Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Umarim ya listeden çıkmak bana yaramıyor. Sürekli al ver. Kılom oturmadigindan sanırım hemen alıyorum. Birde çok hareketsizim bu aralar havalar düzelse yürüyüş yapsam bol bol
Yedek listeden devam edebilirsin canim
Sabret az kaldi soguklarin gitmesine oncesinde beslenme işini hallet sporda devaminda eklenir

Canım benim için sorun yok zaten karbonhidrat tüketmiyorum

tugbaFB listeyi nasıl yapalım işten çıkınca belki cenaze evine geçerim orda telefonu alamam elime zaten telden giremiyorum
Cenaze mi kimin canim bem biseymi kacirdim
Paylasalim bence o zaman ben telden giriyorum ama kizim hasta belki atlayabilirim
Paylasip bildirim gelirse bakmaya calisip güncelleme yapariz belki girebilen olursa

canım aynen ben de öyle oldu sinir oldum

canım kızın nasıl oldu, yürüyüşe çıktığınıza göre iyileşti dimi.

Cenaze mi kimin canim bem biseymi kacirdim
Paylasalim bence o zaman ben telden giriyorum ama kizim hasta belki atlayabilirim
Paylasip bildirim gelirse bakmaya calisip güncelleme yapariz belki girebilen olursa
haberlerde görmüşsündür burda kuyumcu soyuldu 2 kişiyi vurmuş hırsız biri kuzenim işte patronumun öz yeğeni benimde dolaylı akrabama ama gördüğüm konuştuğum biriydi gencecikti .
paylaşalım olmazsa bende tkrar geremezsem paylaşmamış olmayalım en azndan

*14.Takım 611.Etap *

Buki_89 (63.00///%)
sbt
Kmsl Hnd (64.0/62.6/1.4/%2.19)
gokyuzundekiturna(66.5/64.8/1.7/%2.56) %80 kuralı ile mezun olmak istiyor.
Milana firuze(67,70///%)
ELF_LR35 (97.20/ 97,00/0,200/%0,20)
senazeynep(60.90/60.50/0.40/%0.66)
Nidsalii (51,9///%)
magickk (62.2///%)
sbt
Yellow girl (68.7/68.2/0.5/%0.73)
tgb1907(67.7/67.5/0.2/%0.29)
mutlurabia (77,90/77,50/0,40/%0,51)

14.Takım Ortalaması : % 0,649

Ayy evet sen ve gokyuzu istisnasiniz isterseniz sizde kendinize ödül verin
Hatta o ödülü menü paylasimi yaparken büyük harfle ve hakkettim diye yazin ki bizde utanalim
Bize ödül yokmu neyse biz yemeyelim o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…