- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.861
Sağol. CnmÇok guzel zayıflamissin canım tebrik ederimm
Aaa evet duyduk hatta eşimle yorum yapmistik insanlar nasil bi hale geldi diyehaberlerde görmüşsündür burda kuyumcu soyuldu 2 kişiyi vurmuş hırsız biri kuzenim işte patronumun öz yeğeni benimde dolaylı akrabama ama gördüğüm konuştuğum biriydi gencecikti .
paylaşalım olmazsa bende tkrar geremezsem paylaşmamış olmayalım en azndan
Birde yok mu diyorsun :)) hee var senin ödülünüde yazmistim girmedin sanirim 2 gün karbosuzluk õdülü :)Bize ödül yokmuneyse biz yemeyelim o zaman :)
Gercekten karbonhidrat almiyormuşunBugün
Kahvalti hc unlu pankek az peynir 7 zeytin 1 ceviz
Ara 3 hurma 1 sade türk kahvesi
Akşam 1 lahmacun bol yeşillik 1 bardak ayran
40 dk cardio
3 lt su
Pes 40 yılda bir yedim kız karatay ayda 1 yiyin diyor o da bugunmusGercekten karbonhidrat almiyormuşun
Canım sen cezadan mı yırttın yoksa sana zaten her gün bir ceza gibimi bilemedimCanım benim için sorun yok zaten karbonhidrat tüketmiyorum
Evt canm iyi oluyor gerçektenok canım bende çıkıcam ama bildirim yapayanlar var ne olcak bilmiyorum. listeyi paylaşırım her ihtimale karşı
tebrik ederim canım magick ile iletişimde olmanız iyi olmuş böyle durumlar için gerçekten gerekli
Canım tebrik ederim seniSabah
2 biberli tavada yumurta,,2 kepekli küçük poğaça,,,4 zeytin,,,3 ceviz,,2 badem,,, domates,,, yeşillik
Ara
Türk kahvesi
Akşam
1 tabak kıymalı ıspanak,,, domates,,, yeşillik
Kendime ödül
Küçük bir milföy börek,,, inçe bi dilim yaş pasta
HAKEttimmmmmmmm
Su 2,5 litre
Canm o çarşambaları olmuyor mu?Yaa kızlar bu hafta çok güzel spor yaptım ama spor sonuçlarını kimse yayınlamadı yaaa ben belki birinci olmuştummmmm
Evet canım ya gerçekten bana her gün ceza o zamanCanım sen cezadan mı yırttın yoksa sana zaten her gün bir ceza gibimi bilemedim
Harikasın canım maşallah kilonda güzel gitmiş hak ettinSabah
2 biberli tavada yumurta,,2 kepekli küçük poğaça,,,4 zeytin,,,3 ceviz,,2 badem,,, domates,,, yeşillik
Ara
Türk kahvesi
Akşam
1 tabak kıymalı ıspanak,,, domates,,, yeşillik
Kendime ödül
Küçük bir milföy börek,,, inçe bi dilim yaş pasta
HAKEttimmmmmmmm
Su 2,5 litre
Evt canm şükür bu hafta anca toparladı bu arada gene muhteşem bir düşüşle damgayı vurmuşsuncanım kızın nasıl oldu, yürüyüşe çıktığınıza göre iyileşti dimi.
Canım sen kendine haftaya ödül verirsin artıkBize ödül yokmuneyse biz yemeyelim o zaman :)
Afiyet olsun canım bazen karbonhidrat alınca düşüş oluyor bence senin de öyle olabilir bünye karbonsuz a alıştı yaa inslh öyle olur zaten lahmacunun hamuru incecik oluyor afiyet olsun kuzumBugün
Kahvalti hc unlu pankek az peynir 7 zeytin 1 ceviz
Ara 3 hurma 1 sade türk kahvesi
Akşam 1 lahmacun bol yeşillik 1 bardak ayran
40 dk cardio
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?