- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.021
Afiyet olsun canımSabah kaşarlı omlet bir dilim peynir bir dilim ekmek 6 zeytin yarım domates biraz maydanoz bir bardak çay.
Ara bir Türk kahvesi fındık badem ceviz bir tane kuru incir ve kayısı.
Akşam 3 köfte bol salata bir dilim ekmek 2 bardak.
3 lt su.
Harika canım afiyet olsunBugün
Kahvalti iki haslanmis yumurta az peynir domates salatalık
Ara 1 portakal 6 badem
Akşam 1 kase tarhana çorba 1 tabak kabak yemeği biraz yoğurt
2.5 lt su 40 dk cardio
Sağol canım benimHarika canım afiyet olsun
Schoner in attığı video süper yap bencede canımBende schoner 'ın addığı Abs ye başlasam diyorum çok işe yarar gibi geldi bana insanity ede bakıyım
Evet spor hic ilgimi cekmiyorAh ah nerde o günler kiz sporumu buraya ekliyorum ya senin ilgin yok görmüyorsun hiç
Bence gayet iyi canim 1 hafta dikkat etsen gider :)Kızlar eve gelir gelmez tartildim
57.4 mezun olmuşum
Bugün 59.0 çıktım
Yani +1.4 um beklediğimden az ama sonuçta attığım
Bugün yapmicam ben de cnm biraz kafa dağıtıyorum bu aksamEvet spor hic ilgimi cekmiyor
Sağol canım,o kadar çok yedim ki daha fazla bekliyordum.Bence gayet iyi canim 1 hafta dikkat etsen gider :)
Normal canım ne olacak 1 haftada toparlarsın onu bence normal hemen atarsin sıkma caniniKızlar eve gelir gelmez tartildim
57.4 mezun olmuşum
Bugün 59.0 çıktım
Yani +1.4 um beklediğimden az ama sonuçta attığım
Bende yarin itibariyle basliyorum telefondan olmuyor yarin indirir öle baslarimBugün yapmicam ben de cnm biraz kafa dağıtıyorum bu aksam
esas listeye dönmen için 6 ay geçmesi gerekiyor ama Yedek listede istedigin kadar devam edebilirisinSağol canım,o kadar çok yedim ki daha fazla bekliyordum.
Mezun olup devam edenler var mı canım,beni de o listeye alır mısın ?
Arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun
Sizinde kandiliniz mübarek olsun kizlarHepimizin kandili mübarek olsun
Sağol canım kandilimiz mübarek olsunArkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun
Aynen canım atarım da işte kendi başıma olmuyor,tedavime ara verdik o nedenle stresle ha bire bir şeyler yiyorum inşallah burda düzenli devam edersem yaza kadar 55 olurumNormal canım ne olacak 1 haftada toparlarsın onu bence normal hemen atarsin sıkma canini
Yok canım esas liste olmaz zaten,ben yedekte devam edeyim o listeye eklenirsem sevinirimesas listeye dönmen için 6 ay geçmesi gerekiyor ama Yedek listede istedigin kadar devam edebilirisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?