Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu sabah kuzum ben dün hep yattım migrenden ama hiç karbon almadım canım bugün de karbon olmıycak 2günü tamamlıycam ama ara öğünde günkurusu içine ceviz koysam 1-2 tane onun karbonundu saymazsınız dimi 2günlük karbonsuzluğumu tamamlamış olurum son iki güne bıraktım tartı için iyide oldu sen zaten 66lara geçtin daha ne istiyorsun peşini bırakmıyorum diyemi korktun

Ayyyy sapsik yaaaa 8akilli bidik masallah

biliyorum canım senin görüntüye önem verdiğini
ben ikisinede önem veriyorum yalan yok, tartıda düşüş görmediğim zaman motivem gidiyor
daha önce yazmıştım bi arkadaşıma sen zayıfladınmı dedim (ki kız 20 kilo vermiş ) ben anca o zaman anladım, kendim içinde tartıya yansımadığı sürece zayıfladığımı (inceldiğimi) anlayamıyorum

Tabi canm bende tartı takılınca incelip dursam da üzülüyorum zaten kilomuz fazla yani bu kiloda kalmak istemem ama diyorum hani 62ye filan ineyim ordan sonrası sorun diil hani 55 olsun 57 olsun gibi takındım yok yeter ki göründüm 55gibi olsun tartıda 60 yazsada olur 62 den sonra ben direk sıkılaşmaya önem vericem

yaa dün 66.6 idim sabah 66.9 çıktım yediklerimde
sabah sandwich ( SchonerDuft in gazına geldim o kilo yapmaz dedi )
öğlen hellim salata
akşam kıymalı karnıbahar
ama wc ye çıkamadım ondan zaar
neyse 67 çıkmayımda yarın 66.9 a da razıyım
bu arada ekmek ve türevleri benim için karbonhidrattır gönül rahatlığı ile ye cevizini

kesinlikle aynı şeyi düşündüm 60 ile mezun olduktan sonra tartıyı kaldıracam evden sıkılaşmaya o zmaan öncelik vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…