- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.821
Canım isterseniz tarifi veririm bende çok işe yaradıkesinlikle dene takılmalarda da yapmayacaksak ne zaman yapıcaz bu detoksları hatta nasıl bişeyse bizde yapalım takılmalarda (sonuçta diyetisyen önerisi yani)
güncel 97 canım geçen hafta 97.2 idi bu hafta 97 -200canım kilonu söyle gelmişken hesaplayalım
sistem birden atıyor çünkü
ben istiyorum o tarifi dün arada kaynadıCanım isterseniz tarifi veririm bende çok işe yaradı
Sağol Canım ama google den de çok denedim olmadı sabah dan beri denedim her seferinde hesap kilitli dedi canım 10 dakika önce de hala öyle diyordu şuanda ilk kez açtı şükür sonunda girdim kızlar ve tabiki hiç bir alıntıyı okuyamadım zaten iki gündür de doğum günü vs. Koşusturmasndan okuyamamıştım artk bu akşam hepsini okurumKızlar ben Google san giriyorum hiç bi sıkıntı yokkkmagickk canım blonde ambition e söyle goggle uygulamasından girsin
Ben ciktim canim evde netten girmeye calisirim*14.Takım 611.Etap *
Buki_89 (63.00///%) sbt
Kmsl Hnd (64.0/62.6/1.4/%2.19)
gokyuzundekiturna(66.5/64.8/1.7/%2.56)
Milana firuze(67,70///%)
ELF_LR35 (97.20/ 97,00/0,200/%)
senazeynep(60.90/60.50/0.40/%0.66)
Nidsalii (51,9///%)
magickk (62.2///%)sbt
Yellow girl (68.7/68.2/0.5/%0.73)
tgb1907(67.7/67.5/0.2/%0.29)
mutlurabia (77,90///%)
14.Takım Ortalaması : %
@mutlurabia N NidsaliiMilana firuze
Evet canım malesef bu aralar hamur işini çok abarttım yaptikcada kendime engel olamayıp yedim fırladı kılom. Acilen toparlamaliyimdikkat etmediğimiz zaman hemen geliyor kilolar canım
ben de 70 in kıyısından tekrar listeye girdim :)
ok canım bende çıkıcam ama bildirim yapayanlar var ne olcak bilmiyorum. listeyi paylaşırım her ihtimale karşıBen ciktim canim evde netten girmeye calisirim
tebrik ederim canım magick ile iletişimde olmanız iyi olmuş böyle durumlar için gerçekten gerekliSchonerDuft benim kilit şimdi açıldi canm magickk ile haberleşmiştik hangimiz girebilirsek diğerimizin kilosunuda bildirelim sorun olmasın diye canim çok şükür magickk daha önce girebilmiş ve benim kimide bildirmiş sağolsun sabah 68.2 çıktım
Bu arada kızlar unuttum sanmayın bem dahil kimse gecen hafta ki hedefini tutturamadi
Hepimize toplu ceza 2 gün karbonsuz yaşam diye düşündüm
Zaten sizler sporlarinizi eksiksiz yapiyosunuz spor sizin icin ceza degil ödül olurdu
Ama bana spor cezasıda var 2 gün boyunca
Grupta herkesin bi badi si olsun (askerdeki gibi ) benim badim sensinSchonerDuft benim kilit şimdi açıldi canm magickk ile haberleşmiştik hangimiz girebilirsek diğerimizin kilosunuda bildirelim sorun olmasın diye canim çok şükür magickk daha önce girebilmiş ve benim kimide bildirmiş sağolsun sabah 68.2 çıktım
O zaman hemen bugun basliyosun dikkat etmeye daha önce yaptin yine yaparsinEvet canım malesef bu aralar hamur işini çok abarttım yaptikcada kendime engel olamayıp yedim fırladı kılom. Acilen toparlamaliyim
sende benim badim olmuş oluyorsun emi badim
Umarim ya listeden çıkmak bana yaramıyor. Sürekli al ver. Kılom oturmadigindan sanırım hemen alıyorum. Birde çok hareketsizim bu aralar havalar düzelse yürüyüş yapsam bol bolO zaman hemen bugun basliyosun dikkat etmeye daha önce yaptin yine yaparsin
Cnm ben tutturdum geçtim bileBu arada kızlar unuttum sanmayın bem dahil kimse gecen hafta ki hedefini tutturamadi
Hepimize toplu ceza 2 gün karbonsuz yaşam diye düşündüm
Zaten sizler sporlarinizi eksiksiz yapiyosunuz spor sizin icin ceza degil ödül olurdu
Ama bana spor cezasıda var 2 gün boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?