- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.841
Yedek listeden devam edebilirsin canimUmarim ya listeden çıkmak bana yaramıyor. Sürekli al ver. Kılom oturmadigindan sanırım hemen alıyorum. Birde çok hareketsizim bu aralar havalar düzelse yürüyüş yapsam bol bol
Canım benim için sorun yok zaten karbonhidrat tüketmiyorumBu arada kızlar unuttum sanmayın bem dahil kimse gecen hafta ki hedefini tutturamadi
Hepimize toplu ceza 2 gün karbonsuz yaşam diye düşündüm
Zaten sizler sporlarinizi eksiksiz yapiyosunuz spor sizin icin ceza degil ödül olurdu
Ama bana spor cezasıda var 2 gün boyunca
Ayy evet sen ve gokyuzu istisnasiniz isterseniz sizde kendinize ödül verinCnm ben tutturdum geçtim bile
Bak korktugun kadar yokmusCanım benim için sorun yok zaten karbonhidrat tüketmiyorum
Çok guzel zayıflamissin canım tebrik ederimmCnm ben tutturdum geçtim bile
Cenaze mi kimin canim bem biseymi kacirdimtugbaFB listeyi nasıl yapalım işten çıkınca belki cenaze evine geçerim orda telefonu alamam elime zaten telden giremiyorum
Doğru diyorsun.. Artık yememe dikkat etmem lazım..Yedek listeden devam edebilirsin canim
Sabret az kaldi soguklarin gitmesine oncesinde beslenme işini hallet sporda devaminda eklenir
Mezun olursan hayırlı olsun canım çok güzel vermişsin detoks falan yaptinmi
Maşallah canım umarim kilonu korursun :)
Canım o detokslari bizimlede paylasda faydalanalım yazdiysanda ben görmedimevet canım detoksla verdim
Sağol Canım ama google den de çok denedim olmadı sabah dan beri denedim her seferinde hesap kilitli dedi canım 10 dakika önce de hala öyle diyordu şuanda ilk kez açtı şükür sonunda girdim kızlar ve tabiki hiç bir alıntıyı okuyamadım zaten iki gündür de doğum günü vs. Koşusturmasndan okuyamamıştım artk bu akşam hepsini okurum
Aaayyy diğer türlü alıştık ya bu yeni hali çok zor olmuş yaa kızlar ben şimdi benim kızı almaya gidiyorum hava muhteşem güzel O yüzden onu alınca biraz gezdiririm oynatırım filan parkda oynarken gene girmeye çalışıcam bu arada havanın bu muhteşemliğini değerlendirdim öğlen tam 2 saat sahil yürüyüşü
haberlerde görmüşsündür burda kuyumcu soyuldu 2 kişiyi vurmuş hırsız biri kuzenim işte patronumun öz yeğeni benimde dolaylı akrabama ama gördüğüm konuştuğum biriydi gencecikti .Cenaze mi kimin canim bem biseymi kacirdim
Paylasalim bence o zaman ben telden giriyorum ama kizim hasta belki atlayabilirim
Paylasip bildirim gelirse bakmaya calisip güncelleme yapariz belki girebilen olursa
Canım o detokslari bizimlede paylasda faydalanalım yazdiysanda ben görmedim
Anladım canım sıkıyı hiç sevmem seni tebrik ederim o zaman detoksu herkes yapamazCANIM ASLINDA BEN PAYLAŞIORUM PAYLAŞTIM DA AMA BİRAZ SIKI BENİM DETOKSLAR HER BÜNYE KALDIRAMAZ DİYE ÇEKİNİYORUM
Bize ödül yokmuAyy evet sen ve gokyuzu istisnasiniz isterseniz sizde kendinize ödül verin
Hatta o ödülü menü paylasimi yaparken büyük harfle ve hakkettim diye yazin ki bizde utanalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?