Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bu hafta zor geçti 2 gün spor yapabildim diğer hafta daha çok aktif olmaya çalışacağım inşallah.

Bir taraftan hastalık ve ilaçlar da zorladı ve kendimi bir gün önce sis hissettim ama şimdi iyi gibiyim. Sanki depresyona girmiş gibi hissediyorum su 4 gün nedense. Canım birşey yapmak istemiyor.

Canım o diyet psikolojisi zaman zaman bende de olur... Cuma dam sonra 1 gün canın ne istiyorsa ye bence bak nasıl düzeliyorsun

Canım o diyet psikolojisi zaman zaman bende de olur... Cuma dam sonra 1 gün canın ne istiyorsa ye bence bak nasıl düzeliyorsun

Kendimi çok yorgun hissediyorum bu hafta zorla spor yapiyorum. Aslında spor yapmayı seviyorum ama nedense bu iki gün zor geçti.

Arada olur canım öyle kendini çok zorlama bebek hastalık diyet spor derken vücut çok yoruluyor

Evet kuzum ya bazen uyuyup kalıyorum gün sonu bir yandan güzel oluyor aslında spor yapmak gece uyumamı sağlıyor.

Galiba birazda diyet psikolojisinden çıksam iyi olacak. Bu arada motive olayım diye ölçüm yaptım belimden 5 cm incelmisim diğer yerlerden de 5 ve daha fazla incelmeler olmuş.

herkeste aynı ruh hali demekki

selam kızlar
ben de diyete odaklanamıyorum hiç
aklım fikrim bebek tedavimde
canım akıl tedavide olunca olmuyor bende ylardır öyleyim spor yapyorum diyorum ki ya hamileysem az yiyorum ya hamileysem ... aslında sıralama yapmak grekli önce kilo sonra tedav ama bunu yapmakta imkansız

kızlar noluyor bize ya hepimiz diyet piskolojisinden uzaklaşmışız bende aynı şekilde toparlamaya çalışıyrum yeni bi detoks buldum greyfurt detoksu akşam onu yapıcam yemek yerine geçicek yapmak isteyen var mı ?

canım akıl tedavide olunca olmuyor bende ylardır öyleyim spor yapyorum diyorum ki ya hamileysem az yiyorum ya hamileysem ... aslında sıralama yapmak grekli önce kilo sonra tedav ama bunu yapmakta imkansız
çok çok haklısın canım
ama en azından almamayı başarıyorum ve buna şükrediyorum
her ay 1-2 kg ala ala bu hale geldim zaten

havalardan etkilendi herkes yaz geliyor
nasıl bir detoks yapabilirsem yapayım bende
dur sakın salma bu senin dönüm noktan . yarın tartıyı düşün ve ödül ver kendine yarın yemediğn birşey ye canın ne çekiyorsa küçük porsiyon tüket .spor yapıyor musun

Yapıyorum canım haftada bir bazen iki gün yapmıyorum sporu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…