- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.761
*14.Takım 611.Etap *
Buki_89 (63.00///%)
Kmsl Hnd (64.0/62.6/1.4/%)
gokyuzundekiturna(66.5///%)
Milana firuze(67,70///%)
ELF_LR35 (97.20/ //%)
senazeynep(60,90/60,50/0,40/%0,66)
Nidsalii (51,9///%)
magickk (62.2/sabit//%)
Yellow girl (68.7/68.2//%)
tgb1907(67.7///%)
mutlurabia (77,90///%)
14.Takım Ortalaması : %
İYİYİM CANIM SEN NAILSIN KİLO ALMIŞSIN SINAVDAN SONRA BEKLERİZ . EN KÖTÜSÜ ADAY LİSTESİNDE KALIRSIN CANIM LİSTEYE GÜVENEMEZSEN
azda olsa saklıyodum kendimi şimdi tam ifşa olmuşum
benim bilmediğim bi hesabım varmış 2007 yılından kalma
HESAPLAYALIM CANIM UYGUNSA EDERİZ MEZUNkızlar günaydın sabahtan beri hesabıma giremiyorum yanlış şifre sebebi ile kitlenmiş dio nası oluyo anlamadım hiç girmedim ki sinir oldum , sabah koşarak işe geldim hemen girip kilomu bildireyim, güzel haberlerimi vereyim diye:) sabah 64,8 i gördüm :) artık ben mezun olmak istiyorum:)
öncelikle mezuniyetin hayırlı olsun canım ama bi bakalım mezun olabiliyormusun
şimdi sistemlerden dolayı senin geçmişine bakmam çok zor sen hatırlıyormusun
hangi gruptaydın kaç kilo ile başlamıştın, hedef kilon ne idi
Mezun olursan hayırlı olsun canım çok güzel vermişsin detoks falan yaptinmicanım hedef kilomu 60dı ben geçen haftalarda rica etmiştim boyum çok uzun olduğu için hedefimi 65 olarak güncelletmek istemiştim ve olmuştu, 100 lü kilolarda başlamıştım
Arkadaşlar, gruptan ayrılırken size istediğinizde kullanabileceğiniz bi kaç öneri bırakayım, bi aydır düzenli olarak, kafur+vicks +İngiliz karbonatını bacaklarıma ve göbeğime sürüyorum inanılmaz faydasını gördüm, zararsız ucuz iyi bi sıkılaştırıcı, ikincisi günde muhakkak 5 adet çiğ badem yiyin kilo verme hızını kesinlikle etkiliyor, üçüncüsü ben greyfurt yiyorum her gün bi tane zarlarını temizleyerek üzerine bi yemek kaşığı keten tohumu ekleyip yiyorum ,3 litre suyun altına hiç düşmedim ve varsa muhakkak eliptik bisiklet imkanınız varsa alın inanılmaz etkisini gördüm..Canım arkadaşım yellowa çok teşekkür ediyorum pes ettiğim anlarda hep yanımızda oldu, onun sayesinde spora başladım, aslında sağlıklı beslenmenin ne kadar önemli olduğunu anladım, benim için aslında kilo verme süreci biraz daha uzun oldu metabolizmam, tiroid ve insülün direncimden ötürü, eminim sizin ki daha hızlı olur, ağzıma hiç bişi atmıyorum gerçekten ,bu son ayda şunu yaptım, pancarları dilimleyip fırınlayıp yedim, bazen bahsetmiştim yellowcum bilir açlık nöbetleri geçiriodum kolay mı canım hep lezzetli kalorili şeyler istiyodu..Bundan sonra bakalım sürdürmek daha önemli, bu hafta da şunu yaptım, akşamları yoğurduma çiğ kabak ve salatalık rendeledim, öğlen de ayran ve yarım tavuk göğsü ve ceviz yedim, ama miktarlar çok azdı tabi..
91 ile başlamış hedef 60 denilmişti ben not almıştım kontrol edeyim yine deöncelikle mezuniyetin hayırlı olsun canım ama bi bakalım mezun olabiliyormusun
şimdi sistemlerden dolayı senin geçmişine bakmam çok zor sen hatırlıyormusun
hangi gruptaydın kaç kilo ile başlamıştın, hedef kilon ne idi
benide atıyor hep şifre değiştire değiştire giriyorum aklımda başka şifre kalmadıKızlar sayfa yenilenince bi acayip oldu ikide bir sistemden atıyor
Herşey yolunda mı bildirimler yapılıyor mu ben düzgün giremeyebilirim listeyi ortak alanda paylaşmayı unutmayınSchonerDuft
tugbaFB
buna göre %80 hedefini tutturduğundan mezun olabilir canım91 ile başlamış hedef 60 denilmişti ben not almıştım kontrol edeyim yine de
uygulamadan mı giriyorsun ben cromeden giriyorum sorun yasamadım:))benide atıyor hep şifre değiştire değiştire giriyorum aklımda başka şifre kalmadı
uygulamadan hiç giremiyorum explorer dan giriyordum atarsa yine cromeye geçerim :)uygulamadan mı giriyorsun ben cromeden giriyorum sorun yasamadım:))
Bu arada kilo veren herkesi tebrik ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?