- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.961
Onu bende cok severim takarim kulakligimi da yururum yururum oh mis ama bolgeselde lazim onlarida yaparim artik senin gibi oluncakız bende spor hak getiresadece yürürüm bol bol yürürüm
Hahaha sen misin bana sen 66ya geçende anca 66.9 olursun diyenyaa dün 66.6 idim sabah 66.9 çıktım yediklerimde
sabah sandwich (SchonerDuft in gazına geldim o kilo yapmaz dedi )
öğlen hellim salata
akşam kıymalı karnıbahar
ama wc ye çıkamadım ondan zaar
neyse 67 çıkmayımda yarın 66.9 a da razıyım
bu arada ekmek ve türevleri benim için karbonhidrattır gönül rahatlığı ile ye cevizini
Ben senin hizina yetişemeyeceğim galibaHahaha sen misin bana sen 66ya geçende anca 66.9 olursun diyenböyle 66.9a razıyım dersin işte havan söner böyle ezikledin ezikledin beni
Belli olmaz canmBen senin hizina yetişemeyeceğim galiba
Sen benden zayif duruyosn nasik oluyo o
bi daha olmasınAy o ayrintiyi nasil atlamisim pardon 66.9ben 3 gunde 1.5 kilo verdim haberin olsun ilk ay ne kadar yaklastim okadar iyi
aynen takarım kulaklığımı yürürümde yürürümOnu bende cok severim takarim kulakligimi da yururum yururum oh mis ama bolgeselde lazim onlarida yaparim artik senin gibi olunca
hmm sen gelene ben de 62 olurum
tamam bekle daha daha bebişin küçük
Hahaha sen misin bana sen 66ya geçende anca 66.9 olursun diyenböyle 66.9a razıyım dersin işte havan söner böyle ezikledin ezikledin beni
Valla kalmadi bisi gibi bskyim 2 aya veririim insallah sonrasi spor belki 52 olmak istersem uzayabilirAy bisey kalmamiski canim hamilelikten ne guzel daha onceki zayifladigimiz zamanlar da da bu kilolardaydin pek bisey yok zaten senin onuda veririz birlikte
Belli olmaz canmtugbaFB de bana sen bana yetişemezsin ben 2şer 2şer veriyorum diyordu ama şimdi 100grm önde olsam bari diye içten içten dua ediyor sen de bir bakmışsın beni yakalamışsın böyle ayrıca sen şuan ki görüntünün fotosunu buraya koymadın ama ben gördüm şuanda da sen hepimizden daha zayıf sen duruyorsun
HEE BUKİ DEYİYORDU KİLO VERİYORDUyaa dün 66.6 idim sabah 66.9 çıktım yediklerimde
sabah sandwich (SchonerDuft in gazına geldim o kilo yapmaz dedi )
öğlen hellim salata
akşam kıymalı karnıbahar
ama wc ye çıkamadım ondan zaar
neyse 67 çıkmayımda yarın 66.9 a da razıyım
bu arada ekmek ve türevleri benim için karbonhidrattır gönül rahatlığı ile ye cevizini
biri jillian mı dediSen simdi 67 kilomusungercekten o kadar gostermiyorsun canim 5 6 kilo daha ver iyice ince olursun tabi bide spor ondan sonra daha da mikemmelll olur gel birlikte ruhumuzu jillian a teslim edek
Sen benden zayif duruyosn nasik oluyo o
hesap kitap masallah yani neyzze 60 olup gelirim bende
HEE BUKİ DEYİYORDU KİLO VERİYORDUÖDEMDİR WC DE YOK DİYORSUN ONDANDIR O
biri jillian mı dedivalla yapacaksak hep beraber yapalım bende spor salonunu erteleyeyim sizle yapmak keyifli olur @tgb1907 Y yellow girl orkide1453
yan çizmek yok ama tablo yapacam hergün
tamam başlayalım kız
InsallahhhBelli olmaz canmtugbaFB de bana sen bana yetişemezsin ben 2şer 2şer veriyorum diyordu ama şimdi 100grm önde olsam bari diye içten içten dua ediyor sen de bir bakmışsın beni yakalamışsın böyle ayrıca sen şuan ki görüntünün fotosunu buraya koymadın ama ben gördüm şuanda da sen hepimizden daha zayıf sen duruyorsun
Yalan yok tabi sen gibi olunca ben suan senin gibi gozukmuyorum ki biraz kilolu gözüküyorum
bi daha olmasınsen blonde ambition ile karıştırdın beni sanırım o 67 lerde olan
ödem o ödem
aynen takarım kulaklığımı yürürümde yürürüm
ben gibi olunca mıay pek sevdim bu lafı
yok yok sen resim atmaInsallahhhyok kiz en tospik benim ama bi 5 kilo vereyim sizin gibi gorunurum belki.
sonra eski halime donup mikemmelll vucudumun fotograflarini atarim.
sizi ozelden taciz ederim boy boy fotolarla catlarsiniz sizde
Yalan yok tabi sen gibi olunca ben suan senin gibi gozukmuyorum ki biraz kilolu gözüküyorum
Ay nasil karistirim ben aldim cevabimi nasil karistirdim oyle oysa 1000 200 gr karistirilacak gibi mi hic demi canim benim edepsizligim kusura bakma
blonde ambition kızım bak misafirler gelip duruyor git üstüne usturuplu bişiler giy
magickk Buki_89 sizde misafirlerimize kendi yaptığınız çikolatlardan ikram edin @Buki_89 sen alman çikolatlarından da ikram edebilirsin
SchonerDuft ve drdotty gelin bize ev sahibi olarak kolanya tutak salına salına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?