- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #30.321
meyve olarak ne yedin hesaplıyım :) bide kahvenin türü sütlü yada sütsüz?
ben geldimmmmmm:82:
hosgeldin:) ama gene yoksun , bende cikiyorum kimsecikler yok, off dert okuya okuya dertlendim sorma valla
prenses kız bir tek sen açıksın
o da aradaki 8 saat farktan ola gerek
şimdi orda saat 14 30 mu
yoksa gece 10.30 mu
evet canim , sende online gozukuyorsun:) 10:49 aksam burda. siz uiykudayken ben ayakta
Diyetleri arastiriyordum. Isvec diyeti bitmesine 3 gun kaldi benim. Hollywood diyeti topigine bakiyordum. ona baslicam sanirim. senin yaptigin bir diyet varmi ?
evet canım eşim göreve gitti bende kalktım sabahın köründe
ay ne tuhaf bişi yaw günlerimiz ayrı
gorevemi gitti , iyi bakalim kolay gelsin, cok erken gitmis yaw. bizim daha bugun ayin 11 :) 2 saat sonra ayin 12 pazar gunune gircez:)
sağol canım
bugün burda seçim var o yüzden hoş bizim için pazarların hiç bir anlamı yok ama
desene biz hayattan bir günü bitirirken siz yeni başlıyosunuz
Evet secim var.. Esin polis sanirim, Allah kolaylik versin. Nerede yasiyorsun? istersen hollywood diyetine beraber baslayabiliriz :) ne dersin??
Gunaydin kizlaryeni kalktim bende. sabah kahvemi iciyorum.
bugunku menumu yaziyorum. Nasil ??
9. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
güle güle kullan cicilerini tatlım.iyi tatiller kızlar,sabah kahvaltıya çıktık ahanda şimdi girdim içeri baya gezdik kendime ciciler aldım çanta-ayakkabı aldım ama çok yoruldum yorgunluktan karnım doydu boğazlarım şişmiş çok ağrıyor..
gününüz aydın olsun kızlar :80:
sabahın köründe ayaklandık biz yine seçim için göreve gitti erkenden cancağızım :97:
Diyetleri arastiriyordum. Isvec diyeti bitmesine 3 gun kaldi benim. Hollywood diyeti topigine bakiyordum. ona baslicam sanirim. senin yaptigin bir diyet varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?