- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.661
Canım o diyet psikolojisi zaman zaman bende de olur... Cuma dam sonra 1 gün canın ne istiyorsa ye bence bak nasıl düzeliyorsunKızlar bu hafta zor geçti 2 gün spor yapabildim diğer hafta daha çok aktif olmaya çalışacağım inşallah.
Bir taraftan hastalık ve ilaçlar da zorladı ve kendimi bir gün önce sis hissettim ama şimdi iyi gibiyim. Sanki depresyona girmiş gibi hissediyorum su 4 gün nedense. Canım birşey yapmak istemiyor.
Canım o diyet psikolojisi zaman zaman bende de olur... Cuma dam sonra 1 gün canın ne istiyorsa ye bence bak nasıl düzeliyorsun
Arada olur canım öyle kendini çok zorlama bebek hastalık diyet spor derken vücut çok yoruluyorKendimi çok yorgun hissediyorum bu hafta zorla spor yapiyorum. Aslında spor yapmayı seviyorum ama nedense bu iki gün zor geçti.
Arada olur canım öyle kendini çok zorlama bebek hastalık diyet spor derken vücut çok yoruluyor
herkeste aynı ruh hali demekkiKızlar bu hafta zor geçti 2 gün spor yapabildim diğer hafta daha çok aktif olmaya çalışacağım inşallah.
Bir taraftan hastalık ve ilaçlar da zorladı ve kendimi bir gün önce sis hissettim ama şimdi iyi gibiyim. Sanki depresyona girmiş gibi hissediyorum su 4 gün nedense. Canım birşey yapmak istemiyor.
selam kızlar
ben de diyete odaklanamıyorum hiç
aklım fikrim bebek tedavimde
Bendede aynısı oldu canım ya zorla yaptım üzerimde ağırlık var sanki ve bikmislikKendimi çok yorgun hissediyorum bu hafta zorla spor yapiyorum. Aslında spor yapmayı seviyorum ama nedense bu iki gün zor geçti.
canım akıl tedavide olunca olmuyor bende ylardır öyleyim spor yapyorum diyorum ki ya hamileysem az yiyorum ya hamileysem ... aslında sıralama yapmak grekli önce kilo sonra tedav ama bunu yapmakta imkansızselam kızlar
ben de diyete odaklanamıyorum hiç
aklım fikrim bebek tedavimde
çok çok haklısın canımcanım akıl tedavide olunca olmuyor bende ylardır öyleyim spor yapyorum diyorum ki ya hamileysem az yiyorum ya hamileysem ... aslında sıralama yapmak grekli önce kilo sonra tedav ama bunu yapmakta imkansız
geçici bir dönem inşallahkızlar noluyor bize ya hepimiz diyet piskolojisinden uzaklaşmışız bende aynı şekilde toparlamaya çalışıyrum yeni bi detoks buldum greyfurt detoksu akşam onu yapıcam yemek yerine geçicek yapmak isteyen var mı ?
havalardan etkilendi herkes yaz geliyorkızlar noluyor bize ya hepimiz diyet piskolojisinden uzaklaşmışız bende aynı şekilde toparlamaya çalışıyrum yeni bi detoks buldum greyfurt detoksu akşam onu yapıcam yemek yerine geçicek yapmak isteyen var mı ?
dur sakın salma bu senin dönüm noktan . yarın tartıyı düşün ve ödül ver kendine yarın yemediğn birşey ye canın ne çekiyorsa küçük porsiyon tüket .spor yapıyor musunGünaydın kızlar ya bana ne oldu bilmiyorum kilom fazla çıkıyor of ya iyice bıktım kaçamakta yapmadım yapsam zaten böyle sinirlenmembu gidişle salicam kendimi ne varsa yiycem çok sıkıldım ya sormayın
Ya ıyiymis canım ama greyfurt yok aslında muz detoksunu yaptı bir arkadaşım bir günde 1 kiloya yakın vermiş3 greyfurt ,1 portakal blender den geçirip içiyoruz sabaha en az -800 gr
Yapıyorum canım haftada bir bazen iki gün yapmıyorum sporuhavalardan etkilendi herkes yaz geliyor
nasıl bir detoks yapabilirsem yapayım bende
dur sakın salma bu senin dönüm noktan . yarın tartıyı düşün ve ödül ver kendine yarın yemediğn birşey ye canın ne çekiyorsa küçük porsiyon tüket .spor yapıyor musun
ya bu verdikleri kilolar ödemdir su kaybıdır büyük ihtimalYa ıyiymis canım ama greyfurt yok aslında muz detoksunu yaptı bir arkadaşım bir günde 1 kiloya yakın vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?