Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Niye böyle oldu ya eski sistem iyiydi sürekli hesabınız kilitlendi diyor bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ederim ben sabitim kaçamakta yapmadım çok sinir oldum
Evet canım bende senden bu hafta güzel bi düşüş bekliyordum ... ama vücudun duraklamış olabilir bi de dikkat etmesen artı çıkabilirdin bi de onu düşün canım

Evet canım bende senden bu hafta güzel bi düşüş bekliyordum ... ama vücudun duraklamış olabilir bi de dikkat etmesen artı çıkabilirdin bi de onu düşün canım
Haklisin canım o da doğru işte insanın motivasyonu düşüyor maalesef haftaya inşallah

Niye böyle oldu ya eski sistem iyiydi sürekli hesabınız kilitlendi diyor bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ederim ben sabitim kaçamakta yapmadım çok sinir oldum
salı günü -800 idim dedim 1 kilodan çok fazla vericem diye sevinirken güne -200 ile uyandım
ama gece regl oldum ondandır diye umut ediyorum
ikimizde haftaya birden bi düşüş yaşıcaz sanırım

salı günü -800 idim dedim 1 kilodan çok fazla vericem diye sevinirken güne -200 ile uyandım
ama gece regl oldum ondandır diye umut ediyorum
ikimizde haftaya birden bi düşüş yaşıcaz sanırım
Bence de regl dendir cnm haftaya çok güzel verirsin ya bende bu hafta 1. Olurum bekli diyordum ama gökyüzündekiturna beni geçmiş valla

Slm kızlar pskolojik olarak kötu bir dönem geçiriyorum buda yemeğe saldırmama neden oldu. Bugun tartıldım ve 70kiloyum.suan çok üzgünüm yine 70 inanamıyorum kendime..
dikkat etmediğimiz zaman hemen geliyor kilolar canım
ben de 70 in kıyısından tekrar listeye girdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…