Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

meyve olarak ne yedin hesaplıyım :) bide kahvenin türü sütlü yada sütsüz?

meyve henuz yemedim, ama bir tabak erik yemeyi dusunuyorum:)) kahve sekersiz ve % 2 lik sutle karsitirdim cok az.

biftek yerinede haslanmis mercimek yicem . henuz ogle yemegimi yedimde

aynalar,insabimin dugune gidicem canim. sagol yorumun icin.

kizlar geldim kimse yok

gece gece uyku denen bişi yok bende ya öff aman. alıcam başımı çekicem gidicem ya bu ne yaaa

gününüz aydın olsun kızlar :80:

sabahın köründe ayaklandık biz yine seçim için göreve gitti erkenden cancağızım :97:

prenses kız bir tek sen açıksın
o da aradaki 8 saat farktan ola gerek
şimdi orda saat 14 30 mu
yoksa gece 10.30 mu

Diyetleri arastiriyordum. Isvec diyeti bitmesine 3 gun kaldi benim. Hollywood diyeti topigine bakiyordum. ona baslicam sanirim. senin yaptigin bir diyet varmi ?

evet canım eşim göreve gitti bende kalktım sabahın köründe

ay ne tuhaf bişi yaw günlerimiz ayrı

gorevemi gitti , iyi bakalim kolay gelsin, cok erken gitmis yaw. bizim daha bugun ayin 11 :) 2 saat sonra ayin 12 pazar gunune gircez:)

gorevemi gitti , iyi bakalim kolay gelsin, cok erken gitmis yaw. bizim daha bugun ayin 11 :) 2 saat sonra ayin 12 pazar gunune gircez:)

sağol canım
bugün burda seçim var o yüzden hoş bizim için pazarların hiç bir anlamı yok ama
desene biz hayattan bir günü bitirirken siz yeni başlıyosunuz

sağol canım
bugün burda seçim var o yüzden hoş bizim için pazarların hiç bir anlamı yok ama
desene biz hayattan bir günü bitirirken siz yeni başlıyosunuz

Evet secim var.. Esin polis sanirim, Allah kolaylik versin. Nerede yasiyorsun? istersen hollywood diyetine beraber baslayabiliriz :) ne dersin??

Evet secim var.. Esin polis sanirim, Allah kolaylik versin. Nerede yasiyorsun? istersen hollywood diyetine beraber baslayabiliriz :) ne dersin??

evet canım amin..
şu an için istanbuldayız canım..
ne zaman başlayacaksın sen? ben bi bakayım şimcik
ben bu tür diyetleri aslında neden yapamıyorum biliyomusun canım tavuk et felan yemediğim için
dur bakam bunda neler vardı

size günaydın kızlar benim gün hiç bitmedi bütün gece ayaktaydım
akşam yorgundum iki saat uyudum uyanıncada bidaha uyuyamadım deli deli dolanıp durdum evde
gene şaştı uyku düzenim

tatlım sabah ve öğlen az değilmi diyecektim sonra gördüm meğer isveç diyeti yapıyormuşsun
güle güle kullan cicilerini tatlım geçmiş olsun bu arada

gününüz aydın olsun kızlar :80:

sabahın köründe ayaklandık biz yine seçim için göreve gitti erkenden cancağızım :97:

günaydın canım günaydın

Diyetleri arastiriyordum. Isvec diyeti bitmesine 3 gun kaldi benim. Hollywood diyeti topigine bakiyordum. ona baslicam sanirim. senin yaptigin bir diyet varmi ?

isveç diyeti çok zor bi diyet canım bende yapmıştım eskiden 10 gün de pes ettim daha doğrusu eşim zorla yemek yedirmişti sinir küpü olmuşum meğer
kaç kilo verdin bu diyette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…