- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.001
Canım ona bakarsan bende iki haftadır sabitim sen yine vermişsin duraksama yaşıyorum sabret bence67.6 sadıce 100 gram gitmiş. Kilo vermem durmuş gibi ne yapsan olmuyor. Bu haftada kilo kaybı olmazsa takımdan ayrılıcam, takımıda gerilediyorum.
Cok guxel menun be guzel oglen yemeden durabılıyorsun MasaAllahBugün
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta az peynir 2 ceviz 7 zeytin
Ara 1 avuç çiğ kuruyemiş fındık üzüm badem
Akşam 1 porsiyon et döner salata 1 bardak ayran
2 lt su
Allah hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın ınsaAllah sana ve butun ısteyenlere amınEvet canım,malesef yumurtam erken catladigini için tedavi iptal uzun bir süre cesaret Edip baslayamam sanirim,stresten kendimi yemeğe verdim acilen kendime gelmem lazim
Mercımek koftesı sınıraız mı menun az geldı banaKahvaltı : 2dilim tam buğday ekmğ,sucuklu yumurta, 4zeytin,lor peyniri, çay
Öğlen: mercimek köftesi (bulgursuz) yeşillik,çay
Akşam yok Ara öğün yok
spor 1saat bisiklet +dışarda yürüyüş
orkide1453 canm ben önceki msj da sana zorlama yazacaktım harf hatası olmuş zırlama yazılmış aaaa çok utandım zırlama denir mi hiç yaaaa
Yarin 14.00 kadar kilo bildirimi olabiliyormus sen yaz kilonu yoksa 3. Bildirimsizligin olacak
İnsalah canım sadıce 2,6 kılo vermek isdiyorum 14 kılo verip bu 2,6 verememek cok sacma gelıyor banaCanım ona bakarsan bende iki haftadır sabitim sen yine vermişsin duraksama yaşıyorum sabret bence
İnşallah canım ... ya benim belim çok inçe diğer bölgelere göre ama 74 kızım mankenlerin ki nasıl 60 oluyor anlamadım .... hani göğüs tamam 90 kalça da 97 benim ama bel 60 olsa çok çok inçe olmaz mı yaaaaa zaten 60 olmaz daIyiincelmiş canım daha vücut iki yılda toplar kendini bence iyi gidiyorsun
60 cok ince bence de boşver onlarıİnşallah canım ... ya benim belim çok inçe diğer bölgelere göre ama 74 kızım mankenlerin ki nasıl 60 oluyor anlamadım .... hani göğüs tamam 90 kalça da 97 benim ama bel 60 olsa çok çok inçe olmaz mı yaaaaa zaten 60 olmaz da
Hosbuldum canimhtc71 canım sende aramıza hoşgeldin
bildirimi geçte olsa cuma günü yapman gerekiyordu düzeltme yapacaktık . eğer vermekte zorlanıyorsan seni bu hafta izne ayıralım belki rahat rahat verirsin ya da yüzde 80 vermiş isen mezun edelim . başlama kilon ve hedef kilonu belirtirsen hesaplayalımİnsalah canım sadıce 2,6 kılo vermek isdiyorum 14 kılo verip bu 2,6 verememek cok sacma gelıyor bana
öğlen yok mu ?bugün yeni diyet listeme başlıyorum bomba gibiyim
DİYET LİSTEM
sabah:500 ml suya 1tk zencefil yarım limon
kahvaltı :4 kaşık yoğurt -1 dlm ananas - 1yk yulaf
ara:yeşilçay-2 salatalık
akşam : fırında-buharda sebze -3 kaşık zerdeçallı karabiberli yopurt
ara:beyaz çay-1kase maydonoz dereotu
EVET BİLDİRİYORSUNBugun kilolarimizi bildiriyormuyduk
Lusteyi bulamadimEVET BİLDİRİYORSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?