- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.901
Maşallah kuzumAy foto mu atiyosunuz du bende atim oglusumu
maşşallah canım ikinize tombul yanak oğlunu mıncırAy foto mu atiyosunuz du bende atim oglusumu
Her firsatta minciriyorummaşşallah canım ikinize tombul yanak oğlunu mıncır
Kiskanirimmmm seni bennnn kiskarimmm kendimdennnnnGetirirse ben kıskanırım yersen o yedi ben yemedim der kıskanırımyemessen bak nasl da yemiyor bi olsak yerdik der gene kıskanırım hep kıskanırım hep kıskanırım
Masallahh canim buyumus yaHer firsatta minciriyorumsen napiyosun kuzu
napim halen şişkoyum .. işler yoğun . sen ne zaman gelcen buralaraHer firsatta minciriyorumsen napiyosun kuzu
Tebrik ederim canim ben de bu gun 73.1 ciktimKızzzlaaarrrr bugün de tartıda 67.3 çıktım
Cumadan bugüne 900grm gitmiş olduüstelik hala reglem gelmediği halde heran gelmesi lazm hale gelmedi ve buna rağmen -900 bugün karbonsuz geçiricem akşama da balık yapıcam inslh sabaha düşüş de 1kiloyu geçer
Ohhhh çok sevindim canımKızzzlaaarrrr bugün de tartıda 67.3 çıktım
Cumadan bugüne 900grm gitmiş olduüstelik hala reglem gelmediği halde heran gelmesi lazm hale gelmedi ve buna rağmen -900 bugün karbonsuz geçiricem akşama da balık yapıcam inslh sabaha düşüş de 1kiloyu geçer
Maşallah Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallahAy foto mu atiyosunuz du bende atim oglusumu
tebrik ederim cnımKızzzlaaarrrr bugün de tartıda 67.3 çıktım
Kiskanirimmmm seni bennnn kiskarimmm kendimdennnnn
Bu nasil aşkkkkkk Allahimmm olecegim derdimdennnnn
kaptinn i gorunce aklima geldi o pek guzel uydurur du sarkilari
Opuyorum artikkk onceden kiyamiyodmMasallahh canim buyumus yamis kokuluyu op yerime
Esim yurt disina gtcrk calismaya o gitsin aninda burdayim gece gunduz biktircm sizi simdi surekli evde firsat bulamiyom hicnapim halen şişkoyum .. işler yoğun . sen ne zaman gelcen buralara
Sagol caniiimmasallah kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?