- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.701
İnşallah canım şimdilik iyi gibi yatıyor....Ates fln yapmaz insallahhh bende bi sorarm bakaym korkuyrm da yaptirmazsm eksk olck gibi geliyo
Bilmiyorum canım doktorda ebe de öyle söylediBen büyükte yaptırdim menenjit ufaga da yaptırmayı düşünüyorum sanmıyorum para tuzağı olduğunu
Bakkk maşallah motive yerine gelsin kızzz be güzel incelmişsin
hiç sorma bende alışveriş yapıcamEvet canım görünce hoşuma gitti bu ayda böyle devam edeyim de Nisan gibi alışverişe çıkmam lazım.
Kilolu olunca hep erteledigim gardrop operasyonuna başlamak istiyorum
Evet canım şişliğin filan gider artıkBugün ki menüm sabah 2 haşlanmış yumurta domates salatalik yeşil çay
Ara yok
Öğlen tavuk pirzola salata ayran bir dilim ekmek
Ara ayran ceviz
Akşam bir kase çorba içeceğim kaç gündür ders çalışmaktan yememe dikkat etmiyorum kv benimle kalıyor o ilgileniyor ufaklikla bende masaya oturdumu başka şeyle uğraşmıyorum ben yemek yapmayınca da kimse yemek yiyemiyorbu arada ben regli oldum ağrılarım çok doğumdan sonra emziremedigim halde ilk oldu galiba artık daha rahat kilo vermeye başlarim
Evet bugun 1 tane yutdum yarın 2 tane olcak. 30 günde 30 tane sonra azaltıcam 29,28,27 diye .Bende gördüm ama zahide yetiş deniyor sonuç alırsa yapayım dedim günlük yuttugun miktarı arttiriyormussun
Evet canım yaa insanın üzerine giydiği yakisinca özgüven de patlıyor bakalım kısmet biraz daha vereyim de kalıcı olmasını sağlayacağım insallahYa
hiç sorma bende alışveriş yapıcam
Hatta o gün geziyordum bi kaç tane tunik gördüm alsam mı acaba dedim standart bedendi ben de hiç hoşlanmam kıyafet giyip çıkarmaktan satıcı kız olur abla dedi
Ayyy iyi ki de almışım 3 tane üzerime çok güzel oldu hiç bir yerim çıkmadı iyi ki de zayıflamışım dedim
Evet canım yaa insanın üzerine giydiği yakisinca özgüven de patlıyor bakalım kısmet biraz daha vereyim de kalıcı olmasını sağlayacağım insallah
Ahahhhhh valla bende merakla bekliyorumEvet canım görünce hoşuma gitti bu ayda böyle devam edeyim de Nisan gibi alışverişe çıkmam lazım.
Kilolu olunca hep erteledigim gardrop operasyonuna başlamak istiyorum
Cnm ben eksi olduğumu düşünüyorum inşallahh da öyledirKızlar bugün 1 saat temizlik yaptım üzerine 20 dk cardio ve 20 dakika kizimla dans ettik hareket olsun diye biraz iyi geldi.
Hadi bakalım kızlar kimler yarın ekşi oldugunu düşünüyor ya da kimler artı da hissediyor.
Kızlar hadi bakalım eski halimize geri dönelim daha aktif olalım bazen çok zor geliyor spor yapmak ama spor yerine dans edelim.
Afiyet olsun canım çok güzel menuSabah
1 haşlanmış yumurta,,4 zeytin,,1 dilim beyaz peynir ,,3 ceviz,,2 badem
Ara
Sütlü kahve
Öğle
1 dilim ekmek,, menem en,,4 zeytin,,4 çeri domates
Akşam
1 tabak kıymallı ıspanak,, brokoli haşlama
Su 3 litre
Birazdan da zencefilli yoğurt yicem
Cnm ben eksi olduğumu düşünüyorum inşallahh da öyledir
Çok güzel afiyet olsun canımSabah
1 haşlanmış yumurta,,4 zeytin,,1 dilim beyaz peynir ,,3 ceviz,,2 badem
Ara
Sütlü kahve
Öğle
1 dilim ekmek,, menem en,,4 zeytin,,4 çeri domates
Akşam
1 tabak kıymallı ıspanak,, brokoli haşlama
Su 3 litre
Birazdan da zencefilli yoğurt yicem
Afiyet olsun canımSabah 2 ceviz bir hurma iki kuru kayısı büyük bardak limonlu ılık su.
1 haşlanmış yumurta roka peynir iki dilim ekmek zeytin bir bardak çay.
Ara bir sütlü türk kahvesi yanında bir tane hurma.
Ara bir kase yoğurt.
Akşam bir dilim ekmek 4 kaşık kuymak.
3 lt su.
Sağ ol canımın içiAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?