- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.021
LİSTESİZ BİLDİRİM YAPIYORSUN CANIM TARTILDIM CUMA XXX KİLODAYDIM PAZARTESİ XXO KİLODAYIM GİBİLusteyi bulamadim
74.8 kilom
Sağol canım ben çoktandır iki öğün besleniyorumCok guxel menun be guzel oglen yemeden durabılıyorsun MasaAllah ❣
pardon ya unutmuşum yazmayı lor peynirli salataöğlen yok mu ?
kendinmi oluşturdun canım bu listeyi yoksa diyetisyenmi verdibugün yeni diyet listeme başlıyorum bomba gibiyim
DİYET LİSTEM
sabah:500 ml suya 1tk zencefil yarım limon
kahvaltı :4 kaşık yoğurt -1 dlm ananas - 1yk yulaf
ara:yeşilçay-2 salatalık
akşam : fırında-buharda sebze -3 kaşık zerdeçallı karabiberli yopurt
ara:beyaz çay-1kase maydonoz dereotu
zaten milana firüzenin 3. kez bildirimsizliği var ama biz yanına not düşmeyi atladık her seferindebildirimi geçte olsa cuma günü yapman gerekiyordu düzeltme yapacaktık . eğer vermekte zorlanıyorsan seni bu hafta izne ayıralım belki rahat rahat verirsin ya da yüzde 80 vermiş isen mezun edelim . başlama kilon ve hedef kilonu belirtirsen hesaplayalım
Günaydın canım,kabizlik mi var yoksa?Günaydın kızlar herkese iyi haftalar .
Pazartesi tartı sonucum 70.80 70 lerr tekrar hoş geldim
bu hafta mezun ederiz ya da çıkarırız aktifte değil zaten haksızlık oluyorzaten milana firüzenin 3. kez bildirimsizliği var ama biz yanına not düşmeyi atladık her seferinde
evet devam ediyor ama biraz rahatladımGünaydın canım,kabizlik mi var yoksa?
Tamam anlasildiLİSTESİZ BİLDİRİM YAPIYORSUN CANIM TARTILDIM CUMA XXX KİLODAYDIM PAZARTESİ XXO KİLODAYIM GİBİ
Canm hepsinin diil zaten çok spor yapanların hatta daha çok dans edenlerin filan öyle oluyor geçen ekranda ölçüler buraya yazmıştım hatta beli 56çıkmıstı birinin ama o kilo vermeyle olmaz zaten sporla,dansla ,platesle filan oluyor tabi bide vücut yapısı ordaki kemik oyuncusu filan da önemliİnşallah canım ... ya benim belim çok inçe diğer bölgelere göre ama 74 kızım mankenlerin ki nasıl 60 oluyor anlamadım .... hani göğüs tamam 90 kalça da 97 benim ama bel 60 olsa çok çok inçe olmaz mı yaaaaa zaten 60 olmaz da
Aynen canım var ya kimis inçe görünmek için bel kemiklerinden bile aldırıyorlarCanm hepsinin diil zaten çok spor yapanların hatta daha çok dans edenlerin filan öyle oluyor geçen ekranda ölçüler buraya yazmıştım hatta beli 56çıkmıstı birinin ama o kilo vermeyle olmaz zaten sporla,dansla ,platesle filan oluyor tabi bide vücut yapısı ordaki kemik oyuncusu filan da önemli
Aynen bencede çok inçe ben kızımın belini ödem 60 çıkmaz yani daha fazladır60 cok ince bence de boşver onları
Yaaaaa maşallah bak ama sağlık olsun da kilo verilir zatenCuma 65.5
Bugun 64.8
Fark -700
( vercegimi dusunmuyirdum ishal kusma ilunca eksiyi gordum)
maşallh cnm bide benim oğluşlarım kılo alsaAynen bencede çok inçe ben kızımın belini ödem 60 çıkmaz yani daha fazladır
Hadi bakalım canım merakla bekliyorum sonucugüncel kilom :77.6
Kaç yaşındalar ki ki cnm benim kızım 12 yaşında 1.68 boy 52 kilomaşallh cnm bide benim oğluşlarım kılo alsa
Göğüs ve kalça iyi zaten bir kaç kilo daha verince kalça 90kusurlarda olcak göğüs zaten ufak oralara çalşma gerek yok onlar şimdiden iyi ama bel ve göbek çalışman lazım canm direk mekik çeşitlerinden ve alt karın hareketlerinden özellikle abc yapabilirsin canm bacak lar nasl bilmiyorum ama şuan geldiğin kiloyu ve boy uzunluğunu düşününce bacakların zaten incedir diye düşünüyorum ondan yerinde olsam direk abs yaparımKızlar bu arada 5 hafta önceki ölçülerimi yazıyorum
Önce. Şimdi
Göğüs. 92. 90
Bel. 75. 74
Göbek. 91. 87
Kalça. 100. 97
İyi. Mi kızlar yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?