- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.941
Ahahahah evet bunu izlemistm yaa sonumuz butoplaşıp böle söyleyek o zaman
Bu sabah kuzum ben dün hep yattım migrenden ama hiç karbon almadım canım bugün de karbon olmıycak 2günü tamamlıycam ama ara öğünde günkurusu içine ceviz koysam 1-2 tane onun karbonundu saymazsınız dimi 2günlük karbonsuzluğumu tamamlamış olurum
ne ara oldu bu
He tm o zaman sorry pardon affolaben size maşallah dedim kız
Ayyyy sapsik yaaaaCok fena gecen oturuyoruz başımı esimin omzuna koydum.Geldi yanimiza bakti bana sen kocani cok mu seviyosun dediboyle kaldik nasil guluyor sonrada esime dondu sen de karini seviyormusun dedi o neydi oyle dedik kaldik nereden aklina geldi de nereden buldu soyledi
Guzel bi kahvalti ettim arada da 1 dilim elma 1 dilim armut yedkm oglene izgara tavuk aksama da sebze yemegi pisirdimmi tamampirasa var onu yapicam
biliyorum canım senin görüntüye önem verdiğiniYoook ben görüntüye önem veriyorum canımönemli olsan dümdüz karın , ince bel , ince bacaklar ve şekilli kalçalar o görüntüye geleyim tartıda ne yazarsa yazsın o başkasının isteğiydi ben latife yaptım ben direk inceliğe önem veriyorum tabi başta sağlk için bu boyda kilo en fazla 62 olmalı ama ondan sonrası direk incelik ve sıkılık şekilli olmak önemli benim için
He tm o zaman sorry pardon affola
Tabi canm bende tartı takılınca incelip dursam da üzülüyorum zaten kilomuz fazla yani bu kiloda kalmak istemem ama diyorum hani 62ye filan ineyim ordan sonrası sorun diil hani 55 olsun 57 olsun gibi takındım yok yeter ki göründüm 55gibi olsun tartıda 60 yazsada olur 62 den sonra ben direk sıkılaşmaya önem vericembiliyorum canım senin görüntüye önem verdiğini
ben ikisinede önem veriyorum yalan yok, tartıda düşüş görmediğim zaman motivem gidiyor
daha önce yazmıştım bi arkadaşıma sen zayıfladınmı dedim (ki kız 20 kilo vermiş) ben anca o zaman anladım , kendim içinde tartıya yansımadığı sürece zayıfladığımı (inceldiğimi) anlayamıyorum
yaa dün 66.6 idim sabah 66.9 çıktım yediklerimdeBu sabah kuzum ben dün hep yattım migrenden ama hiç karbon almadım canım bugün de karbon olmıycak 2günü tamamlıycam ama ara öğünde günkurusu içine ceviz koysam 1-2 tane onun karbonundu saymazsınız dimi 2günlük karbonsuzluğumu tamamlamış olurumson iki güne bıraktım tartı için iyide oldu sen zaten 66lara geçtin daha ne istiyorsun peşini bırakmıyorum diyemi korktun
kesinlikle aynı şeyi düşündüm 60 ile mezun olduktan sonra tartıyı kaldıracam evdenTabi canm bende tartı takılınca incelip dursam da üzülüyorum zaten kilomuz fazla yani bu kiloda kalmak istemem ama diyorum hani 62ye filan ineyim ordan sonrası sorun diil hani 55 olsun 57 olsun gibi takındım yok yeter ki göründüm 55gibi olsun tartıda 60 yazsada olur 62 den sonra ben direk sıkılaşmaya önem vericem
Tam gelcrm diyorum baska bisey cikiyo bi gelemedim ben ya ama ek gidaya gectik artik diyet yapabilirim geelcm bakam az kaldihadi gelde kilocukları verek bende listeye geri döndüm (kürkçü dükkanı misali )
biraz kilo al da öle gelTam gelcrm diyorum baska bisey cikiyo bi gelemedim ben ya ama ek gidaya gectik artik diyet yapabilirim geelcm bakam az kaldi
62 yim bence gayet kiloluyumbiraz kilo al da öle gel
Sen simdi 67 kilomusun
hmm sen gelene ben de 62 olurum62 yim bence gayet kiloluyumyaza 55 olsam iyi olcak
kız julliandan kaçıyordun ne olduSen simdi 67 kilomusungercekten o kadar gostermiyorsun canim 5 6 kilo daha ver iyice ince olursun tabi bide spor ondan sonra daha da mikemmelll olur gel birlikte ruhumuzu jillian a teslim edek
Ay bisey kalmamiski canim hamilelikten ne guzel daha onceki zayifladigimiz zamanlar da da bu kilolardaydin pek bisey yok zaten senin onuda veririz birlikte62 yim bence gayet kiloluyumyaza 55 olsam iyi olcak
Seni gorunce gaza geldimkız julliandan kaçıyordun ne oldu
67 değil lütfen 66.9
zaten hedefim 60 ve incelik
kız bende spor hak getireSeni gorunce gaza geldim
Ay o ayrintiyi nasil atlamisim pardon 66.9kız julliandan kaçıyordun ne oldu
67 değil lütfen 66.9
zaten hedefim 60 ve incelik
Yaaa bukadar kıskandı bir arada hiç görmemiştim nasıl bir takımız bütün kıskaçlar toplandıknazar değiyor sonra biliyorsunuz bakmayın şöle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?