- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.061
1 hafta deneme süresi 2. Cuma takıma alıyoruz canım
Kaç çıktın
Eski üyeler gelecem diyip gelmiyor sonra diskalifiye etmek zorunda kalıyoruz 2 3 kişi öyle yapınca böyle çözüm bulduk listeye girince 2 ay boyunca çıkamıyorsunHaydaaa ee ben eski üyeyim yine mi deneme
96,80 mı çıktın canımŞimdi ben dün tartildigimda ve diyet yapmadığım bir hafta boyunca +200 olmuştum dün -200 vermişim o yüzden listeye yansıyamadı bilginiz olsunSchonerDuft
Yok canım ben geçen cuma 97 idim sonra ders çalışmaktan diyeti uygulayamadım çarşamba 97.2 idim şimdi yine 97 çıktım geçen haftaki tartiya geri dönmüş oldum96,80 mı çıktın canım
Anladım canım doğru sabit oluyorsun aynı anda paylaşınca ben tekrar ekledim senin yazını.Yok canım ben geçen cuma 97 idim sonra ders çalışmaktan diyeti uygulayamadım çarşamba 97.2 idim şimdi yine 97 çıktım geçen haftaki tartiya geri dönmüş oldum
Teşekkür ederim canım iyi yapmissinAnladım canım doğru sabit oluyorsun aynı anda paylaşınca ben tekrar ekledim senin yazını.
bukiii naptın sen öyle maşallah tebrik ederim incecik olmuşsun bel ve bacaklar harika foto ekle bizeKizlarrrrr cok mutluyum sizinlede paylasmak istedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?