- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.221
Senin fotoyu görmedim canım ya çok mu geride kaldıKızlar ya sizde yüzünüz karalayıp foto atsanıza merak ettim vallablonde ambition SchonerDuft htc71 magickk
15inde gidicem cnm ay sonuna kadar kalacamne zaman gidiyorsun memlekete
Geldim boyleydim 62 deCanm benim de akşam 74 -75 gibi çıktı regleme 2 gün kala ve 67- 68 kiloda yani belin ince diil bence sadece o kısma göre simit bölgen daha fazla ama vucuduna uygun doğru spor yapmadın mı acaba tabi doğumunda etkisi yoksa bu kiloda bel 70in altında olur
30415 sayfada canımSenin fotoyu görmedim canım ya çok mu geride kaldı
15 gün çok riskli ya neyse sen hemen verebiliyorsun zaten sıkıntı olmaz15inde gidicem cnm ay sonuna kadar kalacam
Sen misafir izleyicileri görebiliyor musun?@karanfilll o kadar bakındın bir selam vereydin :)
inslh canm yaaa herşeyde bir hayır var derler ya hastalıkta da bu hayır varmış canım ben hastalanın ca bir iştah gitti bir daha da gelmedi canım hiç bir şey yemek istemiyor valla çok iyi oldu :)Menün çok iyi canim ya hafif sen 67 yi değil 66 yi bile görürsün bu gidişle
bu kadar incemiydin senGeldim boyleydim 62 de Eki Görüntüle 2241767 ama arkadasimiz daha yeni dogum yapmis sayilir karin kaslari sıkı degil zamanla sikilasacak benimde 1 1.5 senede toparlamisti
Orda spor yapma imkanim cok spora vericem orda kendimi15 gün çok riskli ya neyse sen hemen verebiliyorsun zaten sıkıntı olmaz
online üyeleri görebiliyorum.misafirler giriş yapmadan okuyanlar canım. karanfili uzun süre gösterince yazayım dedimSen misafir izleyicileri görebiliyor musun?
Tabi inceydim ah ben kafama tukureyimbu kadar incemiydin sen
Simdi bu halde degilmisin degilsen yazık etmişin kendineGeldim boyleydim 62 de Eki Görüntüle 2241767 ama arkadasimiz daha yeni dogum yapmis sayilir karin kaslari sıkı degil zamanla sikilasacak benimde 1 1.5 senede toparlamisti
Normal canim 6 ay ne ki 1 1.5 sene de anca toparlamisti benim kiEvet canım Doğumdan dolayı diye düşünüyorum aslında simit bölgem önceden çok yoktu ilk kızımı Doğum ettikten sonra kaldı
Bence de daha çok yeniNormal canim 6 ay ne ki 1 1.5 sene de anca toparlamisti benim ki
Hee bayagi misafir vardida gün içinde izleyen onları emrak ettimonline üyeleri görebiliyorum.misafirler giriş yapmadan okuyanlar canım. karanfili uzun süre gösterince yazayım dedim
Aynen kuzum sen basen bacak çalış direk benim de şuan basen bacak daha kalın kaldıBenim belim çok ince mesela 70 di en son leslie nin belimi çok incelediğini farkettim ya nıye istemedigim yerlerden gider anlamıyorum sırtım mesela çok inceliyor ama basen bacak az inceliyor anlamadım gitti o yüzden göğüs cevremdede incelme çok gördüm demekki farklı yerlere çalışmak lazım
Gulmeeee yaaa malesef DegilimSimdi bu halde degilmisin degilsen yazık etmişin kendine
Spordan önce diyete baslamayi denesenbeni motive eden şey zayıf fit olanların resmine bakmakhavalar biraz ısınsa ya benim salon işi biraz ertelendi evde spor yapmaya başlamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?