- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #30.301
anladım canım yaz gelmeyecek bak ramazanda nasıl sıcak olacak
bak bakalım bu sezon 3 tane elbise aldım ama elbiseyi sadece özel günlerde giyebiliyorum buldunmu bari...................
bu gün çok yoğun bir gündü eşim yoktu onun mağazasında çalıştım yemek yemeyede hiç fırsatım olmadı
sabah yarım simit birkk peynir
oğle geri kalan yarılarını
2 saat sonra 2 çubuk kreker
şimdide kendime bir meyve tabağı hazırladım
3 kayısı 10 erik onları yiyiyorum
evet ailemle konustugum icin, temmuzda abimin dugunu var, baba ve annem illa israr ediyor dugune katilmam konusunda, e bende yurtdisinda olunca, esim seni gonderirim ama ben gelmicem diyor, maddi yonden dolayi biletler cok fazla hemde islerim var diyor, sen gitmek istersen git diyor, bir yandanda gitmezsem cok daha mutlu olacak.... cunki olmaz beraber gidelim ben yanliz gitmek istemiyorum deyince cok mutlu oldu, ama ailemle gorustum bugun, gelmemden yanalar... esim ve ailem arasinda kaldim,,,,, karar veremiyorum. morelim cok bozuk. babam benden bir sey istedigini gormedim hic, ama aile baglarinin kuvvetlenmesi icin gelmeni istiyorum diyor.. 4 yillik evliyiz,oyle isteeee.
yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar, kafam cok karisik, esime gideyim karar verdim desem, cani sikilcak, guya izin veriyorum gonderirim modunda ama genede karari bana birakiyor. napmaliyim sizce. ??? tecrubeli arkadaslar ??
allah kavuştursun canımselam kızçeler
annem gitti
ev boş kaldı ama en geç bir ay sonra gidicez eşimle kendimi böyle teselli ediyorum artık
moral bozukluğuyla kendimi temizliğe verdim yatak odamın yolluklarını giriş yolluklarını halıcıya vericem radım...
1 simit 4 dilim ekmeğe bedelmiş. yarım simitte 2 ekmek oluyo bence gayet iyi :))
tatlım bencede gitmelisin bu durum herzaman olan bişi değil üstelik abinde gitmezsen ona yeterince değer vermediğini düşünüp kırılabilir bu abin ve anne baban için önemli bir durum nasıl senin düğününde titizlenip hep birarada oldularsa abininkindede öyle olsun isterler eşinde biraz anlayışlı olup katlanmalı bu duruma üstelik zaten istemesede izin vermiş oda farkında demekki bu durumun
allah kavuştursun canım
gerçekten güzelmiş aslı
iyide tatlım ben neden kendimi bu kadar aç hissediyorum o zaman anlamadım:26:
kız 2 ekmek diildir o 2 dilimdir :26::26:
.iyi tatiller kızlar,sabah kahvaltıya çıktık ahanda şimdi girdim içeri baya gezdik kendime ciciler aldım çanta-ayakkabı aldım ama çok yoruldum yorgunluktan karnım doydu boğazlarım şişmiş çok ağrıyor..
Gunaydin kizlaryeni kalktim bende. sabah kahvemi iciyorum.
bugunku menumu yaziyorum. Nasil ??
9. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
.iyi tatiller kızlar,sabah kahvaltıya çıktık ahanda şimdi girdim içeri baya gezdik kendime ciciler aldım çanta-ayakkabı aldım ama çok yoruldum yorgunluktan karnım doydu boğazlarım şişmiş çok ağrıyor..
Gunaydin kizlaryeni kalktim bende. sabah kahvemi iciyorum.
bugunku menumu yaziyorum. Nasil ??
9. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
Arkadaslar, buarada yorumlariniz icin cok cok tesekkur ederim. Dusunceleriniz gitmemden yana. Demek herkez ayni sey dusunuyor bir tek benim esim farkli dusunuyor:26:
dun gece esimle konustuk, biletlere bakiyorum,fiyatlar dusmus dedim, ben gitmek istiyorum, hangi tarihe almak istiyorsan alabilirsin dedim. onceleri bir kac gun fazla kalmak icin tarih olarak israr ediyordum.mesela 20 gun kalayim falan diye. oda ailenle konustuktan sonra fikrin degismis hemen dedi. bende sadece ailem degil bende istiyorum ayrica babam gitmemi istiyor dedim falan filan, oda gercek fikrini soyleyip; beni seviyorsan gitme dedi, 15 gun yanliz kalicam, seni cok seviyorum, gitme dedi... bende tamam gitmeyim dedim. cok coook mutlu oldu. bir kac gun gecsin gene gitmek istiyorum diye bastircam.. oyle iste son gelismeler
cok cook iyi yapmisin canimbayanlarin en mutlu anlarindan birisi alisveris:76:
buarada kahvaltiya cikmisin, ama ogle ve aksam yemegi ne yedin bakalim, kebaplar tatlilar, ins diyet bozmamisindir
aslıcım buraya resim eklemeyi bilmiyorum aldıklarım platform topuklu ayakkabı nasıl giyicem bilmiyorum topuğu yüksek ona uygun çanta burberry modeli,pantalon 2 tane gömlek başka bişey almadım ....
selaaaaaaaammmm :92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?