıla yiyor o konuda şanslıyım damak tadı ve tercihleri çok güzel oturdu direk sağlıklıbesleniyor
Tatlım kızının adı mira mıCanm plates sıkılaştrır hatta ben mira ilk doğduğu yıl zumba ya gittim orda platesde vardı sormuştum ama plates hocaları yok plates şimdilik başlama dediler plates sıkılaşma sağlar senin ise kilo vermeye ihtiyacın var dediler fazlalıkları at son bir kaç kilo kala plates başla dediler zumbaya ek birşey istiyorsan yine hareketli danslar dan ekliyelim dediler ben de bir ara oryantel bir arada latin dansları filan da gitmiştim zumbaya ek canm hocayla grup eşliğinde yapılan zumba gerçekten sırılsıklam ter ve nefes nefese kalıyorsun ben hiç diyet yapmadan o danslar bisiklet bide emzirerek 10 kilo vermiştim 67 ye inmiştim canm doğum kilomu ilk onla attm şimdi evde tüm plates malzemelerim var mesela şimdi gene 67 olmak üzereyim ama hala başlamadım ilerde yavaş yavaş ekliycem tam anlamyla platesi 65lerde filan yapsak daha iyi canm spor hocalarında diyetisyenler de kilo fazlası varken ter attıran yağ yaktıran hareketli sporları öneriyorlar ama gene sen bilirsin
Bende şaşırıyorum valla ama artık akşamdan düşünüyorum sabaha rahat uyanıyorumO sıkıntı bendede var canım her gün ne yapacagimi şaşırıyorum
aslında 3 aydan önce halletsem daha iyi olacak . bir an evvel sağlıklı şejkilde 62 63 arası olmak istiyorum .Bence de canm ayrıca vucut analiz yaplarıda iyi zaten yağ mı kaybettin? kas mı? Su mu? Ölçecekleri için yanlış beslediğim zamanlarıda doğruları uyguladıgn zamanlarıda net görebileceksin ona göre yönlendirmeleri de kolay olur bencede 3 ayda halledersinbende en geç 3 ayda halledicem zaten hep diyorum 1 haziran diye ve şubatta bitti sayılır tam 3 ay kaldı
maşallah diyelim . ellerine sağlık kv ninCanım kayınvalide m gelmişti valla dedim anne sarma yap sağolsun yaptı içini ben hazırladım ....kereviz salatasını çok severim
Aslında verilebilir 1ay da 5 kilo gayet sağlklı edeal mesela ben 1ayda 5 kilo versenm zaten 63 olucam sonrada gene 1ayda 5 daha verirsem 58 oluyo zaten ama yavaş verdiğim için hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorumaslında 3 aydan önce halletsem daha iyi olacak . bir an evvel sağlıklı şejkilde 62 63 arası olmak istiyorum .
maşallah diyelim . ellerine sağlık kv nin
Evet canm miraTatlım kızının adı mira mı
Benim Cadı mın adı da Hande Mina
Olur mu canım öyle düşünme sende bebeğe rağmen bu kadar hareket yapabiliyorsun maşallahSağol canım senin yanında biraz sönük kalıyorum ama valla sen veblonde ambition beni çok motive ediyorsunuz .....
Halley ve popkek olmamış onun yerine meyve yada hurma kuru incir yesene canım yada bir kare bitter çikolata.Bende menümü yazmaya başlayım
Dün
Yarım hamburger ekmeği arasına yağlı kaşar peyniri
150 ml kadar süt
Ara 10.00
Türk kahvesi sade
Öğlen 12.30
Çiğ köfte dürüm
Büyük ayran
Ara
Minik halley
Minik.pop kek
Akşam
1 tabak bezelye havuçlu patatesli
Marul.salata kornişon ve mısırlı
4.yk süzme yoğurt
Dün tek çalışınca böyle oldu normalde ev yemekleri yiyoruz.
Spor
Bölgesel çalıştım
Kızının doğum günü kutlu olsun şimdiden canım Rabbim bir ömür sağlık ve huzur nasip etsinCanımın içi okadar istiyorum kii zayıf olmayı anlatamaminslh bu sefer bi iş bitecek iyiki varsınız yaaa sizi çok seviyorum desteğiniz olmasa başaramam hemde sizin verdiğiniz kiloları gördükçe bende motive oluyorum
Sabah
1 haşlanmış yumurta,,1 dilim kaşar peynir,,2 çatal patates kızartması,,,domates
Öğle
3 kaşık kıymalı kabak,, karnabahar haşlama,,3 kaşık yoğurt
Ara
Sütlü kahve
Akşam
5 yaprak sarma,,1 küçük kuru biber dolma,,,1 tabak kereviz salatası yoğurtlu
Su 3 litre
Yatmadan da zencefil zerdeçal yoğurt yerimmmm
Ek gıdaya başladık canım 1 haftadır inşallah senin kıza benzer yeme alışkanlığı,,,,bende kız olunca sarma yapamıyorum kayınvalide m gelince yaptırıyorum ancak... kendimi frenledim valla 5 sarma 1 küçük dolma yedim.... evet kendine bi ödül koy her zaman ya benim canım da bugün luppo reklamı görünce istedi dedim ki Cuma’ya kadar 63 olursam alıp yicem inşallahEvet canm miramina da çok güzel çok da benziyor isimleri insallh huyuda benzesin ek gıdaya geçtimi ufaklk bilmiyorum ama çorbalarına filan her çeşit sebze ile yap her seferinde mevsime uygun değişij sebzeler meyce püreleri damak tadı ona göre alışıyor bir kaç yaşına geldiğinde de o tadı aldgnda böyle gene severek yiyor birde tatlılara alişan çocuklara sebzeler filan tatsız gelirmiş ondan şekere hiç buluşturma damak tadı bozulmasin bu arada senin menün de fazla güzelmiş bugün kereviz salatasına bende bayılırım hatta bu aralar hiç yapmadım yarn yapayım bende ama sarma en sevdiğim hatta kendimi frenleyemediğim tek şey korkudan iki üç aydır hiç yaprak sarma yapmadım bir iki kez lahana yaptm ama ama 3-5 kilo daha veriim ödül olarak yaprak sarma pişirip 1tabak yiyecem ama 64 lere filan gelmeden yok
Canım 5 tane yedim zaten azdı yaniSarma cısssama diğerleri gayet güzel.
Yürüyüşün devamını getirirsin artık canım iyi olmuş hareket olmuş ne güzel masallahIs yerinde tek çalıştım ya onun partisiyidi sessiz sessiz mis gibi
Canm maşallah yaa 5tanecik sarma ile kalmışsınSabah
1 haşlanmış yumurta,,1 dilim kaşar peynir,,2 çatal patates kızartması,,,domates
Öğle
3 kaşık kıymalı kabak,, karnabahar haşlama,,3 kaşık yoğurt
Ara
Sütlü kahve
Akşam
5 yaprak sarma,,1 küçük kuru biber dolma,,,1 tabak kereviz salatası yoğurtlu
Su 3 litre
Yatmadan da zencefil zerdeçal yoğurt yerimmmm
Amin canm teşekkür ederimKızının doğum günü kutlu olsun şimdiden canım Rabbim bir ömür sağlık ve huzur nasip etsin
iyiyiz kuzucum asıl sen ne yapıyorsun pek ortalıkta yoksun ne yaptm ne ettin ne yedin ?Selam kızlar napiyorsuniz
Hadi yaz yaz o zmaanYazayım ya
Bugün çok düzenli yedim vee inanmayacaksın 12bin adım attım sahile yürüyüşe gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?