Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım kayınvalide m gelmişti valla dedim anne sarma yap sağolsun yaptı içini ben hazırladım ....kereviz salatasını çok severim

Maşallah canım inşallah küçük kızım senin kızın gibi olur

Tatlım kızının adı mira mı
Benim Cadı mın adı da Hande Mina

aslında 3 aydan önce halletsem daha iyi olacak . bir an evvel sağlıklı şejkilde 62 63 arası olmak istiyorum .
Canım kayınvalide m gelmişti valla dedim anne sarma yap sağolsun yaptı içini ben hazırladım ....kereviz salatasını çok severim
maşallah diyelim . ellerine sağlık kv nin

aslında 3 aydan önce halletsem daha iyi olacak . bir an evvel sağlıklı şejkilde 62 63 arası olmak istiyorum .

maşallah diyelim . ellerine sağlık kv nin
Aslında verilebilir 1ay da 5 kilo gayet sağlklı edeal mesela ben 1ayda 5 kilo versenm zaten 63 olucam sonrada gene 1ayda 5 daha verirsem 58 oluyo zaten ama yavaş verdiğim için hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum garantiye alıyorum işi hani ay da 3 kilo versem 1 haziran da 58 olurum diye böyle düşünüyorum ama ben de kendimi ay da 5 kilo vermeye zorlıycam bakiim başarabiliyormuyum başarırsam önümüzdeki ay sonu 62 - 63 olurum ne güzel kendimizi bunu başarmak için çabalayalım canm ama kendini çok büyük hedef koyup şartlama çünki o şekilde yapıp olmayınca insan pes edip bırakmaya kalkıyor sonra başa sarıyor ondan yapabilecek şekilde hedefler koyalım bence 3 ü 5 i gayet yaparz

Tatlım kızının adı mira mı
Benim Cadı mın adı da Hande Mina
Evet canm mira mina da çok güzel çok da benziyor isimleri insallh huyuda benzesin ek gıdaya geçtimi ufaklk bilmiyorum ama çorbalarına filan her çeşit sebze ile yap her seferinde mevsime uygun değişij sebzeler meyce püreleri damak tadı ona göre alışıyor bir kaç yaşına geldiğinde de o tadı aldgnda böyle gene severek yiyor birde tatlılara alişan çocuklara sebzeler filan tatsız gelirmiş ondan şekere hiç buluşturma damak tadı bozulmasin bu arada senin menün de fazla güzelmiş bugün kereviz salatasına bende bayılırım hatta bu aralar hiç yapmadım yarn yapayım bende ama sarma en sevdiğim hatta kendimi frenleyemediğim tek şey korkudan iki üç aydır hiç yaprak sarma yapmadım bir iki kez lahana yaptm ama ama 3-5 kilo daha veriim ödül olarak yaprak sarma pişirip 1tabak yiyecem ama 64 lere filan gelmeden yok

Sabah
1 haşlanmış yumurta,,1 dilim kaşar peynir,,2 çatal patates kızartması,,,domates

Öğle
3 kaşık kıymalı kabak,, karnabahar haşlama,,3 kaşık yoğurt

Ara
Sütlü kahve

Akşam
5 yaprak sarma,,1 küçük kuru biber dolma,,,1 tabak kereviz salatası yoğurtlu

Su 3 litre

Yatmadan da zencefil zerdeçal yoğurt yerimmmm

Halley ve popkek olmamış onun yerine meyve yada hurma kuru incir yesene canım yada bir kare bitter çikolata.

Kızının doğum günü kutlu olsun şimdiden canım Rabbim bir ömür sağlık ve huzur nasip etsin

Sarma cısss ama diğerleri gayet güzel.

Ek gıdaya başladık canım 1 haftadır inşallah senin kıza benzer yeme alışkanlığı,,,,bende kız olunca sarma yapamıyorum kayınvalide m gelince yaptırıyorum ancak... kendimi frenledim valla 5 sarma 1 küçük dolma yedim.... evet kendine bi ödül koy her zaman ya benim canım da bugün luppo reklamı görünce istedi dedim ki Cuma’ya kadar 63 olursam alıp yicem inşallah

Canm maşallah yaa 5tanecik sarma ile kalmışsın zaten sen bebeğe rahmen kahvaltıda da hiç ekmek yemiyorsun valla tebrik ederim ben her gün kahvaltıda ekmek yiyorum
Kızının doğum günü kutlu olsun şimdiden canım Rabbim bir ömür sağlık ve huzur nasip etsin
Amin canm teşekkür ederim
Selam kızlar napiyorsuniz
iyiyiz kuzucum asıl sen ne yapıyorsun pek ortalıkta yoksun ne yaptm ne ettin ne yedin ?

Kahvaltı: 1yumurta,5zeytin,peynir,çay,2dilim tam buğday ekmeği

Öğlen: 2dilim sağlklı kek,100ml sütlü kahve
(Unsuz ve şekersiz) tarifi yazı cam

Akşam: 1kase domates çorbası,çok az börülce salatası, biraz balık ve yeşil salata

Dukan birası da yaptm ve hala onu bitirmeye çalışıyorum ķızlar bugün şimdilik spor yok

Sabah bir haşlanmış yumurta.
İçinde bir tane kuru incir 2 kuru kayısı ve ceviz olan bir kase nesfit.

Ara bir rezene çayı.

Aksam biraz peynir biraz zeytin iki dilim ekmek bir kase yoğurt bir bardak çay. 2 lt su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…