Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok canm nerdeee 68.7 ye yeni geçtim yaaa haftaya hedef de 67ler inslh 1kilo giderse 67.7 kendimi sadece pastadan bir kaç çatal taşacaksın okadar diye şartlandırıyorum bakalım
Canım şartlardır yaaaaa bak ne zorluklar çekiyorsun kilo vermek için 5 dk şık bi iştah için kendini kaptırma vereceğin kiloları düşün yazı düşünnn

Canım şartlardır yaaaaa bak ne zorluklar çekiyorsun kilo vermek için 5 dk şık bi iştah için kendini kaptırma vereceğin kiloları düşün yazı düşünnn
Evet canm çok haklısın zaten çok zor veriyorum yok yok yemem kendimi şartladım desteğin için sağol canımın içi bu haftayı da atlatrsam 1ay başka özel gün yok 1 ay rahat devam ederim 1ay sonra da kociş in doğum günü var ona kadar daha zayıf olayım bari dimi

Bende menümü yazmaya başlayım
Dün
Yarım hamburger ekmeği arasına yağlı kaşar peyniri
150 ml kadar süt
Ara 10.00
Türk kahvesi sade
Öğlen 12.30
Çiğ köfte dürüm
Büyük ayran
Ara
Minik halley
Minik.pop kek
Akşam
1 tabak bezelye havuçlu patatesli
Marul.salata kornişon ve mısırlı
4.yk süzme yoğurt

Dün tek çalışınca böyle oldu normalde ev yemekleri yiyoruz.

Spor
Bölgesel çalıştım

Yok canm nerdeee 68.7 ye yeni geçtim yaaa haftaya hedef de 67ler inslh 1kilo giderse 67.7 kendimi sadece pastadan bir kaç çatal taşacaksın okadar diye şartlandırıyorum bakalım
Ayy inşallah canım bak bir iki çatal başka yok onunda zararı olacağını sanmıyorum sonuçta kızının doğumgünü ben kiziminkinde geçen sene ne varsa yemiştim ctesiydi o yüzden cumaya artı çıkmamıştım sonrasında detoks yaptım sanırım ondan bu arada şimdiden kutlarim nice mutlu senelere canım

Yok kuzum yok sen yazma
Bu ne böle

Güveniyorum sanazayıf ol kızzzz tabikisi de bende kendimi şartlandırdım Mart bitmeden 60 olucam inşallah

Teşekkür ederim bitanem

Güveniyorum sanazayıf ol kızzzz tabikisi de bende kendimi şartlandırdım Mart bitmeden 60 olucam inşallah
Canımın içi okadar istiyorum kii zayıf olmayı anlatamam inslh bu sefer bi iş bitecek iyiki varsınız yaaa sizi çok seviyorum desteğiniz olmasa başaramam hemde sizin verdiğiniz kiloları gördükçe bende motive oluyorum

Keşke kuru yemişleri benimkiler de yese

Ooohhh sefan olsun canm harika havalar güzelleşsinde hep yürüyelim
Hafta da 1 kesin çıkarım artık.
Mart başında muhtemelen salona yazilacam plates zumba ve aletler olan bir salon buldum vücut analizi de yapıyorlar saunası da mevcut.ortami beğenirsem tabi

Hafta da 1 kesin çıkarım artık.
Mart başında muhtemelen salona yazilacam plates zumba ve aletler olan bir salon buldum vücut analizi de yapıyorlar saunası da mevcut.ortami beğenirsem tabi
Aaaa süpermiş yaaa özellikle zumba harika kilo verdiriyor zaten bence kesin çok çok iyi sonuç alırsın canm eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…