Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar yazdiklarinizi okudum bide benden bi tavsiye gelsin:)
bende diyet yaptigim dönemlerde hep öyle oluyodum ara ara ve bi süre sonra bikip kendimi yemege veriodum.
Sene basindan beri ama yasam daha dogrusu yeme tarzimi degistrdim ve o sayede bikma gibi usanma gibi yorgunluk gibi hic bisey kalmadi. Tam tersi canim nezaman bisey yemek isterse yiyorum ama saglikli olanlarindan. Mesela doya doya iki dilim browni bile yiyorum yada kocaman bi dilim kek ama kekin icinde asla seker ve beyaz un yok tabiki.... cikolata bile doya doya yiyorum ama onuda kendim yapiyorum...

yani demek istedigim yemek istedigim herseyin yerine yavas yavas sagliklilarini koyuyorum... davetli oldugumda yada annemlerde falan oldugumda mecburen tabi yiyorum ne varsa burun kivirmak gibi geliyo yemeyince ama hic bi sekilde tartida arti görmüyorum yani hic etki etmiyo genelde bikac gün öyle bozunca...
bide acayip bi sekilde enerjik hissediyorum kendimi saglikli yemenin nekadar iyi geldigini anliyorum yani

bebek tedavisi konusuda gecmis, egerki diyet degil yeme tarzinizi degistirirseniz zaten diyet piskolojisinden kurtulup vicudunuza iyi besinler verip belkide tedavi icin cok iyi adimlar atmis olursunuz

Cok bilmislik yapmis gibi olmak istemem ama ben kendimi böyle yasayarak gercekten coook iyi hissediyorum sizinlede paylasmak istedim

SchonerDuft Ocean

kuzucum özledim seniiiii kiz benide eklesene tabi istersen:)
Olur kuzuu adini yaz ozelden ekliyim :) valla bende ozledim sizi ama bak sabah 9 da kalktm daha yeni telefonu elime aldm bi bakaym fedm onda ds sarzim bitiyoms sarja takcm birazdn kafa kalmadi ki sarja takaym

Olur kuzuu adini yaz ozelden ekliyim :) valla bende ozledim sizi ama bak sabah 9 da kalktm daha yeni telefonu elime aldm bi bakaym fedm onda ds sarzim bitiyoms sarja takcm birazdn kafa kalmadi ki sarja takaym
ay inanirim canim ya nasil gidiyo bebekle hayat? nekadarlik oldu?

Bakkk maşallah motive yerine gelsin kızzz be güzel incelmişsin

Evet canım olduk 2 bacaktan 1 damla .. 1 aşımız da sağlık ocağında yokmuş gelince arayacak ebe... menenjit i sordum doktor ben pek önermiyorum para tuzağı dedi bilemedim şimdi
Ben büyükte yaptırdim menenjit ufaga da yaptırmayı düşünüyorum sanmıyorum para tuzağı olduğunu

Bugün ki menüm sabah 2 haşlanmış yumurta domates salatalik yeşil çay
Ara yok
Öğlen tavuk pirzola salata ayran bir dilim ekmek
Ara ayran ceviz
Akşam bir kase çorba içeceğim kaç gündür ders çalışmaktan yememe dikkat etmiyorum kv benimle kalıyor o ilgileniyor ufaklikla bende masaya oturdumu başka şeyle uğraşmıyorum ben yemek yapmayınca da kimse yemek yiyemiyorbu arada ben regli oldum ağrılarım çok doğumdan sonra emziremedigim halde ilk oldu galiba artık daha rahat kilo vermeye başlarim

Evet canım haklısın herşeyden kendini soyutlamak yerine sağlıklı olanlarını koymak lazım yoksa bıkkınlık oluyor ve bu döngü haline geliyor

Evet canım olduk 2 bacaktan 1 damla .. 1 aşımız da sağlık ocağında yokmuş gelince arayacak ebe... menenjit i sordum doktor ben pek önermiyorum para tuzağı dedi bilemedim şimdi
Ates fln yapmaz insallahhh bende bi sorarm bakaym korkuyrm da yaptirmazsm eksk olck gibi geliyo

Dun ogunlerjmi duzene sokmaya basladim cok az da spor yaptm vakit bulup biraz daha duzene gireym döncem araniza gezleerim bitti oglumda bi kendini toparlaain aranizdayim insallah.
Bak kız diye diye sana yaklaştım valla şuanda kaç kilosun sen işlerini filan halledip gelene kadar bende senin kilonda olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…