- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.921
Masallah bize nasi kilom bilerek boydan attm ama kimse beni gormuyomaşallah size
ne kadar kalacak zor olacak size .sizde gidecek misinizEsim yurt disina gtcrk calismaya o gitsin aninda burdayim gece gunduz biktircm sizi simdi surekli evde firsat bulamiyom hic
simdi aklima sarki bile gelmiuo ama kirmizi balik bak postaci fln var istersen
Daha cok cok buyuyecek canim saglikli uzun omru olsunOpuyorum artikkk onceden kiyamiyodmbuyudu valla disi bile cikti ne cbk bu aya geldi anlamadm hiccc
azda olsa var oralarda bi oyuntuEn azından belin ince duruyor canım 5 kilo versen her yerden gitse çok güzel olur
Sen mi şişkosun şakacı seninapim halen şişkoyum .. işler yoğun . sen ne zaman gelcen buralara
sende tartıcı oldun bak bana takıla takılaAynen önemli olan tartıda 50yazsin hatta 45 yazsın ölçülerim hepinizden geniş olsada olur daralmak gerekyok tarti bakarım ben aynaya diil
3 yil simdilik bakalm devamli orda kalirsa bizde gideriz belki azerbeycan zaten yabanci yer sayilmaz yanine kadar kalacak zor olacak size .sizde gidecek misiniz
Kızzzlaaarrrr bugün de tartıda 67.3 çıktım
Cumadan bugüne 900grm gitmiş olduüstelik hala reglem gelmediği halde heran gelmesi lazm hale gelmedi ve buna rağmen -900 bugün karbonsuz geçiricem akşama da balık yapıcam inslh sabaha düşüş de 1kiloyu geçer
Buralra döneyimde hayirlisiyla :) bide su temayi normle cevirebilirsemolur oda kabul canim sen soyle yeter ki
simdi aklima sarki bile gelmiuo ama kirmizi balik bak postaci fln var istersen
Seninki zaten dilli olcak o kucukten belliydiDaha cok cok buyuyecek canim saglikli uzun omru olsunbenimkide kocaman oldu ne ara buyudu anlamadim laf bile yetistirir oldu
Ohoooo süper 1.5Tebrik ederim canim ben de bu gun 73.1 ciktimgitti 1.5 kilo
ben size maşallah dedim kızMasallah bize nasi kilom bilerek boydan attm ama kimse beni gormuyo
Çok teşekkür ederimcok geçmiş olsun cnm ilk defa duydum böyle bişeyi
topikteki herkesin bölgesel çalışması lazımazda olsa var oralarda bi oyuntu
amaSchonerDuft e katıldım spor konusunda ve söz verdim 15 gün sıkı bi spor yapıcam sonrası Allah kerim
Yoook ben görüntüye önem veriyorum canımsende tartıcı oldun bak bana takıla takıla
kendimi şişko hissediyorumSen mi şişkosun şakacı senisen olduğun kilodan tam 5 kilo daha zayıf duruyorsun canm sporun faydaları
hayırlısı olsun canım zor olacak biraz3 yil simdilik bakalm devamli orda kalirsa bizde gideriz belki azerbeycan zaten yabanci yer sayilmaz yani
buna bayılıyorum ya çok eğlencelitoplaşıp böle söyleyek o zaman
canım seni mezun ediyorum 51,90 e düşmüşsün en son bildirimsiz mezun edecez seniNe kadar iyi baksam çıkıyo bişi salcam artık
Cok fena gecen oturuyoruz başımı esimin omzuna koydum.Geldi yanimiza bakti bana sen kocani cok mu seviyosun dediSeninki zaten dilli olcak o kucukten belliydi
Guzel bi kahvalti ettim arada da 1 dilim elma 1 dilim armut yedkm oglene izgara tavuk aksama da sebze yemegi pisirdimmi tamamOhoooo süper 1.5bütünü de hafif geçir iyice düşsün hadi bakalım yakalıycan bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?