- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.681
Öyle tabi canım yoksa imkansızya bu verdikleri kilolar ödemdir su kaybıdır büyük ihtimal
ama moral oluyor valla çok iyi geliyo tartıda eksi görmekÖyle tabi canım yoksa imkansız
Aynen canım bugün muz detoksunu deneyecektim vazgeçtim mantıklı geldi bana sabah öğle akşam 1 muz 1 bardak süt şeklinde başka bişey yokama moral oluyor valla çok iyi geliyo tartıda eksi görmek
Iyiyim kuzuuum sen nasilsin ugrayamiuorum hic halim kalmiyo buralara bakmaya instagramdn eklesene beni kendime.hesap actm elife sor o soyler adimiNasılsın canım Kaç gündür aklımdaydın sesi çıkmıyor dedim . Nasıl gidiyor özledim seni
Naptiniz kuzu aşi oldu mu kac tane yaptilar ?Bence de ben ilk kızım da çok zorlandım
kuzucum özledim seniiiii kiz benide eklesene tabi istersen:)Iyiyim kuzuuum sen nasilsin ugrayamiuorum hic halim kalmiyo buralara bakmaya instagramdn eklesene beni kendime.hesap actm elife sor o soyler adimi
Olur kuzuu adini yaz ozelden ekliyim :) valla bende ozledim sizi ama bak sabah 9 da kalktm daha yeni telefonu elime aldm bi bakaym fedm onda ds sarzim bitiyoms sarja takcm birazdn kafa kalmadi ki sarja takaymkuzucum özledim seniiiii kiz benide eklesene tabi istersen:)
ay inanirim canim ya nasil gidiyo bebekle hayat? nekadarlik oldu?Olur kuzuu adini yaz ozelden ekliyim :) valla bende ozledim sizi ama bak sabah 9 da kalktm daha yeni telefonu elime aldm bi bakaym fedm onda ds sarzim bitiyoms sarja takcm birazdn kafa kalmadi ki sarja takaym
Evet canım olduk 2 bacaktan 1 damla .. 1 aşımız da sağlık ocağında yokmuş gelince arayacak ebe... menenjit i sordum doktor ben pek önermiyorum para tuzağı dedi bilemedim şimdiNaptiniz kuzu aşi oldu mu kac tane yaptilar ?
Bakkk maşallah motive yerine gelsin kızzz be güzel incelmişsinEvet kuzum ya bazen uyuyup kalıyorum gün sonu bir yandan güzel oluyor aslında spor yapmak gece uyumamı sağlıyor.
Galiba birazda diyet psikolojisinden çıksam iyi olacak. Bu arada motive olayım diye ölçüm yaptım belimden 5 cm incelmisim diğer yerlerden de 5 ve daha fazla incelmeler olmuş.
Bende gördüm ama zahide yetiş deniyor sonuç alırsa yapayım dedim günlük yuttugun miktarı arttiriyormussunkızlar bugun tv de gordum pilinc yutma yontemini hiç neneyen varmi ben denemek isdiyorumda.
Ben büyükte yaptırdim menenjit ufaga da yaptırmayı düşünüyorum sanmıyorum para tuzağı olduğunuEvet canım olduk 2 bacaktan 1 damla .. 1 aşımız da sağlık ocağında yokmuş gelince arayacak ebe... menenjit i sordum doktor ben pek önermiyorum para tuzağı dedi bilemedim şimdi
Evet canım haklısın herşeyden kendini soyutlamak yerine sağlıklı olanlarını koymak lazım yoksa bıkkınlık oluyor ve bu döngü haline geliyorKizlar yazdiklarinizi okudum bide benden bi tavsiye gelsin:)
bende diyet yaptigim dönemlerde hep öyle oluyodum ara ara ve bi süre sonra bikip kendimi yemege veriodum.
Sene basindan beri ama yasam daha dogrusu yeme tarzimi degistrdim ve o sayede bikma gibi usanma gibi yorgunluk gibi hic bisey kalmadi. Tam tersi canim nezaman bisey yemek isterse yiyorum ama saglikli olanlarindan. Mesela doya doya iki dilim browni bile yiyorum yada kocaman bi dilim kek ama kekin icinde asla seker ve beyaz un yok tabiki.... cikolata bile doya doya yiyorum ama onuda kendim yapiyorum...
yani demek istedigim yemek istedigim herseyin yerine yavas yavas sagliklilarini koyuyorum... davetli oldugumda yada annemlerde falan oldugumda mecburen tabi yiyorum ne varsa burun kivirmak gibi geliyo yemeyince ama hic bi sekilde tartida arti görmüyorum yani hic etki etmiyo genelde bikac gün öyle bozunca...
bide acayip bi sekilde enerjik hissediyorum kendimi saglikli yemenin nekadar iyi geldigini anliyorum yani
6 aylik oldu iyi gidiyo kış malum hastalk fln ugraisyoz minicik burnu akiuo arada temizletmeyide sevmiyo cingar cikiyo evde flnay inanirim canim ya nasil gidiyo bebekle hayat? nekadarlik oldu?
Ates fln yapmaz insallahhh bende bi sorarm bakaym korkuyrm da yaptirmazsm eksk olck gibi geliyoEvet canım olduk 2 bacaktan 1 damla .. 1 aşımız da sağlık ocağında yokmuş gelince arayacak ebe... menenjit i sordum doktor ben pek önermiyorum para tuzağı dedi bilemedim şimdi
Bak kız diye diye sana yaklaştım valla şuanda kaç kilosun sen işlerini filan halledip gelene kadar bende senin kilonda olurumDun ogunlerjmi duzene sokmaya basladim cok az da spor yaptm vakit bulup biraz daha duzene gireym döncem araniza gezleerim bitti oglumda bi kendini toparlaain aranizdayim insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?