- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.001
Yapabilirmiyim ki kız bi tırstım sanki ben hiç almayayım
Öyle yapıcaz zatenblonde ambition kızım bak misafirler gelip duruyor git üstüne usturuplu bişiler giy
magickk Buki_89 sizde misafirlerimize kendi yaptığınız çikolatlardan ikram edin @Buki_89 sen alman çikolatlarından da ikram edebilirsin
SchonerDuft ve @drdotty gelin bize ev sahibi olarak kolanya tutak salına salına
ben de müşavirin yanında çalışıyorum :)ön muhasebe
tırsma be onlar 10 yapar sen 2 yaparsın zamanla 3 5 derken 10 olur zaten .Yapabilirmiyim ki kız bi tırstım sanki ben hiç almayayım
kolay gelsin canım sanadaben de müşavirin yanında çalışıyorum :)
tırsma be onlar 10 yapar sen 2 yaparsın zamanla 3 5 derken 10 olur zaten .
bak sonra pişman olursun demedi deme
hahahaha tamamdir o is bendeblonde ambition kızım bak misafirler gelip duruyor git üstüne usturuplu bişiler giy
magickk Buki_89 sizde misafirlerimize kendi yaptığınız çikolatlardan ikram edin @Buki_89 sen alman çikolatlarından da ikram edebilirsin
SchonerDuft ve @drdotty gelin bize ev sahibi olarak kolanya tutak salına salına
ben insanity max30 yapıyorum cnm tavsşye de ederim heryeriniz aynı andda terliyorHEE BUKİ DEYİYORDU KİLO VERİYORDUÖDEMDİR WC DE YOK DİYORSUN ONDANDIR O
biri jillian mı dedivalla yapacaksak hep beraber yapalım bende spor salonunu erteleyeyim sizle yapmak keyifli olur @tgb1907 @yellow girl orkide1453
dosya yapıyordum cnm ben yapıyorum zaten ya
yoo alınmadım işim çoktu anca gelebildim cnm kapatalım o konuları bgn bol bol sporla devam edelim aslında benim yaptığımı tavsiye ederim insanity cidden güzel keşke indirebilseniz eşim de hepsini araştırdı buna karar kıldı videolar hazır şimdi jillıan indirtemem onaorkide1453 yoksa üzerine alınan arkadaş senmisin canm sakın olma çünki seni hem çok seviyorum hemde konunun uzaktan yakından senle alakası yoktu sadece o an sonyorum senden gelmişken ordan alıntılayıp ilk yazıyı yazmış bulundum okadar sen de anlamışsındır sanırım sonra kime ve neye olduğunu da net şekilde açıkladım zaten senle hiçbir alaka asla yok birbirimize herzaman destek oluyoruz takıldım yerlerde seninde katkın çok oldu verdiğin detokslar dukan biraları derken geldik buralara hep desteğini gördüm en ufak kırılmanı yanlış anlamanı yada alınmanı istemem hem sözümüz de vardı tugbaFB ile senide almadan gitmiycez die sen sanki benle bugün pek konuşmuyorsun gibi
Diyeti gizli yaptigin yetmiyor sporuda gizli yürütüyorsun haaadosya yapıyordum cnm ben yapıyorum zaten ya
Ah ah nerde o günler kiz sporumu buraya ekliyorum ya senin ilgin yok görmüyorsun hiçDiyeti gizli yaptigin yetmiyor sporuda gizli yürütüyorsun haaa
Sen bi gün gruba gelip kizlar 58 ciktim bugun dersen şaşırmam
Tmm canım ekliycem etiketliycem3 kişiyiben çıkıyorum kızlar
orkide1453 resmini eklerken beni etiket yap çünkü hafta sonu zor girerim eşim evde olcak
Yapanların fotolarını gördüm çok güzel incelmişler denemeliben de müşavirin yanında çalışıyorum :)
tırsma be onlar 10 yapar sen 2 yaparsın zamanla 3 5 derken 10 olur zaten .
bak sonra pişman olursun demedi deme
Bende schoner 'ın addığı Abs ye başlasam diyorum çok işe yarar gibi geldi bana insanity ede bakıyımyoo alınmadım işim çoktu anca gelebildim cnm kapatalım o konuları bgn bol bol sporla devam edelim aslında benim yaptığımı tavsiye ederim insanity cidden güzel keşke indirebilseniz eşim de hepsini araştırdı buna karar kıldı videolar hazır şimdi jillıan indirtemem ona
Canım bak evdesin yapsan süper olurBende schoner 'ın addığı Abs ye başlasam diyorum çok işe yarar gibi geldi bana insanity ede bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?