Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hahaha hiç güleceğim yoktu bide asitli içecek yada alkol olsa tam olucakmış SchonerDuft kendine parti yapmış
Menü yazayim deyince helal olsun hafta sonu olmasina ragmen diyet yapmis dediydim ki okumaya devem ettim fena
Yediklerini mersin sahil degil Türkiye sahil seridini yürüse bile eritemez

5 KİLO VERİLİRDE BEN VEREMİYORUM İŞTE MENÜLERİMDE MISIR PİRİNÇ BULGUR BEYAZ EKMEK OLMAK ZORUNDA YUMURTA KALİTESİ İÇİN WC SORUNU DA VAR SPOR YAPMASAM HALİMİ DÜŞÜN .
AMA SEN ÇOK KOLAY VERİRSİ DÜZENLİ MENÜLERİN VAR SPORDA SAĞLAM .
HERŞEYE RAĞMEN VARIM TABİ Kİ
Selam kızlar napiyorsuniz
EVE İŞ GETİRDİM ÇALIŞIYORUM SABAH YÜRÜYÜŞÜMÜ YAPTIM İŞE KOYULDUM .
Halley ve popkek olmamış onun yerine meyve yada hurma kuru incir yesene canım yada bir kare bitter çikolata.
O BİR DAHA OLMAZ CANIM YA AMA HURMAYI ALAYIM ŞEKERİ DENGELER
Yürüyüşün devamını getirirsin artık canım iyi olmuş hareket olmuş ne güzel masallah
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH DEVAMI GELİR
Hadi yaz yaz o zmaan
Hadi örnek bi menü bekliyorum senden
HADİ BAKALIM

Öğlen yediğim unsuz yağsız kek tarifi

Un yerine rondodan geçirdiğimiz 1 bardak fıstıkları un haline getiriyoruz yağ çıkaracağı için de yağ ve un yerine bu ezmeyi koyacaz
Öncelikle 3yumurta köpürene kadar çırpıyoruz sonra 2-3 kaşık balla karıştırdığımız fıstık ezmesini ekliyoruz içine kakao ,2kaşık pekmez ve 1kabartma tozda kato tüm malzeme iyice birbirine karışana kadar karstrp yağlanmış kalıba döküp pişiriyoruz bal yada pekmez yerine hurma da kullanılabilir ben içine fındık parçaları da attm fındıklı brovwni gibi oldu
Yağ,şeker ve un yemeden kek yemek isteyenlere tavsiye ederim özellikle çocuklar için harika bence

Cnm ben normalde ekmek çok yiyorum diyette değilken
Ama sabah kahvaltı da bi dilim ekmek dahi yesem kendimi durduramıyor sonrasında o yüzden yememeyi tercih ediyorum

Afiyet olsun canım

Cnm benim migrenin tuttu ağrı kesici kas gevşetici içiyorum umarım geçer uzun sürmez ya diyetim iyi gidiyo bugün spir olarak sadece yürüyüş yaptım tüm kaslarım.kemiklerim ağrıyor bilirisin nasil bişey olduğunu

Kolay h3lsin canım çok yoğunsun bu ara ya ne zaman hafifler islerin

Yaaa geçmiş olsun canm evt çok kötü oluyor
Cnm ben normalde ekmek çok yiyorum diyette değilken
Ama sabah kahvaltı da bi dilim ekmek dahi yesem kendimi durduramıyor sonrasında o yüzden yememeyi tercih ediyorum
Keşke bende yetmesem daha hızlı veririm magickk de hiç yemiyor ne güzel

Afiyet olsun kuzucum.

Geçmiş olsun canım

Kızlar nerdesiniz yaaaaa hani spor bildirimleriniz kimse spor yapmadı mu yaaaaaa
Benim sabah uyandığımda dizimde şiddetli ağrı vardı zor bastım diz de ilk kez böyle bir şey yaşadım niye bilmiyorum ama hiç bir şey yapma ihtimalim yoktu bayada korktum ama çok şükür akşam geçti ama gene de bisiklet falan sürmeye korktum cardiyo yapıdan enerjimde yok zaten ondan bugünlük ben yapmıycam

Bugün sabah tartıda süprizle karsılaştım 67.2 çıktım yani düne göre -500 , bugünde 2 ögün yedim ama birinde karbonhidrat vardı bakalım yarın ne cıkacam

Yapma canım zaten haftanın hergğnğ spor yapmıyorum bende genelde 4 gün yapıp 3 gün ara veriyorum

Bugün sabah tartıda süprizle karsılaştım 67.2 çıktım yani düne göre -500 , bugünde 2 ögün yedim ama birinde karbonhidrat vardı bakalım yarın ne cıkacam
Oooo süpersin canm tebrik ederim çok güzel ve hızlı gidiyorsun maşallah bende bir şişlik var ama neden anlayamadım ilaçlardan mı oldu acaba bir torba ilaç ve antibiyotik içiyorum 5 gündür iki gün daha içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…