- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.801
kesinlikle bişeyler yapmak lazımdikkat etmediğimiz zaman hemen geliyor kilolar canım
ben de 70 in kıyısından tekrar listeye girdim :)
Beğenilere ne güzel emojiler eklenmiş bayıldımzaten kızlar giremiyor sanırım 4 kişi eksik
Ahahhhhhh sen söyleyince fark ettimBeğenilere ne güzel emojiler eklenmiş bayıldım
İnşallah canım ama en fazla bu kadar gider bundan daha fazla veremem sanırımmezuniyetini birinci olarak taçlandırdı
sende haftaya daha çok motive olup hedefine daha da yaklaşırsın
Ben de olmak uzereyimsalı günü -800 idim dedim 1 kilodan çok fazla vericem diye sevinirken güne -200 ile uyandım
ama gece regl oldum ondandır diye umut ediyorum
ikimizde haftaya birden bi düşüş yaşıcaz sanırım
Senin normal ki canım regl de ya artı yada sabit cikiyosun yinede iyisin 200 de olsa gitmiş ben duraksama yaşıyorum şu an galiba haftaya birden düşüş yaşarız inşallahsalı günü -800 idim dedim 1 kilodan çok fazla vericem diye sevinirken güne -200 ile uyandım
ama gece regl oldum ondandır diye umut ediyorum
ikimizde haftaya birden bi düşüş yaşıcaz sanırım
aynen en güzel belki tek güzel şeyBeğenilere ne güzel emojiler eklenmiş bayıldım
Evet ya çok hoşuma gitti aynı face gibi olmuşBeğenilere ne güzel emojiler eklenmiş bayıldım
En sondaki gordugum liste yukarda paylastimSorunsuz kullanabilenler listeyi sona taşır mısınız bulamıyorum
sana güzel gelen bi detoksmu yapsan acaba 2 günSenin normal ki canım regl de ya artı yada sabit cikiyosun yinede iyisin 200 de olsa gitmiş ben duraksama yaşıyorum şu an galiba haftaya birden düşüş yaşarız inşallah
bence fazlasını verirsin senİnşallah canım ama en fazla bu kadar gider bundan daha fazla veremem sanırım
Aslında iki günlük geçen sene detoks yapmıştım diyetisyen önermişti hemde kaçamaktan sonraydı -600 gr vermiştim yine yapsammi acabasana güzel gelen bi detoksmu yapsan acaba 2 gün
kilon ne durumda canımBen de olmak uzereyim
Alinda olabilir canim aday listesine katilirim yediklerimi yazinca mecbur dikkat ediyorumİYİYİM CANIM SEN NAILSIN KİLO ALMIŞSIN SINAVDAN SONRA BEKLERİZ . EN KÖTÜSÜ ADAY LİSTESİNDE KALIRSIN CANIM LİSTEYE GÜVENEMEZSEN
İPTAL EDEYDİN ONU
HESAPLAYALIM CANIM UYGUNSA EDERİZ MEZUN
kesinlikle dene takılmalarda da yapmayacaksak ne zaman yapıcaz bu detoksları hatta nasıl bişeyse bizde yapalım takılmalarda (sonuçta diyetisyen önerisi yaniAslında iki günlük geçen sene detoks yapmıştım diyetisyen önermişti hemde kaçamaktan sonraydı -600 gr vermiştim yine yapsammi acaba
canım kilonu söyle gelmişken hesaplayalımKızlar ben bu yeni sistemi çözemedim sabah bakım var diye giriş yapamadım şimdi değişik bir site ile karşılaştım
Boşver canım ne sen sor ne ben soyleyimkilon ne durumda canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?