Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın canım aynen yaa bende uyuyamıyorum gece tam 3 saat yatakda döndüm durdum inadına yatakdanda kalkmadım uyuycam diye kendimi zorladım
sabahda uyandım yine uykum gelmedi
sen hiç uyumamışsın ilaç felan kullanıyomuydun :26:

kızlar ben dayanamayıp hergün tartılardanım az önce tartıldım ve 80,8 çıktım
iki günde 500 gr vermişim çok hoşuma gitti bu benim

yok be güzelim ilaç kullanmıyorumda ben biraz cinsimdir akşamdan dayanamayıpta uyudumya ondan hep böyle oluyo

sabah kahvaltım
2 bardak limonlu ılık su
bir kase special k (çok özlemiş yahuuu )
afiyet olsun tatlım
anam bendede var dolapta aklıma getirdin şimdi bende yiyeyim bari bu sabah kahvaltısı böyle olsun
yanlız ben onu alalı baya olduydu paketinide attım kavanoza boşaltınca bozulmamıştır inşallah:44::44:

nazco sana özendim hiç yapmadığım şeyi yaptım
tartıldım
cuma sabahına göre 300 gram eksiğim hemde şu an karnımda bir sürü kahvaltı olmasına rağmen

kavonaza koyduysan bayatlamamıştır canım zaten ağzına at bi tane anlarsın

ben baya baya seviyom bunu ben sütünü az gevreğini çok olunca seviyom bu yüzden kalori hesaplarken 1,5 porsiyon olarak hesaplıyorum

neyse çamaşırlarım çıktı asamda gelem ben

nazco sana özendim hiç yapmadığım şeyi yaptım
tartıldım
cuma sabahına göre 300 gram eksiğim hemde şu an karnımda bir sürü kahvaltı olmasına rağmen

tebrikler süpersin
ben hergün tartılıyorumya kilo verdiğim günlerde 100 gr bile versem o gün moralim çok iyi oluyo mutlu oluyorum işte böyle

tamam canım bende biraz öteki topikleri gezeyim bakalım:82::82::82:

tebrikler süpersin
ben hergün tartılıyorumya kilo verdiğim günlerde 100 gr bile versem o gün moralim çok iyi oluyo mutlu oluyorum işte böyle

valla canım dieyet başladığım günden beri hiç aralarda tartılmadım ben hep cuma hep cuma

moralim bozulur ya veremediysem cumaya kadar vereceksem dye diye yani

aynen eşim aradı hemen söyledim adamda şaşırıyo nasılş bir bünyen diyet yapıp dikkat etmene rağmen bir haftada 400 gram aldın
şimdide iki günde 300 grammı verdin diyo

mutfak kapitonlerini yemek odasının kapitonlerini
hepsini topladım attım makineye
dünya kadar ütüm oldu
bi haftaya kadar bitirmem lazım temizlik işimi..salı günü büyük teyzemin kızının pazar günü küçük teyzemin kızının doğum günü var
daha hediye alıcam gidip

ya niye siliyor belki bekar arkadaşları görüp sorarlardı beni

ilkincim seni görüyorum altta nasılsın kusura bakma dün yazmışsın facede ama ben görmedim gördüğümdede sen çıkmıştın kusura bakma canım ya :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…