- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.201
Sağol canımMaşallah canm süpersin
Canım şartlardır yaaaaa bak ne zorluklar çekiyorsun kilo vermek için 5 dk şık bi iştah için kendini kaptırmaYok canm nerdeee68.7 ye yeni geçtim yaaa haftaya hedef de 67ler inslh 1kilo giderse 67.7 kendimi sadece pastadan bir kaç çatal taşacaksın okadar diye şartlandırıyorum bakalım
Sağol canım senin yanında biraz sönük kalıyorum ama valla sen veMaşallah canım bravo sana :)
Evet canm çok haklısınCanım şartlardır yaaaaa bak ne zorluklar çekiyorsun kilo vermek için 5 dk şık bi iştah için kendini kaptırmavereceğin kiloları düşün yazı düşünnn
Ayy inşallah canım bak bir iki çatal başka yok onunda zararı olacağını sanmıyorum sonuçta kızının doğumgünü ben kiziminkinde geçen sene ne varsa yemiştim ctesiydi o yüzden cumaya artı çıkmamıştım sonrasında detoks yaptım sanırım ondan bu arada şimdiden kutlarim nice mutlu senelere canımYok canm nerdeee68.7 ye yeni geçtim yaaa haftaya hedef de 67ler inslh 1kilo giderse 67.7 kendimi sadece pastadan bir kaç çatal taşacaksın okadar diye şartlandırıyorum bakalım
Yok kuzum yok sen yazmaBende menümü yazmaya başlayım
Dün
Yarım hamburger ekmeği arasına yağlı kaşar peyniri
150 ml kadar süt
Ara 10.00
Türk kahvesi sade
Öğlen 12.30
Çiğ köfte dürüm
Büyük ayran
Ara
Minik halley
Minik.pop kek
Akşam
1 tabak bezelye havuçlu patatesli
Marul.salata kornişon ve mısırlı
4.yk süzme yoğurt
Dün tek çalışınca böyle oldu normalde ev yemekleri yiyoruz.
Spor
Bölgesel çalıştım
Güveniyorum sanaEvet canm çok haklısınzaten çok zor veriyorum yok yok yemem kendimi şartladım desteğin için sağol canımın içi bu haftayı da atlatrsam 1ay başka özel gün yok 1 ay rahat devam ederim 1ay sonra da kociş in doğum günü var ona kadar daha zayıf olayım bari dimi
Teşekkür ederim bitanemAyy inşallah canım bak bir iki çatal başka yok onunda zararı olacağını sanmıyorum sonuçta kızının doğumgünü ben kiziminkinde geçen sene ne varsa yemiştim ctesiydi o yüzden cumaya artı çıkmamıştım sonrasında detoks yaptım sanırım ondan bu arada şimdiden kutlarim nice mutlu senelere canım
Canımın içi okadar istiyorum kii zayıf olmayı anlatamamGüveniyorum sanazayıf ol kızzzz tabikisi de bende kendimi şartlandırdım Mart bitmeden 60 olucam inşallah
Yazayım yaYok kuzum yok sen yazma
Bu ne böle
Keşke kuru yemişleri benimkiler de yeseCanm ara öğünler de ceviz,fındık,süt,muz ve her çeşit meyve yiyor hepsini çok seviyor bunları hergün bolca tükettiği için karbonhidrat ve şeker ihtiyacını en kaliteli şekilde karşılamış oluyor zaren sabahlarıda tambuğday ekmeği ,bal yada pekmez de yediği için bence fazla fazla yeterli ve damak tadı artk yerleşti bide aklına bu şekilde oturttuğu için beyaz şekerden yapılma hiçbir şeyi dışarda da kabul etmiyor adına zehirli şeker diyor zatenbeynine aburcubur grubunu sigara gibi yerleştirmiş teklif etsek bile yemez yani canm hatta çok şaşırıyor aa hiç böyle 'su yenir mi diye 5 yıldır bu şekil yetiştiği için damak tadı ve bilinci ona göre oturdu bugün unsuz şekersiz sağlk lı kakaolu kek yaptm yedik kızımla birlikte yaptk şimdi 'un yeride fıstık ezmesi şeker yerine azıcık bal ve pekmez kullandk çok güzel oldu eşimde bayldı arada biz bu tarz tarifler yapıyoruz birlikte ayrıca teşekkür ederim canm 3 gün sonra 5yaş olucak Tabi doğum gününde süslü pastalardan yaptırılacağı için onda hazır pasta yer artk ayda yılda bir kez izne var böyle
Yok kuzum yok sen yazma
Bu ne böle
Ooohhh sefan olsun canm harikablonde ambition sana çok özenmiştim sahilde yürüyorum dediğinde bugün hiç üşenmeden sahile yürüyüşe gittim
Is yerinde tek çalıştım ya onun partisiyidi sessiz sessiz mis gibihahaha hiç güleceğim yoktu bide asitli içecek yada alkol olsa tam olucakmış SchonerDuft kendine parti yapmış
Hafta da 1 kesin çıkarım artık.Ooohhh sefan olsun canm harikahavalar güzelleşsinde hep yürüyelim
Aaaa süpermiş yaaa özellikle zumba harika kilo verdiriyor zaten bence kesin çok çok iyi sonuç alırsın canm eminimHafta da 1 kesin çıkarım artık.
Mart başında muhtemelen salona yazilacam plates zumba ve aletler olan bir salon buldum vücut analizi de yapıyorlar saunası da mevcut.ortami beğenirsem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?