Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne ara oldu bu

sende tartıcı oldun bak bana takıla takıla
Yoook ben görüntüye önem veriyorum canım önemli olsan dümdüz karın , ince bel , ince bacaklar ve şekilli kalçalar o görüntüye geleyim tartıda ne yazarsa yazsın o başkasının isteğiydi ben latife yaptım ben direk inceliğe önem veriyorum tabi başta sağlk için bu boyda kilo en fazla 62 olmalı ama ondan sonrası direk incelik ve sıkılık şekilli olmak önemli benim için

Sen mi şişkosun şakacı seni sen olduğun kilodan tam 5 kilo daha zayıf duruyorsun canm sporun faydaları
kendimi şişko hissediyorum
3 yil simdilik bakalm devamli orda kalirsa bizde gideriz belki azerbeycan zaten yabanci yer sayilmaz yani
hayırlısı olsun canım zor olacak biraz
toplaşıp böle söyleyek o zaman
buna bayılıyorum ya çok eğlenceli
Ne kadar iyi baksam çıkıyo bişi salcam artık
canım seni mezun ediyorum 51,90 e düşmüşsün en son bildirimsiz mezun edecez seni

Seninki zaten dilli olcak o kucukten belliydi
Cok fena gecen oturuyoruz başımı esimin omzuna koydum.Geldi yanimiza bakti bana sen kocani cok mu seviyosun dedi boyle kaldik nasil guluyor sonrada esime dondu sen de karini seviyormusun dedi o neydi oyle dedik kaldik nereden aklina geldi de nereden buldu soyledi
Ohoooo süper 1.5 bütünü de hafif geçir iyice düşsün hadi bakalım yakalıycan bizi
Guzel bi kahvalti ettim arada da 1 dilim elma 1 dilim armut yedkm oglene izgara tavuk aksama da sebze yemegi pisirdimmi tamam pirasa var onu yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…