Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bakkk maşallah motive yerine gelsin kızzz be güzel incelmişsin

Evet canım görünce hoşuma gitti bu ayda böyle devam edeyim de Nisan gibi alışverişe çıkmam lazım.

Kilolu olunca hep erteledigim gardrop operasyonuna başlamak istiyorum

Ya
Evet canım görünce hoşuma gitti bu ayda böyle devam edeyim de Nisan gibi alışverişe çıkmam lazım.

Kilolu olunca hep erteledigim gardrop operasyonuna başlamak istiyorum
hiç sorma bende alışveriş yapıcam
Hatta o gün geziyordum bi kaç tane tunik gördüm alsam mı acaba dedim standart bedendi ben de hiç hoşlanmam kıyafet giyip çıkarmaktan satıcı kız olur abla dedi
Ayyy iyi ki de almışım 3 tane üzerime çok güzel oldu hiç bir yerim çıkmadı iyi ki de zayıflamışım dedim

Evet canım şişliğin filan gider artık

Evet canım yaa insanın üzerine giydiği yakisinca özgüven de patlıyor bakalım kısmet biraz daha vereyim de kalıcı olmasını sağlayacağım insallah

Bence de kalıcı olmasını sağlamalıyız.. o yüzden kaç kilo hedefliyorsak 2. 3 kilo aşağına inmeliyiz ki korumada rahat davranalım
Evet canım yaa insanın üzerine giydiği yakisinca özgüven de patlıyor bakalım kısmet biraz daha vereyim de kalıcı olmasını sağlayacağım insallah

Kızlar bugün 1 saat temizlik yaptım üzerine 20 dk cardio ve 20 dakika kizimla dans ettik hareket olsun diye biraz iyi geldi.

Hadi bakalım kızlar kimler yarın ekşi oldugunu düşünüyor ya da kimler artı da hissediyor.
Kızlar hadi bakalım eski halimize geri dönelim daha aktif olalım bazen çok zor geliyor spor yapmak ama spor yerine dans edelim.

Son düzenleme:
Sabah
1 haşlanmış yumurta,,4 zeytin,,1 dilim beyaz peynir ,,3 ceviz,,2 badem

Ara
Sütlü kahve

Öğle
1 dilim ekmek,, menem en,,4 zeytin,,4 çeri domates

Akşam
1 tabak kıymallı ıspanak,, brokoli haşlama

Su 3 litre

Birazdan da zencefilli yoğurt yicem

Cnm ben eksi olduğumu düşünüyorum inşallahh da öyledir

Afiyet olsun canım çok güzel menu

Tabi 59 u goremicem bu hafta ama kısmet artık ilaçlar falan beni 2. Gün sisirdi sonra bugün iniş oldu yarın ne olur bilinmez

Çok güzel afiyet olsun canım

Sabah 2 ceviz bir hurma iki kuru kayısı büyük bardak limonlu ılık su.

1 haşlanmış yumurta roka peynir iki dilim ekmek zeytin bir bardak çay.

Ara bir sütlü türk kahvesi yanında bir tane hurma.

Ara bir kase yoğurt.

Akşam bir dilim ekmek 4 kaşık kuymak.
3 lt su.

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…