Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen bencede çok inçe ben kızımın belini ödem 60 çıkmaz yani daha fazladır
Canm çocuk beli okadar olamaz ki cocuklarin zaten düz gibi oluyor bel sekilleri daha ilerde şekillenir o canm 60lı cm ler in vücut şekli direk içe doğru bel çok belirgin oyuk oluyor benim profil doktorundaki gibi filan bir görüntü oluyor yani ama o kadr oyuk zaten nadir kişilerde olur hatta geçen orkide ben okadar sevmiyorum demişti mesela ben de çok seviyorum dedim herkesin beğenisi ve vücut yapısı farklı ama oluyor emin ol çünki şuan tam 10 kilo vermek istiyorum ve belim şuan 76 cm canm yani 10kilo gibi bir rakam sonrası mecbur 60lı rakamlarla başlıycak bel ölçüm ama benim çok çok oyuk duruyor çünki göğüslerim de iri ondan belim direk içe doğru oyuk duruyor ve durun aylardır karın ve bel hareketi bile yapmıyorum bu meliğe başlamamış halim 2 - 3kilo daha verince mekik ve abs yapı cam direk 70lerin altına inecek

yapı demekki cnm senin zaten ölçülerin iyi kılo verince daha da inceleceksin yüzünü karalayarak bi foto paylaşırsın bizimle seni merak ediyorum

yapı demekki cnm senin zaten ölçülerin iyi kılo verince daha da inceleceksin yüzünü karalayarak bi foto paylaşırsın bizimle seni merak ediyorum
Aynen canm düşünüyorum bende yüzümü karalayıp paylaşmayı 58 olunca yüzümü karalayıp bir foto yüklüyken buraya kuzum

Bacaklarım çok kalın değil canım belim çok inçe simit bölgeme göre oraya çalışmam lazım hiç ABS yi bilmiyorum bi bakayım bakalım netten

Bende 74 ek başladım canım verirsin merak etme azimli olursan
Aslinda verdim de yine vericem insallah canim sizlerinde desteğinizle burasi gercekten bi sorumluluk azim katiyor
2 sene once de bu takimdan mezun oldum ama yavaş yavaş aldim önemsemedim 3 kilo veririm birşey olmaz 6 kiloyuda veririm ben dedim en son bi baktim 74 falan oldum yeter artik bi dur demek lazim ipin ucu iyice kaçmadan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…