- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.721
Olsun canım nasıl olsa az kaldıTabi 59 u goremicem bu hafta ama kısmet artıkilaçlar falan beni 2. Gün sisirdi sonra bugün iniş oldu yarın ne olur bilinmez
Geçmiş olsun canım allah şifa versinKızlar kızım cok kustu ıshal oldu gastaneye geldık kamlı ıshalmiş mıkrop varmış k. Bakmayın spor yapamadım dıkkat edenedım
Ben de öyle yapıyorum ama daha radikal değişiklikler yapmaya başladım mesela glutensiz 2 3 ay geçiricem . Zaten yrmeklerimdem hiç kısmadım kilo verirken . Vücudun herşeye ihtiyacı var çünkübebek tedavisi konusuda gecmis, egerki diyet degil yeme tarzinizi degistirirseniz zaten diyet piskolojisinden kurtulup vicudunuza iyi besinler verip belkide tedavi icin cok iyi adimlar atmis olursunuz
Cok bilmislik yapmis gibi olmak istemem ama ben kendimi böyle yasayarak gercekten coook iyi hissediyorum sizinlede paylasmak istedim
SchonerDuft @Ocean
Alırım şimdi adresi canımIyiyim kuzuuum sen nasilsin ugrayamiuorum hic halim kalmiyo buralara bakmaya instagramdn eklesene beni kendime.hesap actm elife sor o soyler adimi
Ellerine sağlık bende pazar günü yapacam nasip iseKızlar bugün 1 saat temizlik yaptım üzerine 20 dk cardio ve 20 dakika kizimla dans ettik hareket olsun diye biraz iyi geldi.
Hadi bakalım kızlar kimler yarın ekşi oldugunu düşünüyor ya da kimler artı da hissediyor.
Kızlar hadi bakalım eski halimize geri dönelim daha aktif olalım bazen çok zor geliyor spor yapmak ama spor yerine dans edelim.
Geçmiş olsun canımKızlar kızım cok kustu ıshal oldu gastaneye geldık kamlı ıshalmiş mıkrop varmış k. Bakmayın spor yapamadım dıkkat edenedım
Sağol cnmÇok güzel afiyet olsun canım
Geçmiş olsun cnmKızlar kızım cok kustu ıshal oldu gastaneye geldık kamlı ıshalmiş mıkrop varmış k. Bakmayın spor yapamadım dıkkat edenedım
Kızlar kızım cok kustu ıshal oldu gastaneye geldık kamlı ıshalmiş mıkrop varmış k. Bakmayın spor yapamadım dıkkat edenedım
Ben de öyle yapıyorum ama daha radikal değişiklikler yapmaya başladım mesela glutensiz 2 3 ay geçiricem . Zaten yrmeklerimdem hiç kısmadım kilo verirken . Vücudun herşeye ihtiyacı var çünkü
Alırım şimdi adresi canım
Ellerine sağlık bende pazar günü yapacam nasip ise
Bugün
Kahvalti omlet az peynir 8 zeytin 2 ceviz
Ara 1 portakal
Akşam 1 kase mercimek çorbası 1 tabak kapuska yoğurt yeşillik
2.5 lt su
40 dk cardio
Sağol tatlımAfiyet olsun canım harika
Canımsın bende 4 yılda (48ay) 32adet soğuk buhar makinesi aldım inandırıcı değil değilmi ama tam 32 adet buhar makinesi faturam var sonuncusunu 10 gün önce almıştık şu an çalışmıyorKızlar ebebekten 2.5 ay once cıftlı sut sagma makınası aldık ılk denemede bırı cekmıyırdu neyse 2. Yle ıdare ederız dedım kutusuna koyup kaldırdık sonra bırdaha kazım oldu ıkısıde cekmedı bu sefer . Neyse magazaya goturduk gerı ıade almadı servıse yolladı mesaj geldı kullanıcı hatası dıye.. şikayetvar a tazdım boyle boyle dıye bılgı verılmıs sıze dıye cevap yazmıslar yanı yapılmadan gelmıs daha da gıdıpte alamadık .
Bız Tuketıcı hakem heyetıne başvurmayı dusunuyoruz onda da ınsanın omru gecıyor en erken 3 ay sonra urun ıncelencekmıs baska yapabılcegıöız bısey var mı bılgınız var mı ? Yorulduk artık bısey alırken elınızde kalmasından para verıyoruz sonucta
aynen canim cok iyi yapmissin insallah cok iyigelirBen de öyle yapıyorum ama daha radikal değişiklikler yapmaya başladım mesela glutensiz 2 3 ay geçiricem . Zaten yrmeklerimdem hiç kısmadım kilo verirken . Vücudun herşeye ihtiyacı var çünkü
olmus ya canim eklemissin foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?