- 8 Eylül 2016
- 103.366
- 438.275
- 898
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.781
Cumaya denk gelmesi cook kötü oldu yaauygulamadan hiç giremiyorum explorer dan giriyordum atarsa yine cromeye geçerim :)
65.5 ılması lazım bugunde aynı
aynen bizimde öleCumaya denk gelmesi cook kötü oldu yaa
Bildirimlerimiz eksik hep
Ay ne o kız oyleCanımsın bende 4 yılda (48ay) 32adet soğuk buhar makinesi aldım inandırıcı değil değilmi ama tam 32 adet buhar makinesi faturam var sonuncusunu 10 gün önce almıştık şu an çalışmıyor
Hayırlısı bakalım yapacak birsey yok haftaya telafi ederiz artıkaynen bizimde öle
güzel kilo verenlerde vardı aslında yazık olacak
bende sıkıntı yok şimdilik kızlarbenide atıyor hep şifre değiştire değiştire giriyorum aklımda başka şifre kalmadı
zaten kızlar giremiyor sanırım 4 kişi eksikbende sıkıntı yok şimdilik kızlardrdotty tek sorun yanıma birinin olması hallederim snırım çıkmadan telden giremiyorum tabi
Evet canım bende senden bu hafta güzel bi düşüş bekliyordum ... ama vücudun duraklamış olabilir bi de dikkat etmesen artı çıkabilirdin bi de onu düşün canımNiye böyle oldu ya eski sistem iyiydi sürekli hesabınız kilitlendi diyor bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ederim ben sabitim kaçamakta yapmadım çok sinir oldum
Kızlar ben Google san giriyorum hiç bi sıkıntı yokkkzaten kızlar giremiyor sanırım 4 kişi eksik
Haklisin canım o da doğru işte insanın motivasyonu düşüyor maalesef haftaya inşallahEvet canım bende senden bu hafta güzel bi düşüş bekliyordum ... ama vücudun duraklamış olabilir bi de dikkat etmesen artı çıkabilirdin bi de onu düşün canım
salı günü -800 idim dedim 1 kilodan çok fazla vericem diye sevinirken güne -200 ile uyandımNiye böyle oldu ya eski sistem iyiydi sürekli hesabınız kilitlendi diyor bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ederim ben sabitim kaçamakta yapmadım çok sinir oldum
Bence de regl dendir cnm haftaya çok güzel verirsin ya bende bu hafta 1. Olurum bekli diyordum ama gökyüzündekiturna beni geçmiş vallasalı günü -800 idim dedim 1 kilodan çok fazla vericem diye sevinirken güne -200 ile uyandım
ama gece regl oldum ondandır diye umut ediyorum
ikimizde haftaya birden bi düşüş yaşıcaz sanırım
dikkat etmediğimiz zaman hemen geliyor kilolar canımSlm kızlar pskolojik olarak kötu bir dönem geçiriyorum buda yemeğe saldırmama neden oldu. Bugun tartıldım ve 70kiloyum.suan çok üzgünüm yine 70 inanamıyorum kendime..
OFFF YAAAA BELKİ BİRŞEY YAPARLAR BU HAFTA İÇİN ETAP BİRLEŞİR FALANzaten kızlar giremiyor sanırım 4 kişi eksik
Bence de regl dendir cnm haftaya çok güzel verirsin ya bende bu hafta 1. Olurum bekli diyordum ama gökyüzündekiturna beni geçmiş valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?